Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
16
Favori
31.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gore kısmı bayağı rahatsız ediciymiş ya. The Thing filmini hatırlattı. İlk resim özellikle.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Oyunda en çok sevdiğim kısımda gore detayları oldu benim hocam. Uzun zamandır şu günümüzün teknolojileriyle detaylı bir korku oyunu - cesetli mesetli oyunlar bekliyorum. Varsa yoksa aynı haltların remake'i ramaster'ı filan çıkıyor saçma sapan. Bu oyunun detayları günümüze yakışıyor (kan kaplamaları hariç The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]  acayip kötü duruyor).

• Dark Soluls mantığıyla oraya buraya saklatılmış canavarlardan kusacağım artık ya. Dead Space bu konuda dahi ilerideydi, çok gıcık olmuş oyunda tek sinir olduğum nokta bu. Birde o kadar klişe sekanslarda ve konumlarda çıkıyorlar ki ne olacağını ezbere biliyorsun. Korku oyununu zaten bırak gerilim bile olmuyor. Bende aynı gore ve grafikleri için oynuyorum sanırım oyunu.

• Bu oyundan sonra Dead Space 3 nasıl gözükür acaba dedim yükledim.

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

Oynanır yine bu oyun.

• Bir 4090 sahibi olarak istemeyerek de olsa oyunu bırakıyorum. Korkunç bir optimizasyon sorunu var. Olmadığını söyleyenlere lütfen kulak asıp saatlerinizi işkenceye çevirmeyin. Bazı arkadaşların niyetini gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. PC’de oynanamayacak durumda olduğunu söylemek neden bu kadar zor?

Üstelik 3060-3080 sahibi bu arkadaşlar ve son güncellemeyle sorun kalmadığı iddia edilmiş. Sizin zorunuz, zulmünüz kime? Oyunun yatırımcısı mısınız, hisselerinde payınız mı var?

İşin özü şu anda bu oyun o veya bu sebeple oynanmaz durumda. Çok iyi bir yapım, çok ciddi üstünde durulmuş detaylar var, ama oynamak için henüz çok erken. Boşuna zamanınızı, sabrınızı harcamayın.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 6 Aralık 2022; 0:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Ben de 3070 Ti sahibi olarak oyunu iade ettim. 2 saat oynadım oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam merakımızı mazur görün. Oyunda optimizasyon sorunu güncel gelince cok azaldı , Güncel öncesi felaketti . Droplardan hareket edemiyordukki o sorunu komple kaldirdilar. Sadece ana menüde gecici bir drop yaşaniyor. ( Oyunu sadece 30 dk oynadim ona göre yorumluyorum. Türkçesini beklemekteyim ) Onun dışında biz pek karşilaşmadik ama senin bu kartla karşilaşman icler acisi hakkaten ?Merakımızı mazur görün , İşlemciniz nedir ? Bende hiç optimizasyon sorunu yok ? Güclü bir işlemciye sahip oldugumdan olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 6 Aralık 2022; 1:18:43 >
  • Kesinlikle hocam. Dead Space çağının ötesinde güzel bir oyundu. 3. oyunu da sevmezler ama ben 3 oyuna da bayılarak oynamıştım. Gow un öve öve bitiremedikleri ''omuz dan ayrılmayan omuz kamerası'' ilk dead space 1 de dikkatimi çekmişti hayran kalmıştım da kimse ''ne güzel kamera sinematiklerde ayrılmıyor'' demiyordu The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]  Bu zamanlarda eskilerin kült oyunlarına yakın yapımlar zor görürüz. Buna en yakın Callisto Protocol deriz işte.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

😑😑 4090 kartı olan adama da işlemcin ne diye sormazsın be🙊

• PearBear kullanıcısına yanıt

Merak : ) Bilgi için

Evet doğru, 3080ti ile ben de droplardan memnun değilim. Ekran kartının gücü belli bir seviyenin üzerindeki kartlar açısından pekte bir şey ifade etmiyor bu oyunda. Yani sizin 4090'ı oyun gerektiği gibi kullanmıyor, belki 3080'i de kullanmıyor hatta.

Ya unreal ile oyun geliştiren yapımcılar shader optimizasyonu konusunda sıkıntı çekiyorlar özellikle oyun multiplatform olduğu zaman. Konsolda sabit sistem olduğundan bir şekilde çözüyorlar da PC'de yama üstüne yama anca adam ediliyor maalesef.

RTX'i kapatırsanız droplar azalıyor bu arada. Benim açımdan oynanacak seviyeye geliyor daha az rastlanmaya başladığı için.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Hocam GPU’nun %100 ile çalıştığı bir oyunda işlemci konuşmak, aracınız Ferrari iken camlar açık diye mi gitmiyor demek gibi olmuş. Eğer ekran kartınız 6090 falansa ve işlemciniz de 15900K ise (olmayan bir sisteme göre yapılmışsa oyun ve sadece siz o sisteme sahipseniz) fark etmemiş olabilirsiniz. Zira Reddit’ de dahil olmak üzere memnun olan tek bir kişiye rastlamadım.

