Şimdi Ara

the big bang theory izleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu hint çocuğun aksanı dizi nedeniyle mi abartılmış, yani sahiden biri amerikaya gidip 2-3 yıl kalsa hala aksanı o kadar bozuk mu olacak?

konu yeri yanlış biliyorum ama yerinde kimse olmadığı için buraya açtım

• O kadar kötü bir aksanı yok bence
  • hintli olduğunu iyice belli etmek için yapıyorlar.Bir türk gitse aksanı belli olmaz ama hint veya arap ülkelerinden gelenlerin hemen belli oluyor
  • Özellikle hindistanlıların ingilizceye adapte olması çok uzun sürüyor. 10 sene orada kalıp ingilizceyi iyi bilen fakat aksanı bozuk olan insanlar da var. Ana dil ile alakalı bu durum. Sesleri çıkartma olayı, gırtlağı nasıl kullandıkları falan değişiyor çünkü..
  • Hintli aksanı 4ever
  • rajesh i diyosun.yeni delhi de byumus amerika da eğitim almış.dizideki dilinin orjinal olması kuvvetle olası bence.en son kacıncı bolum cıktı bu arada 3.sezon 17 deydım en son.ayrıca sheldon a hayranım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

rajesh i diyosun.yeni delhi de byumus amerika da eğitim almış.dizideki dilinin orjinal olması kuvvetle olası bence.en son kacıncı bolum cıktı bu arada 3.sezon 17 deydım en son.ayrıca sheldon a hayranım:D

Sezon 3 Bölüm 23 ile Sezon finali yaptı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 11 Haziran 2010; 15:45:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi tane türk vardı yabancı bi tv programında adamın ingilizcesinde pek bozukluk yoktu, ayırca chuck dizisinde oynayan kadın, o dizi çekilene kadar avustralyada yaşıyomuş fakat aksanı süper (avustralyanın ana diline bakmadım ama ingilizce olsa bile yer farkından bi konuşma değişikliği olur sanırım)
  • Diziye ayrı bir hava katıyor.
    Bence güzel.

• sayidin aksanıda belirgindi lostta bu gayet normal bence
  • Avustralya'nın da kendine özgü bir aksanı var. Ana dilleri İngilizce. Ayrıca bir Türk'ü Amerika'ya gönderseniz aksanından hemen belli olur. Sizin verdiğiniz örnekler Amerika'da doğmuş ya da çok küçük yaşta orada yaşamaya başlamış insanlar. Onların ana dili İngilizce olmuş artık. Dr. Oz gibi. Adamın ana dili İngilizce olmuş neredeyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.