Şimdi Ara

The Avengers (2012) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

Herkes bundan şikayet ediyor zaten. Iron Man ve Hulk çok ön plana atılmış ama Marvel'ın en çok popülarite kazanan karakterleri, bundan 2 yıl önce Captain America, Thor veya Black Widow'u tanıyan yoktu perdede.
  • avengers karakterlerinin filmleri gibi wasat değildir umarım(kaptan amerika)
  • Şimdi çıkacağım evden, 7 seansına gideceğim. Akşama film hakkımda yorumlarımı paylaşırım.
  • Türkçe dublaj kesinlikle izlenmez. Altyazı okurken film kaçmaz ki abicim neyin kafasını yaşıyorsunuz destan mı yazıyor sanki orda. 2 cümleyi 2saniyede okuyamıyor musunuz? Dublaj nedir bi kere ya orijinalliğini tamamen bozuyor olayın. Ses en az görüntü kadar önemlidir. Dublaj olunca çizgifilm gibi hissederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

Hulk'un en güçlü olması normal ama thoru zayıf yaptılarsa bu yanlış olmuş.Sonuçta tanrının oğlu ve ölümsüz bir karakter.Ben zaten 6 karakter olunca bi hayal kırıklığı yaşadım sonuçta hepsini tam anlamıyla yansıtamayacaklarını biliyordum.Neyse bakalım yarın görecez umarım beklediğimi bulurum.

Thor ölümsüz değildir.

Ayrıca Hulk Thor'dan daha güçlüdür. Çizgi roman serilerinde yanlış hatırlamıyorsam.

Hulk sinirlendikçe daha da güçlenir, bu yüzden gücünün sınırı yoktur.

Hatta bir bölümde Hulk Thor'u öldürüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 4 Mayıs 2012; 17:30:34 >
  • 2003 yılında gına geldi indirdiğim Türkçe altyazıların yanlışlığından ve senkron hatalarından bıraktım altyazı olayını, şimdi İngilizce bir bilim konferansını bile dinleyerek %100 anlayabiliyorum, ama mesela konuşma pratiğim olmadığından turistler bir şey sorunca kitleniyorum kötü konuşuyorum.
  • Film güzeldi, en son yazılar geçince başka bi sahne varmıdır acaba genelde marvel filmlerinde oluyor benim seyrettiğim yerde pat diye kestiler film bitince Hulk ve hulku oynayan eleman çok iyiydi.
  • Eğer Thor vs Hulk animesinden bahsediyorsak o anime saçmalığın önde gideniydi. Hulk'u acayip abartmışlar, Asgard'da önüne gelen kim varsa duvardan duvara fırlatıyordu. Thor'un Odinforce ile yenemeyeceği çok az karakter var veya yok, ben Hulk'u döver falan demiyorum hani, zira ne bu vs muhabbetini, ne de Hulk'u sevmem. Ama çizgi romandaki Thor ve Hulk'un karşı karşıya gelmeleri genellikle kafa kafaya olurdu, bariz üstünlük olmazdı. Kusura bakmayın da karşıdaki adam da Iskandinav mitlerinin en güçlü tanrısı, Galactus, Silver Surfer, Phoenix gibilerinin karşısında durmuş adam, Marvel'ın o animede Thor'a bi' kamyon dayak yedirtmesi çok abuktu.
  • Film kötü değil, ama mükemmel de değil. Aslında görsel efektler açısından mükemmel. Harcanan paranın hakkı verilmiş, çatışmanın ortasında gibisiniz, detaylar harika. Karakterler açısından bakarsak da beklendiği gibi Iron Man, filmin lokomotifi. Scarlett Johansson yine çok güzel; kısa saç da uzun saç da yakışıyor bu kadına.