Ana menüdeki drop her şeyin göstergesi zaten. Benden şuan için uzak durun, karşılaşacağınız deneyim bundan hallice olacak uyarısı gibi. Oyunu FPS sayacı ile oynarsanız zaten durumun vahametini daha net görüyorsunuz. Asla ve asla stabil bir FPS sunamıyor size. Her bir yeni alan yüklemesinde ciddi stutter yiyorsunuz. Ne işlemcinizin, ne raminizin bu noktada yapabileceği hiçbir şey yok, çünkü yapımcı burada oyunu çıkarmaya öncelik verdiği için uğraşma gereği dahi duymamış.

Önce yatırımcı, hissedar memnun olacak, sonra oyuncuların çektiği eziyetlere göre bir şeyler yapılmaya çalışılır değil mi? 2077’de verilen tepki tam olarak yerini bulamadı demek ki, oyuncular olarak daha net bir tepki vermemiz gerekli anlaşılan.

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt

Hocam sanıyorum herkesin ortak olduğu tek bir nokta var “Denuvo”. Bu lanet teknolojiyi kullanan hangi oyun varsa benzer dertlerden muzdarip. Bırakın oyununuz daha geniş bir kitleye ulaşsın. Almayan Denuvo var diye yine almayacak, alan Denuvo var diye daha fazla ödemeyecek. At gözlükleriyle, yatırımcıların köpüren ağızlarıyla iş yapmaktan kurtulmalı artık yapımcılar.

Bir oyunu oynayabilmem için 4090 ile benim RTX kapatmam gerekiyorsa ve bu bile tam olarak kafi gelmiyorsa, yapımcı bir oturup düşünmeli, ben nerede yanlış yaptım diye.

• The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]Avrupa Müzikyoutube
    Bülent Ersoy'un, Bonus Müzik etiketiyle yayımlanan "Çile Bülbülüm" isimli şarkısı, Avrupa Müzik kanalında! Kanala Abone Olmak için: https://bit.ly/AvrupaMuzik Dinlemek veya İndirmek için: Muud: https://www.muud.com.tr/sa/544281 iTunes & Apple Music: https://apple.co/2V0ZBz3 Spotify: https://spoti.fi/2QMC9qX fizy: https://fizy.in/4lgSo Bizi Takip Etmek için: Facebook: https://www.facebook.com/avrupamuzik Twitter: https://twitter.com/avrupamuzik Instagram: https://www.instagram.com/avrupamuzik #BülentErsoy #ÇileBülbülüm #Diva
    https://www.youtube.com/watch?v=M_GDtiuTDlU

4090 alınca herşey yağ gibi akacak sanıyorsun ama yok öyle bir dünya.

Herkesle birlikte sende bu çileyi çekeceksin The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

Oyunu AMD fonladı diye, Nvidia driver bile çıkarmadı. Bakıyorum abuk subuk oyunlar için driver güncellemesi gelmiş. Bunun adı geçmiyor, aynı şeyi Farcry 6 da yapmıştı Nvidia.

• ozr2pkr kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamada hocam ps5 ile pc arasında fark var baya bulanık geldi bana ps5

• Haykırdım.The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

Bende ikinci bölüme geçtim düzelir mi acaba ara versek

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Hocam oyun çok üstün grafikler ve teknolojiler sunuyor olsa, daha önce görmediğimiz bir yeniliğe şahit olsak tamam derim, çekerim.

FSR kullanmaya neden zorluyorsun bir de, koy seçeneğini isteyen DLSS kullansın, isteyen FSR tercih etsin. Guardians of Galaxy’de bunun çok güzel bir örneğini görmüştük. Evet Nvidia’ya karşı hepimiz aynı fikirdeyiz, artık işin iyice suyunu çıkadıkları, tüketicileri sağımlık inek olarak gördüklerini açık açık söyledikleri için. Ancak bu kartları alan ve kullananların bu hususta hiçbir kabahatleri bulunmuyor. Bu yapılanla Nvidia değil kullanıcıları cezalandırılıyor.

Emin olun DLSS olsa şu anda konuşulan bir çok sorun yaşanmazdı bile. Bu tür optimizasyon sorunlu oyunlar için en büyük kurtarıcı DLSS. Hem FSR kadar çamurumsu bir görüntü kaybına neden olmuyor, hem de modlar arasında doğrudan performans farkı elde ediyorsunuz. FSR’de kalite modu ile performans modu arasında sadece 3-5 FPS oynamasına karşılık, muazzam bir görüntü kaybı yaşanıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 6 Aralık 2022; 13:33:11 >

Hacı NVIDIA da aynı. farklı mı sanıyorsun? sen oyunun background na baktın mı? 200 adet SONY çalışanı görev almış. Teknik destek sağlamış!

bu markanın işi gücü XBOX ve hizmetlerini baltalamak! Muhtemelen XBOX üzerinde performansı bozmaya çalışırken, pc performansını da bozdular! bu şirketten herşey beklenir!!!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.