Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu zenci doktora iyice ayar oldum ya çok cani birisi.

Jaha reizi de atarlandırdılar.

Şu Indra'yı oynayan kadına True Blood'da da ayar oluyordum burda da ayar oluyorum : ) hep en uyuz karakterleri oynuyor kadın.

Bakalım bizim dayı ayartıldı mı?Çocukların kullanılmasına izin verecek mi?

OF ya çok kötü durumda kaldılar orada, Abby'nin aklına iyi geldi ama elektrik vermek.

Finn'i veriyorlar gibi gözüküyor gelecek bölümün fragmanında, yarı sezon finali heyecanlı bitecek gibi bakalım kim öle kim kala.

Genel anlamda senaryo bakımından fena gitmiyor dizi, izlettiriyor kendini ya da en azından bana izlettiriyor kendini.Tüm dizilerde yarı sezona giriyorlar kaldık dizisiz.

• finn ile ilgili teorim

bence finn'i dünyalılara verince bunu vs gibi bişeye sokucaklar orda hayatta kalıcak sonra dünyalıların arasında falan takılıp onlar gibi olucak beyin yıkama vs. tarzında bişey biraz uçuk oldu ama severler böyle şeyleri

• Sanmıyorum dostum, yerlilerle barış mümkün değil zaten illaki bir patlak olacak ve savaşacaklar.
  • 2x7

Son 2 bölümdür dizi güzel gidiyor.Dağ adamlarındaki yaşlı adam iyi diretiyor.Bence Jasperlar kaçarken bir şekilde yakalanacaklar.Yaşlı adamda onları öldürmeyi kabul edecek.Yarı final olacağından Finn gibi önemli bir karakter ölebilir.Clarke'ler onu vermek istemese de Finn gidip kendi teslim olur.Bu bölümden sonra savaşa geçecekler sanırım.Umarım beklentiyi karşılarlar.Şu savaşta doktor ölse de kurtulsak ondan da.
  • 1. sezonu yeni bitirdim dizi bilim kurgu yokluğunda gayet iyi gidiyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

2x7

Son 2 bölümdür dizi güzel gidiyor.Dağ adamlarındaki yaşlı adam iyi diretiyor.Bence Jasperlar kaçarken bir şekilde yakalanacaklar.Yaşlı adamda onları öldürmeyi kabul edecek.Yarı final olacağından Finn gibi önemli bir karakter ölebilir.Clarke'ler onu vermek istemese de Finn gidip kendi teslim olur.Bu bölümden sonra savaşa geçecekler sanırım.Umarım beklentiyi karşılarlar.Şu savaşta doktor ölse de kurtulsak ondan da.

Çok doğru tespit.Açıkçası ben Finn tutuyorum :D iyi bir karakter ne yazıkki mid-season da öleceğini tahmin ediyorum.Clarke ise Bellamy İle birlikte olurlar diye düşünüyorum.:)

• İlk sezondaki ergen havası gitti yerini iyice ciddi bir hale bıraktı yeni bölümü heyecanla bekliyorum işler çok karıştı
  • Dizi nasıl sizce başlamalımıyım beyler..? sırf "Marie Avgeropoulos" yüzünden izleyesim geldi zaten o nasıl bir şey öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Dizi nasıl sizce başlamalımıyım beyler..? sırf "Marie Avgeropoulos" yüzünden izleyesim geldi zaten o nasıl bir şey öyle

İmzamdaki dizilerin en az yedisini izliyorsan veya izlediysen başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Altyazı niye çıkmadı ya :/

• Bölümün çoğu boş geçti fakat sonu güzeldi. Olması gereken oydu. Sıradaki bölümlerde Weather'a bir taarruz bekliyorum.
  • sezon finaline girdi mi ?
  • Diziye başlayayım mı arkadaşlar? Nasıl acaba, konusu ne?
  • 2.08-Ara Sezon Finali

Ara sezon finaline göre sönük kaldı bana göre, Clarke'dan beklemezdim böyle birşey ama iyi yaptı sonuçta o kadar işkenceden kurtuldu.Ben savaş çıkar diye düşünmüştüm ama olmadı.

Zaten devamlı flasback verdiler Finn ile ilgili bu da öleceğinin işaretini verdi bize, artı olarak bölümün adını ''spacewalker'' koymuşlar.

Raven sana yakıştıramadım orada Murphy'e yapmaya çalıştığını, tamam belki çocuk hakediyor ama yine de yakışmadı sana.

Sonda iki saat bekledim ne zaman doğrayacak diye Lexa'yı doğrasaydı kötü olurdu çünkü Lexa iyi birine benziyor :D

Üzmedi değil tabiiki Finn'in ölmesi, hak etti mi etmedi mi bilmiyorum keşke daha sakin ve düşünceli olsaydı o köye gidince ama aşk işte adamın sonunu getirdi.
    Sonuç olarak bölümü ben beğenmedim.Ayrıca ulan arkadaş bu Jaha kendini feda etti milleti dünyaya yolladı ama şimdi kimse suratına bakmıyor ne iştir bu?
    Artık şu 'Mount Weather'a yoğunlaşsalar bari, orayı halledince konu olarak ne kalacak acaba.

Hiç bilmiyorum dostum neden çıkmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 18 Aralık 2014; 23:33:47 >

• 2x8

Bölüm çok tahmin edilebilir geçti.Keşke Dağ adamlarını da görseydik.Pek yarı finale yakışır bölüm olmadı.Sonları çok duygusaldı.Clarke'nin Finn'i öldürmesi üzdü.Finn çok barışçıl bir adamdı.Hatta bu bölümde Dünyalıyı da öldürmedi.Yazık oldu.
  • 21 ocakta devam edecek dizi.

Dostum imdb de falan Clarke'ın organlara zarar vermeden sadece kanama yaptığı ve gelecek bölümde Finn'in kurtulacağı söyleniyor ama bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 19 Aralık 2014; 10:01:15 >
  • oo süper bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

21 ocakta devam edecek dizi.

Dostum imdb de falan Clarke'ın organlara zarar vermeden sadece kanama yaptığı ve gelecek bölümde Finn'in kurtulacağı söyleniyor ama bilmiyorum

İnşallah öyle olur.Eğer öyle olursa ilerde Finn'in yüzünden Dünyalılarla tekrar savaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStark -- 19 Aralık 2014; 13:57:55 >

• 2x08

Bence finn'i sadece bayılttı organlara zarar vermedi cenazesini alicaklar sonra iyileşir bi şekilde

• 2x08

Prenses'in böyle bir şey yaptığını ben düşünmüyorum aslında dizinin şu ilerliyen 2 sezonu içerisinde. Ancak dizinin kitabında Finn karakteri hiç yok, yani sonradan yaratılma bir karakter olması beni düşündürüyor sadece. Ölmemiş olma ihtimali sürpriz olmaz, ancak yerlilerinde cenazeyi öylece bırakması zayıf bir senaryo olur. Bakalım bekleyip görelim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.