Ama benim rahatsız olduğum bazı şeyler var;

Filmin başlangıcından gidişatını tahmin edemeyen var mıydı? Yine klasik kötü adam, Loki geldi ve bize savaş açtı, dünya sen mi büyüksün ben mi dedi, başta biraz sarsıldık ama yıkılmadık artık takım olalım, hadi beyler Phil için oynuyoruz, biz onları yeneriz ve yendik, sonra Avengers dünyayı kurtardı harikasın Avengers...Demek istediğim senaryo, kurgu vasat. Marvel'ı çok severim ama biraz bazı klişelerden kurtulup yer yer seyirciyi ters köşe de yaptıran filmler yapmaları lazım. Loki dediğin adam da tanrı be kardeşim. Eline dandik bir sopa vermişsiniz, (Tamam biliyorum, Loki'nin normalde de bundan çok üstün güçleri yok.) ama aynı sopayı Scarlett de kullanabildi zaten, geriye sadece Loki'nin hilekarlığı kaldı. Loki gibi kurnazın önde gideni bir adam da Scarlett'e Hulk'u kontrol edeceğini sezdirmez, ama Loki'nin karakteristik bir özelliğine göndermede bulunup kahramanları birbirine düşürmesi fena sayılmazdı. Loki'nin destek aldığı herif de sana o asayı biz verdik diyor, sanki onlar destek olana kadar Loki çapulcunun tekiymiş gibi... Loki de maşallah orduyu gönderdi kendisi aşağı inip de en kötü Thor'dan intikamımı alayım bari diye savaşmaya bile tenezzül etmez oldu. Loki'nin Thor'a duyduğu kızgınlık ve intikam duygusu, daha iyi yansıtılabilirdi.

Gayet güzel ama bu kadar beklentiye rağmen gözümde ilk Iron Man filminden kat be kat üstün değil. Daha iyi bir film de yapılabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 4 Kasım 2013; 20:54:22 >
  • bu film için İMAXe para vermeye değer mi?
  • Filmi Az Önce İzledim Dublajı,Efektleri Hatta Esprileri Çok İyiydi Kaçırmayın Derim Beğenmeyenler Her Zaman Çıkar Kanmayın Vaktiniz Boşa Gitmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bu film için İMAXe para vermeye değer mi?

Aynı soruyu ben de yinelemekle birlikte 3D kalitesi açısından nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalix

Filmi Az Önce İzledim Dublajı,Efektleri Hatta Esprileri Çok İyiydi Kaçırmayın Derim Beğenmeyenler Her Zaman Çıkar Kanmayın Vaktiniz Boşa Gitmeyecektir.

Peki Türkçe altyazımı izledin yoksa Türkçe dublaj mı? Arada kaldım şuan hangisine gitmem gerektiğine? Altyazıyla orjinal ses efektleri ile tabiki de daha kaliteli olacaktır ancak altyazı ile esprileri vs. yakalayabilir miyim? Yarın gidicem karar vermem gerek yardım bekliyorum.
  • Yeni Geldim bende.Başarılı bir filmdi ama hayal kırıklığına uğramadım değil.Bazı karakterlerin zayıf kalması normal çünkü çok fazla karakter var ve bu karakterleri 2 saatlik bir bölüme sığdırmaya çalışıyorlar.Zaten film kahramanlarımızı bireysel olarak göstermeye çalışmıyor.O yüzden bu durumu yadırgamamak gerekiyor bence.Filmi izlerken bazı bölümlerde sıkılmak mümkün ama senaristler Robert Downey Jr. ın sahneleri o kadar iyi yerlere koymuş ki tam sıkılacakken bi anda kendinize geliyorsunuz Downey sayesinde.

İzlemeyenler için filmde son bir sahne mevcut bitişten sonra haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 4 Mayıs 2012; 18:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Yeni Geldim bende.Başarılı bir filmdi ama hayal kırıklığına uğramadım değil.Bazı karakterlerin zayıf kalması normal çünkü çok fazla karakter var ve bu karakterleri 2 saatlik bir bölüme sığdırmaya çalışıyorlar.Zaten film kahramanlarımızı bireysel olarak göstermeye çalışmıyor.O yüzden bu durumu yadırgamamak gerekiyor bence.Filmi izlerken bazı bölümlerde sıkılmak mümkün ama senaristler Robert Downey Jr. ın sahneleri o kadar iyi yerlere koymuş ki tam sıkılacakken bi anda kendinize geliyorsunuz Downey sayesinde.

İzlemeyenler için filmde son bir sahne mevcut bitişten sonra haberiniz olsun.

