Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
188.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Samét

Yavaş yavaş izleyin hocam,daha çok var yeni sezona
  • En son çıkan özel bölüm dizinin sahne arkasını falan mı anlatıyor yoksa ek bölüm gibi bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Bende indirmeyte baŞlıyayım öyleyse bu kadar met ettiğinize göre

Kesinlikle izle ancak çok hızlı bitirme bence.Ben 6 günde izledim 5 sezonu.:) Şimdi 4 ay beklemek zor geliyor. :)

Sen de çok hızlı gitmişsin hocam

Bir bölüm izliyorum ardından dur diğerini de izleyeyim sonra ara veririm diyorum diğeri bitiyor sonra tekrar devam ediyorum derken böylece dizi de bitiyor. Komedi dizileri sevdiğim tür olduğu için çabuk bitirdim diziyi.Ben 6.sezon başlayana kadar 2 kere daha baştan izlerim zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

En son çıkan özel bölüm dizinin sahne arkasını falan mı anlatıyor yoksa ek bölüm gibi bir şey mi?

oyuncular kendi karakterlerini yorumluyorlar,dizinin geleceği ve karakterlerden gelecekteki beklentilerini söylüyorlar...
  • quote:

quote:

En son çıkan özel bölüm dizinin sahne arkasını falan mı anlatıyor yoksa ek bölüm gibi bir şey mi?

oyuncular kendi karakterlerini yorumluyorlar,dizinin geleceği ve karakterlerden gelecekteki beklentilerini söylüyorlar...

Teşekkürler.

O zaman izlemeye gerek yok.
  • quote:

Teşekkürler.

rica ederim de,

bence kaçırmayın kesinlikle izleyin,gayet güzeldi...
  • ESKIDEN AZ BAKMISTIM DEVAMINI GETIRIRIM ARTIK
  • quote:

quote:

Teşekkürler.

rica ederim de,

bence kaçırmayın kesinlikle izleyin,gayet güzeldi...
    Aynı fikirdeyim. İzlemenizi tavsiye ederim.

• The Big Bang Theory'nin 5.sezonunun özel bölümü.Sheldon, Leonard, Penny, Howard, Raj, Bernadette ve Amy gibi karakterlere hayat verenler, kendilerini yorumluyorlar, gelecekten neler olabileceğinden bahsediyorlar, sevdikleri bölüm veya sahneleri konuşuyorlar ve daha da fazlası için izlemenizi öneririm.

http://yabancidiziizle.com/the-big-bang-theory-5-sezon-ozel-bolum.html
  • quote:

quote:

Yavaş yavaş izleyin hocam,daha çok var yeni sezona

Yeni sezonmuş filan pek sorun değil benim için. Şöyle ki diğer sezonlardan rastgele bir bölüm açıyorum ve sanki ilk izleyişimmiş gibi gülüp, zevk alıyorum. İşte böyle bir dizi TBBT

• https://maps.google.com/maps?q=http://www.destil.cz/TBBT_apartment.kmz&hl=en&ll=34.142123,-118.138663&spn=0.000701,0.001635&sll=49.913729,14.234408&sspn=0.069861,0.209255&t=h&z=20

Final bölüm Lokasyonu..
  • 5x3 izledim az önce.

Çok iyi bir bölüm değildi nedeni de Sheldon'ın geri planda olması olabilir. Amy ağırlıklı bir bölümdü,Amy'den de pek hazetmediğimden beğenmedim bölümü..
    Şu Amy ile Priya'ya bir türlü ısınamadım ben.
    Amy abartı bir karakter gibi geliyor. Priya ise çok geri planda
    Ancak Bernadette Howard'ın annesiyle anlaşarak ayrı bir renk katıyor diziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 28 Mayıs 2012; 21:07:30 >
  • Divxplanet hala paket haline getirmemiş altyazıları. Forumdan arşivleyen varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5x3 izledim az önce.

Çok iyi bir bölüm değildi nedeni de Sheldon'ın geri planda olması olabilir. Amy ağırlıklı bir bölümdü,Amy'den de pek hazetmediğimden beğenmedim bölümü..
    Şu Amy ile Priya'ya bir türlü ısınamadım ben.
    Amy abartı bir karakter gibi geliyor. Priya ise çok geri planda
    Ancak Bernadette Howard'ın annesiyle anlaşarak ayrı bir renk katıyor diziye

Sonradan açılıyor,devam et sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Divxplanet hala paket haline getirmemiş altyazıları. Forumdan arşivleyen varsa paylaşırsa sevinirim

Bir başka alternatif altyazı sitesi olan Turkcealtyazi.org'da paket halinde var dostum.
  • 1. sezonun 720 psini çekmeye başladım mamundadan. Umarım dediğiniz kadar komiktir. Bir sürü indirilcek vardı 1 mbtle dünden beri bunu çekiyorum %89.1 olmuş Sabaha iner heralde
  • quote:

quote:

Divxplanet hala paket haline getirmemiş altyazıları. Forumdan arşivleyen varsa paylaşırsa sevinirim

Bir başka alternatif altyazı sitesi olan Turkcealtyazi.org'da paket halinde var dostum.

Tm hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 28 Mayıs 2012; 23:39:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

1. sezonun 720 psini çekmeye başladım mamundadan. Umarım dediğiniz kadar komiktir. Bir sürü indirilcek vardı 1 mbtle dünden beri bunu çekiyorum %89.1 olmuş Sabaha iner heralde

iyi sabır var sizde maşallah...
  • s05e01

Raj kadınlarla konuşamıyordu şimdi maşallah coşmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

s05e01

Raj kadınlarla konuşamıyordu şimdi maşallah coşmuş.

hemen karar vermemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.