Bizim sona kalan 2 kişi bakire ile uyuşuk Asansörden indikten sonra O içeriye tuşlara basıp hayvanları çıkardıkları yerde iken o içerideki doktorlar içeriye gaz verin diyorlardı aralarından biride ana dağıtım kablosu kemirilmiş hangisi kemirmiş diye sordu en korkunç olanı dedi.Fakat bu en tehlikeli yaratık hangisi onu göstermediler söylemediler .Onu çok merak ettim.2 gündür düşünüyorum acaba palyanço mu yoksa o tek kolu olan baltalı kız mı yada çok hızlı uçan ejdarha mı yada Koca yılanda olabilir maymunda olabilir.Hangisi acaba en güçlüsü ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 23 Şubat 2013; 13:27:59 >
up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Hangisinin en korkunç olduğu söylenmedi çünkü bize bırakıldı diye düşünüyorum. Sonuçta her insanın korkuları ve korktukları hayvanlar aynı değildir. Yani benim için en korkunç olan uçan ejderhaysa senin için dev yılan olabilir ya da küçük kız. Ayrıca CABİN İN THE WOODS, bütün korku filmi klişelerini içinde barındıran, aynı zamanda da alıştığımız klişeleri yerle bir eden mükemmel bir film ve yönetmende hangi hayvanın en korkunç olduğunu bize bırakarak CABİN İN THE WOODS'un farkını birkez daha göstermiştir kanımca...