Yine izlemedim Her Marvel filminde aynı hatayı yapıyorum Son sahnede bu sefer ne vardı
  • Açıkçası keyifli bir 2 saat geçirdim ama boş yere beklentiye girmişim Senaryo vasattı Stark Banner ve birazda Thor yeter gerisi olsada olur olmasada olur gibiydi Beni şaşırtan şey güldürmek için filmin ciddiyetini bozan çok fazla sahne koymaları oldu
    Özellikle Hulk un Thor a yumruğu ve Loki yi süpürmesi

Devamı gelecekse daha karanlık bir atmosfer oluşturmalılar
  • Film açıkçası hoşuma gitti esprileri abartmadan doğru yerde kullanması , aksiyon sahneleri ve her karaktere aynı süreyi vermesi bunu ayarlaması güzeldi ek olarak çizgi romandan bazı sahneleri kullanması da güzeldi

Örneğin:

Hulk'un Thor'un çekici kaldırmaya çalışması (Çizgi romanda kaldırıyordu da tek kaldıran Thor dışında o zaten)

Iron Man'ın Captain'ın kalkanı kullanarak bir den fazla düşmanı alt etmesi

Bu arada film den sonra yazıları izlemeye devam edin ve izleyenler bakabilir mi emin olamadım

Sonda çıkan karakteri ilk başta Apocalypse olarak tahmin ettim sonra Super Skrull da olabilir diye düşündüm ama galiba Thor'un filminde de Infinity Gauntlet gözükmesinden dolayı Thanos'da karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 4 Mayıs 2012; 19:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: xsalix

Filmi Az Önce İzledim Dublajı,Efektleri Hatta Esprileri Çok İyiydi Kaçırmayın Derim Beğenmeyenler Her Zaman Çıkar Kanmayın Vaktiniz Boşa Gitmeyecektir.

Peki Türkçe altyazımı izledin yoksa Türkçe dublaj mı? Arada kaldım şuan hangisine gitmem gerektiğine? Altyazıyla orjinal ses efektleri ile tabiki de daha kaliteli olacaktır ancak altyazı ile esprileri vs. yakalayabilir miyim? Yarın gidicem karar vermem gerek yardım bekliyorum.

Dublajlı İzledim Ses Konusunda Çok Başarılıydı Seslendirmeler Daha Önceki Thor , Demir Adam, Kaptan Amerika Filmlerindeki Seslendirme Kadrosu Aynı Zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Herkes bundan şikayet ediyor zaten. Iron Man ve Hulk çok ön plana atılmış ama Marvel'ın en çok popülarite kazanan karakterleri, bundan 2 yıl önce Captain America, Thor veya Black Widow'u tanıyan yoktu perdede.

Klasik yorumcular , uzun süre beklediğimiz filmleri ilk izleyenler (izlediklerini iddia edenler desek daha doğru olur) kesinlikle ve kesinlikle beğenmezler ve olumsuz yorum yaparlar , doğanın kanunu bu
  • Hayal kirikligi mi? Hayir

Iyi mi? Iyi

Cok mu iyi? Kesinlikle hayir

Hayal kirikligi konusu ne beklediginize bagli biraz. Ben cok fazla birsey beklemiyordum, mesela bir dark knight rises kadar beklentim yoktu.

Filmin gelisme kismi sIkintili ve oldukce sIkIci. Senaryo siradan. Oyunculuk gostertecek bir senaryosu veya sahnesi yok.

Aksiyon var ama tam tatmin olmadim acikcasi. Bu kadar karakterden guclu bir senaryoyla birlesik daha saglam bir aksiyon bekliyor insan.

Turkce dublaji iyiydi.

Thor cok geri planda kalmis. Iron man iyiydi. Hulk olaganustuydu.

Sonuc olarak gelisme kismi disinda zevkle izlenebilir ama daha iyi olabilirdi acikcasi.

Koyu marvel fanlarinin cok begenecegini sanmiyorum filmi.

Bir de 8.8 puan nedir yahu?!. Tas catlasa alacagi puan 7.7-8.2 araliginda bir puan olmali.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.