Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5x07'yi beğenen arkadaşın mesajı referans seçerek izledim bölümü. Gerçekten güzel bölüm, şuanda 5. sezonun en iyi bölümü diyebilirim.
    Best Bazinga Ever

Ayrıca Sheldon'ın Howard'ı şakalamaya gittiği sahne de güzeldi. İyi gelişti,güzel devam etti, muhteşem sonlandı

Bu bölümde Leonard'ın tanıştığı kız tanıdık geldi, izledikten sonra baktım.

Dexter 4. sezonda Arthur Mitchell'in kızı aynı zamanda Quinn'in sevgili olan ablaymış
  • S05E07 çok iyi demiştim.5.sezon bütün bölümleri izledim sezonun en iyi bölüm buydu diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce buraya yazıldı mı bilmiyorum ancak TBBT 2013-2014 sezonuna kadar gösterimde olacak.Bu da demektir ki TBBT 7.sezon da dahil bizlerle olacak.

• Jim Parsons Adına Sessiz Bir Açıklama

Jim Parsons, The New York Times'ta hakkında yazılan bir makale aracılığıyla eşcinsel olduğunu ve 10 yıllık bir ilişkisi bulunduğunu dünyaya sessizce açıklamış oldu. İlgili makale, Parsons'ın oynadığı The Normal Heart adlı tiyatro oyunu üzerine yazıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Jim Parsons Adına Sessiz Bir Açıklama

Jim Parsons, The New York Times'ta hakkında yazılan bir makale aracılığıyla eşcinsel olduğunu ve 10 yıllık bir ilişkisi bulunduğunu dünyaya sessizce açıklamış oldu. İlgili makale, Parsons'ın oynadığı The Normal Heart adlı tiyatro oyunu üzerine yazıldı.

Burada orijinal haberi var;

http://content.usatoday.com/communities/entertainment/post/2012/05/has-jim-parsons-just-come-out-/1#.T7-bvJE83Ks
  • Son 10 bölümü falan izlemedim. Arka arkaya izleyeceğim en kısa zamanda.

Eşcinselse bize mi eşcinsel sonuçta dizisini izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Son 10 bölümü falan izlemedim. Arka arkaya izleyeceğim en kısa zamanda.

Eşcinselse bize mi eşcinsel sonuçta dizisini izliyoruz

Aynen katılıyorum.Maksat bilgi paylaşmak.
  • Ne eşcinsel mi ? An itibariyle diziyi bırakıyorum.TBBT bitmiştir benim için.

Dememizi mi bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Ne eşcinsel mi ? An itibariyle diziyi bırakıyorum.TBBT bitmiştir benim için.

Haber gordum paylastim sonucta dizinin onemli bir karakteri hakkinda bir haber birsey demeni beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 3 Haziran 2012; 20:08:45 >
  • quote:

Dexter 4. sezonda Arthur Mitchell'in kızı aynı zamanda Quinn'in sevgili olan ablaymış

Söylediğin iyi oldu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Ne eşcinsel mi ? An itibariyle diziyi bırakıyorum.TBBT bitmiştir benim için.

Haber gordum paylastim sonucta dizinin onemli bir karakteri hakkinda bir haber birsey demeni beklemiyorum.

Amacım tartışmaya girmek veya sana gönderme yapmak değil, sadece bir espriydi dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 3 Haziran 2012; 20:26:14 >
  • quote:

Bu kız aynı zamanda HIMYM'da "The Naked Man" bölümünde de oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 3 Haziran 2012; 20:37:17 >
  • Hepsini tek tek dolaşmış desene
  • Aynen her yeri dolaşmış. :) Sadece o da değil bir çok aktris doğal olarak reytinglerin yüksek olduğu yapımlarda boy gösteriyor.

Two and a Half Men'de Walden'in eski karısını oynayan "Judy Greer" hem TBBT'de (Dr. Elizabeth Plimpton rolünde) hem de HIMYM'da (Royce rolünde) oynadı.Yani alayacağın bütün yüksek reytingli komedi dizilerini elinden geçirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 4 Haziran 2012; 15:03:14 >
  • Araştırmacı bir ruh sezdim sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Araştırmacı bir ruh sezdim sende

Boş vaktim çok diyelim.
  • 5x8 izledim.
    Amy'nin REM'den Everybody Hurts şarkısını çalması ilginç bir sürpriz oldu benim için
  • S03E01, Sheldon'dan hoşuma giden bir replik;

"Benden nefret etmelerinin sebebini anlayamayacak kadar aptaldılar."
  • s05e04

Raj koptu artık Howard efsane benim için yine müthişti Sheldon'ın zarlarla ilişkisi baya iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 7 Haziran 2012; 3:42:12 >
  • Mobil sürümden atmışsın mesajı ancak izlemeyen için biraz spoiler vermişsin.Bence spoiler kullan bu mesaj için izlemeyenler olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.