Şimdi Ara

The Borgias (2011) | Bitirildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
7.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassins creed yüzünden başlamıştım 2.sezon duruyor ama başlama isteği yok nedense bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

Assassins creed yüzünden başlamıştım 2.sezon duruyor ama başlama isteği yok nedense bende

İzle bence hocam. İyidir 2. sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: principino

Assassins creed yüzünden başlamıştım 2.sezon duruyor ama başlama isteği yok nedense bende

İzle bence hocam. İyidir 2. sezon

askere gitmeden bitirecem zatende 1.sezonu bitireli o kadar çok olduki üstünede 2-3 dizi izleyince ne oldu ne bitti hatırlamıyorum neyse bugün zorlim kendimi s2e1 ile

• Yeni bölümlerini bekliyoruz...
  • Tarihi bir dizi kıvamında olduğu için pek sevilmemesi normal sanırım ama bu türü sevenler için kaçırılmaz bir yapım .3. sezon umarım aynı kıvamda olur
  • 2.sezon bitti dün itibariyle bakalım 3.sezonda neler olacak . bu arada cesare borgia elmanderi anımsatmıyomu banamı öyle geliyor

The Borgias (2011) | Bitirildi
     The Borgias (2011) | Bitirildi

• 3. sezon ilk bölüm 8 nisan 2013'te.
  • Dizinin 3. sezon ilk bölümü 14 nisan da yayınlanacak. Konumuzu güncel tutalım.
  • 3. Sezon başladı.
  • Yokmu bu diziyi izleyen.
    Eğer MP4 indirip altyazı bulamayan varsa gönderirim.
  • 2. bölüm de gayet güzeldi.

İşler kızışmaya başladı. Cesare - Lucrezia ilişkisi başlıyor.

Bu dizinin ilgi görmemesi ilginç gerçekten.
  • ilk bölümü indiriyorum bakalım nasıl bir şey ?
  • Elimde Borgia ailesini anlatan bir roman var.Onla beraber diziyede başlayacağım.Hadi bakalım.Umarım beklentimi karşılar.

AC oynadığımdan o Borgia ailesinin tipleri aklımda kalmış.Neyseki şişman Rodrigo Borgia yok bu dizide.
  • 3.sezonu bitmiş ve iptal olmuş dizi.

Arkadaşlar ben henüz 3.sezonun sadece 2 adet bölümünü izledim. Merak ediyorum Finali nasıl bitti sonu açık mı bitti? İzleyen cevap verebilir acaba final gibi finalse izlemeye devam edeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

3.sezonu bitmiş ve iptal olmuş dizi.

Arkadaşlar ben henüz 3.sezonun sadece 2 adet bölümünü izledim. Merak ediyorum Finali nasıl bitti sonu açık mı bitti? İzleyen cevap verebilir acaba final gibi finalse izlemeye devam edeceğim..

Daha izlemedim son bölümü. Altyazıyı bekliyorum hocam. İzlediğimde bilgilendiririm sizi.
  • quote:

quote:

Daha izlemedim son bölümü. Altyazıyı bekliyorum hocam. İzlediğimde bilgilendiririm sizi.

Çok iyi olur hocam. Açık bıraktılarsa boşu boşuna izlemeyeyim
  • quote:

quote:

quote:

Bende biteceğini biliyordum ama, iptal edildiği için bittiğini senden öğreniyorum hocam. Eğer iptal edildiği için bitecekse, mutlaka bir açıkla bitirirler. Çünkü dizi o kadar çok ilerlemedi tarihe göre bakarsak. Şaşırdım hatta biteceğine 'Daha hiç birşey olmadı' ki dedim kendi kendime. Böyle güzel bir diziye yazık olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende biteceğini biliyordum ama, iptal edildiği için bittiğini senden öğreniyorum hocam. Eğer iptal edildiği için bitecekse, mutlaka bir açıkla bitirirler. Çünkü dizi o kadar çok ilerlemedi tarihe göre bakarsak. Şaşırdım hatta biteceğine 'Daha hiç birşey olmadı' ki dedim kendi kendime. Böyle güzel bir diziye yazık olacak.

Aynen açıkcası bende üzüldüm. Umarım sonu gözle görülür bir şekilde açık bırakmamışlardır yoksa onca bölümü boşa izlemişiz gibi olacak :)

• Dizi tahmin ettiğimiz üzere ucu açık bitti. Normal biten bir bölüm gibi. İnşallah şu iptal kararından vazgeçerler.
  • 3 sezon olmuş ta, tarihi olaylı diziler hoşuma gider ben indiricem bugün veya yarın diziyi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.