Şimdi Ara

The All New HTC One - M8 - Yakında! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
11
Favori
35.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet en iyi siyah gözüküyor bende onu almayı düşünüyorum, gümüş biraz beyaza siyahta biraz griye kaçtığı için daha güzel geldi galiba

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Yeni One'ın Galaxy S5'i geçtiği 2 teknik özellik ppi farkı 440 a karşılık 432 ve ön kamra 5mp'ye 2.1 mp

artıııı suya dayanıklı buyrun ızleyınız

http://www.youtube.com/watch?v=lhwvXTVQoPM

Tanıtımda su geçirmezlik hakkında bilgi vermediler yanlış hatırlamıyorsam, peki IP sertifikası nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacak olanlar güle güle kullansın ne diyelim.

Siyah tercih edin bence, gül kurusu gibi renkler çabuk sıkıyor başta güzel olsa da.

Htc'nin grimsi siyahı sony'nin zifiri siyahından güzel olmuş diyeyim htc'cileri daha fazla kızdırmayayım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Belirteyim tekrardan, m8 alma taraftarı değilim. Zaten m7 kullanıyor olmam ve sense 6 arayüzünün m7 yede geleceğini bilmem m8 i almama gerek kılmıyor. m9 olur, m8 de yapamadıkları kamera daha üst düzey olur o zaman alırım. Zaten m7 kullanıcısının m8 almasına gerekte olmadığı kanısındayım. Ama anlamadığım bir şey var. Elinizde xperia z2 ile üst seviye bir oyun oynadıgınızda aldığınız fps 60 ise bu telefonda 55 olacak. 5 fps için, 5 dakikadan fazla oynamadığınız oyunumu tercih edeceksiniz ? Mantklı olun az. iphone 4s halen 512 mb ram ile ios 7 de harikalar yaratırken bu ram tutkunuz nedir çok merak ediyorum.
  • htc one kullanıp da bunu alacak olanın aklına şaşarım ben...Ben one x plus kullanıyorum ,ben bile degiştirmem yani o kadar...yok usta yine apple silip süpürecek iphone 6 ile öyle gözüküyor...Zaten ekran da büyük olacakmış,artık samsung ,htc, gibi firmalar biraz daha özenerek telefon çıkarırlar... İyi ki şu apple var...
    Bir çok insanın zevki yoktur.
  • En önemli iki yer vardı geliştirmelerin gereken onlara hiç bişi yapmamışlar desem yeridir yazık oldu beklediğime kamera ve pili geliştirselerdin yeterdi arayüz falan beklenen şeylerdi en önemli yerleri önemsememişler sanal tuşlara falan takılmıyorum olabilir de kamera ve pil işi kötü olmuş şuanda bu senenin galibi z2 tartışmasız artık z2 alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    köşelerdeki artan ovallik telefonun karakterini bozmuş adeta. htc yazılı bar ergonomiyi iyice bitirmiş. başta alt olmak üzere üstte ve yanda boşluklar rahatsız edici. ekran kasa oranı belkide en kötü telefon. M8 için hazırlanan kılıfı daha karizmatik duruyor. hala en iyi olmakla birlikte M7 den bariz geriye gidiş var.

malzeme kalitesi ve işçilik;
    M7 den daha iyi duruyor. ayrıca üretim tekniğinin geliştirilerek dayanıklığı artırdığını düşünüyorum. kasa açıklığı gibi saçmalıklar olmayacak artık.

İşlemci ram;
    son derece yeterli. belki ram 3 gb olmalıydı diyebiliriz.

batarya;
    tam bi hayal kırıklığı. %40 daha fazla süre söylemi epey zorlama bi iddia olmuş. telefonun kaybettiği nokta. 2600 olmamlıydı :(

kamera;
    M7 ye nazaran geliştirdikleri muhakkak yani benim için yeterli. tabi pembeleşme gibi beklenmeyen kronik bir arıza çıkarmayacaksa.

genel olarak şu telefonda ekran kasa oranı ekran lehine geliştirilmek suretiyle ve 3000 veya üzeri bir bataryayla gelmesi ile piyasayı süpüre bilirdi. benim gibi bazen günlerini dışarıda geçirmek zorunda kalan insanlar için çokda iyi bir alternatif değil.
    bekleyeceğim...

• elinde bir htc one x plus var sa htc one a bile gerek yok zaten dostum haklısın. tek farklı özelliği arayüz ve hoparlorleri olacak zaten elindeki telefondan

Orijinalden alıntı: bycanua

Yeni One'ın Galaxy S5'i geçtiği 2 teknik özellik ppi farkı 440 a karşılık 432 ve ön kamra 5mp'ye 2.1 mp

Kağıt üzerinde telefon karşılaştıran aklını seveyim
    Bir çok insanın zevki yoktur.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_89694993/f_//tm.htm#89694993

Bu başlıktan devam ediyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.