Şimdi Ara

The Blacklist (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
35
Favori
58.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.sezon olacak mı kesin mi onay aldı mı?

2.sezon finali

Belli etmişlerdi daha önceki bölümlerden Keen'in de Red'e benzeyeceğini onun gibi suçlu biri olacağını. Ama zaten kız çocukluktan suçluymuş Sonda bi altyazı gördüm çevirmen seneye belki birlikte olamayabiliriz kendinize iyi bakın demiş aha dedim ya dizi 3.sezon onayı almadıysa?? Yada çevirmen kendi adına konuşmuştur ben yok olabilirim seneye diye anlamadım.

• Dizi klasik konusunda sıkmaya başlamıştı her hafta yeni birini yakala red ve liz hikayesinde ufak ipuçları falan. James Spader olmasa inanın bir saniye izlenmez. Bence güzel bir hamle oldu Liz'i suçlu tarafa geçirmek. Şimdi yeni sezonda (ki olusa) FBI ve Kabam, Liz ve Red'in peşinde olacak. Bunlar da Kabam'ı çökertip en azından Liz'in ismini temize çıkartmaya uğraşırlar. Yeni sezonda başka bir heyecan olur belki bir sezon daha gideriz ama sonrası zor. Bence olursa yeni sezonda final olmalı. Sadece Spader ile bir yere kadar gider.
  • Bu sezonun ilk 5 bölümünden sonra fırsat bulup izleyememiştim.Açıkçası bunda dizinin biraz tutuk kalması da etkili olmuştu ama burada okuduğum yorumlar hep olumlu.İzlemeye değer görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

3.sezon olacak mı kesin mi onay aldı mı?

2.sezon finali

Belli etmişlerdi daha önceki bölümlerden Keen'in de Red'e benzeyeceğini onun gibi suçlu biri olacağını. Ama zaten kız çocukluktan suçluymuş Sonda bi altyazı gördüm çevirmen seneye belki birlikte olamayabiliriz kendinize iyi bakın demiş aha dedim ya dizi 3.sezon onayı almadıysa?? Yada çevirmen kendi adına konuşmuştur ben yok olabilirim seneye diye anlamadım.

3. sezon kesin , çevirmen arkadaş kendi adına konuşuyodu orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çoğu diziden daha güzel.

Hakettiği değeri alamayan bir dizi

umarım birkaç sezon daha sürer.
  • 2.sezon ilk sezondan da güzeldi. umarım yeni sezon daha da güzel olur.

ajan keen gerçekten kaçacak mı, kendisini nasıl aklayacak merak konusu.
  • Dizi hakettiği değeri alır veya almaz.Buna niye bu kadar takılıyorsunuz.İzleyin keyfinize bakın.Biraz keyif adamı olun.Milletin izleyip izlememesi hiç umrumda değil.Spor,film,dizi,dergi,kitap,sex ve zevk veren herşey kişiseldir.Anı yaşayın ve zevk alın.Benden size abi tavsiyesi.
  • Dizinin 2.sezonu daha derin ve daha güzel olmasına ragmen ilk sezondaki heyecanla izleyemedim nedense son iki bölümü de hala izlemiş değilim. Sanırım diziden biraz koptuğum için böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liz'in yeni imajı
    sarı saç yakışmış bence The Blacklist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 28 Ağustos 2015; 22:17:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsane RED geliyor

• Red reyis Heisenberg(Walter White), Micheal Scofield ve Reddington bu 3 karakterin yeri ayrı bende dizi dünyasında.

Ayrıca Liz'e sarı saç yakışmış zaten yüzü oldukça narin ve güzel ablamızın
  • Arkadaşlar başlanır mı? Aksiyon gerilim ve komedi unsuru var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Arkadaşlar başlanır mı? Aksiyon gerilim ve komedi unsuru var mı

Aksiyon , gizem , biraz da gerilim var ama komedi pek yok. Bana sorarsan başlamaya değer.

• sefer33 kullanıcısına yanıt
    Hala böyle mi düşünüyorsun

• Tom diziden ciksada rahat rahat izlesek dizimizi sikti artik..ztn sezonun bir basinda bir sonunda goruluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan dizinin 2. sezonunda Toom Keen bölümündeyim harika bir dizi gerçekten reddington karakteri çok iyi bu arada dizi bölümüne girmem pek kiralık aşka bakmıştım blackliste uğrayayım dedim
  • Sezon güzel başladı , fragmana bakılırsa ikinci bölüm daha güzel olacak.

• Divx'de falan altyazısı çıkmamış sanırım henüz.Beklemek lazım.
  • Çok iyi başladı 3.sezon. Dembe reis
  • http://altyazi.org/sub/s/372434/The-Blacklist.html

Bence mükemmel başladı yeni sezon ve sonda ki şarkı çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A0602F57 -- 3 Ekim 2015; 18:39:33 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.