Şimdi Ara

The Blacklist'in oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş diğer dizilerde bu kadar kaliteli konuk oyuncu görmedim. Prison break'den T-Bag, Geçen bölüm Fredrich bArnes House'tan Wilson oldu.

Ve oyuncularda pek ünlü olmasada çok sağlam oyuncular Diego Klatenhoff ve James Spader iyi dizilerde oynamış ve çoğu kişiden iyi oyuncu. Özellikle Raymond Reddington rolüne tam oturmuş James Spader.

• Ben diziyi çok sevdim konusu falan filan gayet iyi.Oyunculuklar sanki hepsi birer Bryan Cranston(Walter White(Heisenberg))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Ben diziyi çok sevdim konusu falan filan gayet iyi.Oyunculuklar sanki hepsi birer Bryan Cranston(Walter White(Heisenberg))

İşte Bryan Cranston nasıl kimyager-kristalci rolü yapıyorsa James Spader'ın rolüde tam oturmuş Raymond'a uymuş.
  • zaten bu dizide en kral suçlulardan birini Bryan Cranston'a oynatırlarsa dizi 3 sezon garantisi alır b.bad fanları sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

zaten bu dizide en kral suçlulardan birini Bryan Cranston'a oynatırlarsa dizi 3 sezon garantisi alır b.bad fanları sayesinde

Yanınada Pinkman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

zaten bu dizide en kral suçlulardan birini Bryan Cranston'a oynatırlarsa dizi 3 sezon garantisi alır b.bad fanları sayesinde

Yanınada Pinkman

belki şuralarda biraz Gus Fring vardır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Yanınada Pinkman

belki şuralarda biraz Gus Fring vardır...

Gustavo ve Avukat'ın birleşimi gibi zaten Reddington zeka-bağlantı her bir gübre var adamda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.