Bölüm güzeldi.Kızlar fazla gözükmedi.Yine Sheldon götürdü bölümü tek başına.
Hawking'li bölüm de çok iyiydi, ama Hawking az gözüktü orası çarçabuk halledilmiş gibi.
Hawking.Sheldon'ın işlem hatası yapması çok kötü oldu
Amy Farrah olmadan dizi daha güzel hep böyle devam edilse keşke
Yeni sezonu izlemeye dün başladım. 4. bölüm çok iyiydi.
Howard
Bölüm çok güzeldi.
Sheldon'un olduğu tüm sahneler (özellikle Howard'ın ona verdiği iş sahneleri) harikaydı. Çok güldürdü. Hawking'i çok az gördük ama bölümün işleyişi adına olması gereken yerdeydi bence.
20 ve 21. bölümleri yeni izleyebildim.
20'de
Spock'un sesi olan Leonard Minoy'u duymak güzeldi. Sheldon'ın rüyaları ve kendiyle çatışması çok iyiydi.
21. bölümde
Hawking gelmiş resmen. Muhtemelen Sheldon o şekilde konuşur, kimseyi görmeyiz diyordum ki gösterdiler. Şaştım kaldım. Ayrıca Sheldon'un bugüne kadar gelmiş geçmiş en uç kıyafeti kesinlikle hizmetçi kıyafetiydi.
evet anladım ki bu diziyi kızlar bozuyor kızlar azalınca ne güzel gidiyor dizi bunlara asosyallik yakışıyor umarım kızların az olduğu güzel bölümler gelmeye devam eder.
konu altlara gitmiş
Episode Name:The Stag Convergence Air date:4/26/2012 Summary: Bernadette reconsiders marrying Howard after learning about his sexual history.
yeni bölüme de daha 1 hafta var
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
konu altlara gitmiş
Episode Name:The Stag Convergence Air date:4/26/2012 Summary: Bernadette reconsiders marrying Howard after learning about his sexual history.
yeni bölüme de daha 1 hafta var
Yeni bölümün çıkmasına daha çok varmış. Bilseydim bu kadar çabuk izlemezdim.
1 haftacık
quote:
Orijinalden alıntı: pasamu
evet anladım ki bu diziyi kızlar bozuyor kızlar azalınca ne güzel gidiyor dizi bunlara asosyallik yakışıyor umarım kızların az olduğu güzel bölümler gelmeye devam eder.
Kızlar değil ya şahsen Penny ye ve yüz ifadelerine bayılıyorum ama isin icine Amy girince
Arkadaşlar bir şey soracaktım. The Big Bang Theory'nin özel bölümleri kaç tane var? it all started with a big.bang diye bir özel bölüm yayınlamışlar en son. Diğer özel bölümleri bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var m?