Şimdi Ara

The A-Team (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle dizi ile kıyas tutarak izlemeye kalkılırsa hayalkırıklığı olabilir ama başlı başına ayrı bir film olarak düşünülürse gayet güzel olmuş bence.

The Expendables´dan sonra işte film budur dedirten bir yapım.
    En azından elle tutulur bir senaryosu ve güzel bir kurgusu var‚ ha uçuk aksiyon sahneleri yok mu evet var ama film kaliteli olunca onlar bile daha bir gerçekçi geliyor...

Ayrıca eğlenceli filmdi de... Komedi kısımlarını da güzel hazırlamışlar.

Murdock´ın maviler içinde Braveheart taklidi ve filmin sonunda minübüste "Lynchler değişti ama yine hapishaneye giriyoruz" şeklinde sızlanması kopardı beni

Jessica Biel‚ Liam Neeson‚ Bradley Cooper‚ Murdock‚ BA ve diğerleri.... Oyunculuk olarak film yine üst düzeyde zaten (Sadece BA'in yerine o karakteri daha iyi kıvıracak biri olabilirmiş)

Sözün özü; beklentimin üstünde çıktı‚ kesinlikle son dönemin en kaliteli aksiyon filmleriden biri olmuş

8 / 10

• Kendi notum 8. Eski diziyi çok izlerdim çocukluğumda. Dizideki Murdock'ı çok severdim. Bu sebebten yerine oynayan oyuncuyu beğenmedim. B.A de biraz daha sert bir tip olabilirdi ama Smith ve Yakışıklı oturmuş bence. Filmi beğendim. Kapanış harikaydı.

Spoiler Göster tuşu çalışmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 1 Eylül 2010; 6:03:43 >
  • DVDRip çıktı
  • bluray
  • 720p çıktı..
  • Bluray Extended Versiyon olarak düşmüş; normal: 1 saat 57 dk., extended: 2 saat 13 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 10 Ekim 2010; 21:27:29 >
  • Losers diye bi film çıktı yakın zamanda adeta a takımının kopyası nasıl ve neden yapmışlar o kadar benzer şekilde anlamadım.
  • Berbattı 10/1. Zaman öldürmek için işkence olarak izlenebilir.
  • Çok eğlenceli buldum 80 li senelerde favori dizilerimden di (Gerçi o zamanlar pek dizi kavramı yoktu ya neyse) kesinlik ile devamı çekilmeli.Tank! sahnesi ciddi komik&yaratıcı geldi bana kendi notum : 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Bluray Extended Versiyon olarak düşmüş; normal: 1 saat 57 dk., extended: 2 saat 13 dk.

kaliteli 720p gelsinde izleyelim
  • The.A-Team.EXTENDED.1080p.BluRay.x264-ZMG çıkmıştır.
  • Extended için altyazı çıktı.
    http://divxplanet.com/sub/s/180965/The-A-Team.html
  • The.A-Team.2010.Extended.720p.BluRay.DTS.x264-HiDt

izledim bugün... 133 dakika

8 / 10 verdim
  • Bol eğlence, full aksiyon. Mutlaka izlenmeli. 8/10

http://cineshoot.blogspot.com/2010/08/takm-2010-bol-eglence-full-aksiyon.html
  • Konudaki saçmalık dışında fena film değildi. Defalarca izleyip geyiğini yapmasanızda izlediğinize pişman olmazsınız...
  • Dün izledim filmi.
    Dizi ile kıyaslamadan yorumlarsak; çok güzeldi. Dizi ile kıyaslamaya gerek yok bence. Dizi olan A takımı çoğumuzun gençliğinde bizi bizden alan efsane diziydi öyle de kalacak.
    B.A dışındaki oyuncu seçimleri çok iyiydi yalnız B.A olmamış.
    Altınsız BA mi olur?

Abartı aksiyon sahneleri vardı evet ama izlettirdi kendini.
    Altı üstü 1 roketle koca yük gemisi nasıl ikiye bölünür be adam? Tank'ı uçurma ayrı bi mevzu.

Güzel filmdi, tavsiye edilir :)

Evoo'nun yazısındaki şu kısıma katılmamak elde değil.
    "District 9'da Wikus Van De Merwe karakteriyle iyi bir başlangıç yapan Güney Afrika'lı Sharlto Copley için ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum. Yahu bu adam bunca zamandır neredeydi? 37 yaşına gelmiş, siz daha yeni keşfediyorsunuz. Şu kadar söyleyeyim, filmin açık ara en iyi oyuncusu. Üst düzey bir performans sergilemiş "Murdock" karakteriyle. Filme renk, aksan, aksiyon, komedi her şeyi katıyor. Şahane şahane."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu akşamın Filmide A-Team oldu.

Fena değildi.Bradley Cooper ve Liam neeson Sevdiğim oyuncular.İyi gitmişler rollerine.
  • Komedi ve aksiyon bir arada güzel olmuş. Eski dizisi gibi değil tabi. Nerde o eski parçalardan birşeyler yapan A-Team.

En çok güldüğüm sahnesi tank düşerken olan olaylar
  • güzel ama sıkıcı yerleri var fakat sonlara doğru aksiyon artıyor. 7.4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Temmuz 2011; 13:36:59 >
  • Meşhur bir tanklı sahnesi vardı. Çok beğenmiştim filmi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.