Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
46
Favori
116.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyi BATMAN injustice 2 dekidir


    GeneralDrewyoutube
    PLEASE REMEMBER TO LIKE AND SUBSCRIBE FOR MORE GAME MOVIES! GET READY FOR BATMAN: THE TELLTALE SERIES SEASON 2 WITH EPISODE 1 IN FULL 4K UHD: https://youtu.be/cpL84crGjz4 Enjoy the Batman (good) ending for Injustice 2! Includes all cutscenes from the game, with the fight scenes removed to make a more cinematic experience. Leave your comments or questions about the game below. Do you think it is better than Injustice 1? njustice 2 is an upcoming fighting video game being developed by NetherRealm Studios and published by Warner Bros. Interactive Entertainment. It is the sequel to 2013's Injustice: Gods Among Us. The game is scheduled for release in May 2017 for PlayStation 4 and Xbox One. Similar to the previous installment, a companion mobile app was released for iOS and Android devices. The core gameplay remains similar to its predecessor, albeit with minor adjustments to returning game mechanics. Injustice: Gods Against Us introduces a new feature called the Gear System, a loot-dropping system that rewards players with costume pieces and equipment that can be used to customize characters' appearances and modify their abilities and stats. The storyline centers around Batman and his insurgency's attempt to restore society after the fall of Superman's regime; however, their efforts are complicated by the newly formed supervillain group "The Society" and the alien Brainiac.
    https://www.youtube.com/watch?v=glQRffVhVY0
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    “ Dark “ Knight

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Batman mermilere doğru koşuyor. Adamlar kafasına ateş etmek yerine sürekli vücuduna ateş ediyorlar. Bulmacaları Alfred çözüyor. Kedi kadın bence olmasaymış da olurmuş. Müziği güzel. Filmin bu kadar uzun olmasına gerek yokmuş. Şehri nasıl sel bastığını anlayamadım sanırım bir yeri kaçırdım. Collin Farrell güzel oynamış. Dövüş sahnelerinin neredeyse tamamını fragmanlarda izlemişiz. Sondaki çatıdan adamların yanına doğru atladığı sahne favorim. Bir diğeri de yangın tüpü gibi bir şeyi patlattıktan sonra sisin (duman artık neyse) içinden bir anda atladığı sahne.
    Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Ben hâlâ Ben Affleckin Batmanini daha çok beğeniyorum. Dövüşürken aletlerini daha çok kullanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bobsantino kullanıcısına yanıt

    Adam daha toy 2. senesinde ne bekliyorsun ki ? Merak etme devam filmin de bolca aksiyon göreceksin artık diyeceksin ki yeter artık bu kadar aksiyon o derece bir devam filmi gelecek eminim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Mart 2022; 9:59:50 >
  • Film 19 nisanda hbo platformunda yayımlanacakmış. e biz sinemalara boşuna mı gidiyoruz? İnsan biraz bekler öyle yayımlar ya da hiç boşuna sinemalarda vizyona girmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    hbo tüm filmlerinin 45 gün sonra hbo max'de yayınlanacağını belirtti. Artık sektör buna kayıyor. Aynısını disney+ da yapıyor belki yakında onlarda dijital yayın tarihlerini daha erkene çekmeye başlarlar.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Batman sağlam gişe yapabilecek bir filmdi ki şu ana kadar da iyi hasılat yapmış, daha uzun süre vizyonda kalmasını beklerdim doğrusu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Mermilerin üzerine koşmamasını bekliyorum.

    Ayrıca henüz daha yapımına bile başlanmamış bir film üzerine bu kadar emin konuşmanız saçmalık

  • Yeni The Batman filmi ile ilgili sana vede senin gibilerine daha da çok saçmalık gelecek şeyler biliyorum. ister sana saçma gelsin ister ciddiye al devam filminde bol aksiyon olduğu zaman aklıma gelirsen bu mesajını tekrar alıntılar sana hatırlatırım

  • 520 milyon dolar hasilat az degil mi ya 1 milyar bekliyorduk

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

       

    66 yapımı aşırı dandik duruyor bu arada. 89 yılına gelince iş ciddiye alınmış resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66 yapımını izlemiştim. Komedi statüsünde olabilir. Efektlerle alakalı değil; zihniyetle alakalı. 66 yapımı bilerek ciddiyetsiz ve cheesy çekilmiş gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    600 milyon doları geçti şu anda final olarak 750 milyon civarı bekleniyormuş. Gayet iyi gişe yaptı diyorlar pandemi zamanı için yabancı kaynaklar.

    Bu arada bende filmi izledim bir hafta önce. Zaten yönetmenin açıklamalarını okumuştum filmi izlemeden önce, tam da beklediğim tarzda bir yapım ile karşılaştım. Bazı mantık hataları olsa da ben filmi ve atmosferini fazlasıyla beğendim. Devam filmleri için iyi bir başlangıç yapımı olmuş (8.5/10)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Sinemada şu rezilliği görünce 1 saat dayanabildim. Çıktım hemen.


    Beklerim 1080p bluray rahat rahat izlerim.

  • hasomen kullanıcısına yanıt

    isin kotu yani Spider-man'nin gisesini gordukten sonra WB da Marvel gibi filmler cekmeye baslayacak :(

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Spider man gisesini tamamen nostaljiye borçlu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    aslında tam tersi, The Batman gibi bir yapımı görmemizin sebebi Justice League filmini Marvel gibi çekmeye çalışıp batırmaları. Zaten yaptıkları hatayı anlayıp Zack in Justice League versiyonunu tamamlamasına izin verdiler. Dc den Joker ve The Batman gibi daha çok film görebiliriz ileri de, özellikle iki filminde gişe de başarısı ve hem izleyici hem de eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar alması sebebiyle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 24 Mart 2022; 12:8:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesilen malum sahne


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=FBeccCU_pEE
  • Kesilen joker sahnesi ile ilgili

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben beğendim bu jokeri. Joker dediğin adam playboy gibi takılmaz, tam bir ucubedir ( mesela burada da saçları yoluk yoluk, yüzü yaralı ve çirkin). Ayrıca jokeri sürekli anarşist göstermelerinden de çok bıktım; bu herif psikopat, ne yapacağı belli olmayan, manyak bir dahidir. Daha fazlası değil; toplumdaki dışlanmışların yansıması olması mottosu bana hep biraz ters gelmiştir. Onun haricinde birkaç film joker görmeyelim lütfen...(bu versiyonunu şu anlık beğenmeme rağmen); bıktırdı artık joker joker daha farklı düşmanlar işlenmeli artık
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.