Şimdi Ara

The Crazies(Salgın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film güzeldi sürükleyiciydi.En azından canım sıkılmadan izledim.10/7
  • Filmi bugün izledim film gerçekten çok güzel başladı ama sonlarına doğru duruldu filmin tamamı başı gibi olsa çok süper bir film olurdu yinede izlemeye değer bir film
  • Az önce izledim,bu tarz dan hoşlanırdım ama böyle bir şey bekliyecegimi bilsem izlemezdim..Bir sürü klişe vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 23 Haziran 2010; 12:44:30 >
  • Bide şu sonları akılda kalacak şekilde yapsalar şaşırtsalar hep aynı sonla bitmese.
  • Sonuna kadar izlemeye tahammül edemedim , vasat....
  • beş para etmez,

İMDB yüksek puan demek iyi demek değil, sizin kendi kişisel verileriniz yokmu koyunmusunuz.
  • eh işte vakit geçirecek bir film. çok ahım şahım bir şey beklemeden izlenirse idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGürkan. -- 26 Haziran 2010; 17:36:19 >
  • Hiç beğenmedim bu filmi. Tamamen vaktimi çaldı
  • Klişelerden kendini kurtaramamış, izlenmezse hiç ama hiçbir şey kaybedilmeyecek bir film. 5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: YerindeBirKarar

beş para etmez,

İMDB yüksek puan demek iyi demek değil, sizin kendi kişisel verileriniz yokmu koyunmusunuz.

Kim imdb'nin puanına bakıp bu filmi sevmiş?Zevkler ve renkler tartışılmaz ve yaptığın yorum oldukça saçma, dikkat çekmek için yazıldığı da belli.
  • bence fena değildi ya
  • Zevkler ve Renkler gerçekten tartışılmazmış gerçekten. Hikayesi klişe olmasına rağmen ben işlenişe bayıldım.
    Radha Mitchell'e ayrı bir sempatiğim vardır Pitch Black filminden bu yana. Onunda etkisi büyük tabe.

8/10
  • Kaliteli ve sahneleri başarılı buldum.

Sadece hikayesi ve gerilim unsurları bilindik. Yeni birşey eklememiş.

Ama izlettirdi kendini. Ben sevdim.
  • Berbat, zaman kaybı. Filmin türü en sevdiğim film türlerinden, harika bir konu ama nasıl desem senaryo berbat ve inanılmaz mantık hataları var.

Bir kere salgının bulaştığı insanların dönüştüğü yaşam formunun ne olduğu belli değil. Zombi desen değiller. Salgının en hat safhasındaki( ross'un karısı ve oğlu) bizim şerifi sandalyeye bağlıyorlar daha neler. Ondan sonra tehlikenin göbeğinde kaçışan çiftimiz sürekli ayrı takılıyorlar, birbirlerindn yarım metre uzaklaşmamalrı gerekirken. JUDY SEN BURADA BEKLE. Ulan ne yapıyorsanız beraber yapsanıza.

Filmin sonunda ise patlatılan atom bombasına bakanın saniyeden çok daha kısa sürede kör olduğunu hatta ve hatta ışığın şiddetinden dolayı öldüğünü biliyorken bizim JUDY hıdrellez ateşi gibi izliyor resmen. SAÇMALIK olur da bu kadar olmaz.

Konunun hatırına 5/10 veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Berbat, zaman kaybı. Filmin türü en sevdiğim film türlerinden, harika bir konu ama nasıl desem senaryo berbat ve inanılmaz mantık hataları var.

Bir kere salgının bulaştığı insanların dönüştüğü yaşam formunun ne olduğu belli değil. Zombi desen değiller. Salgının en hat safhasındaki( ross'un karısı ve oğlu) bizim şerifi sandalyeye bağlıyorlar daha neler. Ondan sonra tehlikenin göbeğinde kaçışan çiftimiz sürekli ayrı takılıyorlar, birbirlerindn yarım metre uzaklaşmamalrı gerekirken. JUDY SEN BURADA BEKLE. Ulan ne yapıyorsanız beraber yapsanıza.

Filmin sonunda ise patlatılan atom bombasına bakanın saniyeden çok daha kısa sürede kör olduğunu hatta ve hatta ışığın şiddetinden dolayı öldüğünü biliyorken bizim JUDY hıdrellez ateşi gibi izliyor resmen. SAÇMALIK olur da bu kadar olmaz.

Konunun hatırına 5/10 veriyorum.

Şu dediklerin ince noktalara da dikkat etseler gerçekten güzel bir film çıkarmış ortaya.

Bilmiyorum ne zaman tamamen eksiksiz, klişilerden uzak bir film çekerler..

• İzlediğimi hatırlıyorum berbat bir filmdi.Kimseye tavsiye etmem.
  • Bu tarz filmler tam bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafama adamın eline bıçak saplandığı ve sonra o elinde saplanan bıçakla hastalıklı birine sapladığı sahne tuhaf geldi. Bu hastalık kan ile geçebiliyorken neden şerife bir.şey olmadı. Bu yönde ciddi bir mantık hatası geldi.

2.6/10 zaman kaybı maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir film. Devamı gelmeliydi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.