Şimdi Ara

The Borgias (2011) | Bitirildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
7.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezon başladı arkadaşlar. Bu gece 1. bölümü izleyeceğim.
  • Hadi hayırlısı
  • Dizi yeni sezon onayı almış.
  • S-2-5. Çıktı.

• Sen adamla yiyeşecek adam mıydın be Micheletto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Sen adamla yiyeşecek adam mıydın be Micheletto

Soğudum heriften
    Derhal ölmesi lazım :S

• merak ettiğim bir dizi en yakın zamanda izlemeye başlıcam

• 7. bölüm bomba olacak. Juan geri dönüyor. Cesare Papalık ordusunun başına geçmeye yakın. Juan Catherina Sforza'nın kalesine saldırıyor. Bir hata daha yaparsa (Fransızların saldırısında yaptığı gibi) büyük ihtimal Rodrigo artık dayanamayacak ve Cesare'yi yaptığı başarılı işleri de düşünerek ordunun başına koyacak. Trailer'dan izlediklerim bunlar.
  • 7. bölüm bomba olacak. Juan geri dönüyor. Cesare Papalık ordusunun başına geçmeye yakın. Juan Catherina Sforza'nın kalesine saldırıyor. Bir hata daha yaparsa (Fransızların saldırısında yaptığı gibi) büyük ihtimal Rodrigo artık dayanamayacak ve Cesare'yi yaptığı başarılı işleri de düşünerek ordunun başına koyacak. Trailer'dan izlediklerim bunlar.

• Geçen hafta başladım diziye. İkinci sezonun 6. bölümünü de izledim. Epey hoşuma gitti. Cesare Borgia favori karakterim oldu ama kardeşi Juan'a gıcık oldum.
  • 7. bölümü indiriyorum.
  • Altyazı çıktı.

Bu bölüm harika idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 23 Mayıs 2012; 1:45:39 >
  • Assassin's Creed 2 deki sahnenin aynısı vardı; Catherina Sforza'nın surların üstünde eteğini kaldırdığı sahne.
  • 8. bölüm çıkmayacak mı bu hafta?
  • Artık geçir şu adamı ordunun başına be Rodrigo yetti be senin Kardinal hastalığın
  • 8. bölüm 3 haziran da çıkacak.
  • Böyle bir dizinin ülkemizde tutmamasını anlamak güç. Bir The Walking Dead konusuna, bir Game of Thrones konusuna bakıyorum da, bu dizi niye bu kadar az ilgi görüyor diye sormadan edemiyorum kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Böyle bir dizinin ülkemizde tutmamasını anlamak güç. Bir The Walking Dead konusuna, bir Game of Thrones konusuna bakıyorum da, bu dizi niye bu kadar az ilgi görüyor diye sormadan edemiyorum kendime.

Bana göre'de son yılların en iyi dizisi.
  • geçmiş tarihlerde geçen dizileri pek sevmem ama spartacus gayet güzeldi film neyi anlatıyor keşke ilk mesaja yazsaydınız anlamadım tam konusunu ona göre başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

geçmiş tarihlerde geçen dizileri pek sevmem ama spartacus gayet güzeldi film neyi anlatıyor keşke ilk mesaja yazsaydınız anlamadım tam konusunu ona göre başlayalım

Dizi 1500'lerin İtalya'sında yaşamış olan, İspanyol asıllı İtalyan Borgia ailesini anlatıyor. Entrikalar, kötülükler yeri geldi mi savaşlar. Bu Borgia ailesinin babası Rodrigo Borgia dönemin Papa'sı vatikanda. O ailenin etrafında dönen olaylar kısaca. Ben Game of Thrones'dan bile daha çok severim bu diziyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.