Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ana karakterimiz erkek olsaymış, bu diziye Elijah Wood iyi giderdi başrol için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sezon 4.bölümde bırakmıştım devam edeyim mi ne dersiniz beyler 2.sezon nasıl gidiyor ?
  • 1 bölüm izleyip bıraktım bir de bugün baktım ki 2. sezon bilmem kaçıncı bölüm yayınlanmış sonra dedim herhalde ben yanlış değerlendirdim 2 bölüm daha izledim.

Şahsi olarak bu diziden adam olmaz
  • 2. Sezon bomba gibi ilk sezonun da sonlarına doğru güzelleşiyor.

• Şimdi 2.sezon 2.bölümü izledim :)

Ya varya dizi iyice sarmaya başladı o sonunda ne oldu öyle :D Jaha indi dünyaya :D Sonra bizim bebeler bakalım bulabilecek mi arkadaşlarını..

Hele o dağ weather dağı tam bir gizem :S Abi sen 1 sene orayı sakla şimdi çok az çok az bahset meraktan kuduruyorum tahmin de yürütemiyorum :S

Bidaki bölümü iplen çekiyom :D
  • 2. zezon 3. bölüm geldi.Atraksiyonlu bir bölümdü.Her bölüm diziye bir sır daha giriyor.Sırlar dünyasını geçti.
  • 2.03

İyi yırttılar orada ha az kalsın yamyam reaperlar yiyecekti bunları, o değil bunlar nasıl grounder'lardan daha güçlü oluyor?muhabbeti ne bunların.

Bak işte arkadaş erkekleri hep kadınlar yoldan çıkarıyor, o baş kadın yüzünden Kane gitti ceza kesti Abby'e ama daha öncesinde Abby'nin sen Chancellor seçilmemiştin vs demesi ve Marcus'un vicdan azabı sayesinde rozeti bıraktı Abby'e, bu durum eminim daha iyi oldu.

Jasper da aşktan sarhoş oldu Clarke'ı falan unuttu çocuk.

Şu dizilerde tam zamanında olan şeylere bitiyorum ya :D tam orada reaper'lar bizim Clarke'ı çiğ çiğ yiyecekken adamların gelmesi falan.

O grounder da Bellamy'leri zaten tuzağa yolladı bakalım onları akıbeti ne olacak, herkes bir yerde zaten çok dağıldı grup.Bu arada Finn artık sert çocuk oldu haydi bakalım.

Raven'ımı göstermediler bu bölüm

Şelale sahnesi daha iyi yapabilirdi be çok basit kaldı orası.

Ya dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama bu Abby'nin kolundaki o damarlar ne abi öyle?

Octavia da yazık kaldı tek başına.

Cerberus programı neymiş acaba.

Gelecek bölümün promosunu izledim, bildiğin çölde de yaşayanlar varmış,bizimkiler de mal gibi o kadar uzayda yaşamışlar meğerse bütün millet dünyadaymış.

Gelecek bölüm de hayli aksiyonlu geçecek gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 7 Kasım 2014; 2:01:56 >

• sezonun sürpriz dizilerinden biriydi geçen sene , zevkle izlemiştim . bu sezona da çok çok iyi başladılar bence
  • Dizi ilk sezona göre çok iyi gidiyor şu an. Bozmazlarsa güzel.

Kimse dikkat etti mi bilmiyorum ama jenerikte New York var.

Ve (S02E02)

Jaha'nın düştüğü yer büyük ihtimalle orası.

Brooklyn Köprüsünün ayağı.
    The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI

Özgürlük Heykeli
    The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI

• 2.04

Pek bir aksiyon yoktu geçiş bölümü gibiydi ayrıca mantıksız sahneler vardı.

Riven neyin tribine girdi anlamadım olan olmuş artık çözüm arasana.

Yav orada adam ipi sarmış inmiş tamam güzel yahu aptal herifleri ipi niye tutmuyorsunuz?Burası mantıksızdı bir de ikinci inişte neden sadece ipi yollamıyorlarda Bellamy iniyor?Kız tek ipe tutunamaz mı yani??

Böcekler iyiymiş.

Clarke'ı iyi tokatladı Anya.Anya'nın zaten dediği gibi görevi bitmişti artık ölmeliydi ve öldü.

Jaha'yı iyi paketlediler, başına ne gelecek acaba.En kısa sürede bizimkilerle buluşsada başkanlık koltuğuna otursa.

Mount weather'ı göstermediler bu bölümde.

Dediğim gibi geçiş bölümüydü pek de birşey olmadı.

• Madem izleyen yok bölüm hakkında o kadar mesaj yazmak için kasmayayım baksana iki mesajım üst üste gelecek :D

Bilmek isteyen vardır diye söylüyorum dizi aralılığın 3 ünde devam edecek.
  • fin den nefret ettim geberse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Madem izleyen yok bölüm hakkında o kadar mesaj yazmak için kasmayayım baksana iki mesajım üst üste gelecek :D

ara mı verdiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Madem izleyen yok bölüm hakkında o kadar mesaj yazmak için kasmayayım baksana iki mesajım üst üste gelecek :D

ara mı verdiler ?

Aynen haftaya yok ondan sonraki hafta var.
  • arkadaşlar diziyi ingilizce altyazılı olarak nereden izleyebilirim? torrent kullanmıyorum
  • Dizinin yeni giriş videosu Game of Thrones varı olmuş, hoşuma gitti, potansiyeli çok iyi olan bir konusu var umarım başrol oyuncusu ayağına çok mantık hataları yapmazlar.

• 1x5

Finn gibi barışçıl bir adamı caniye dönüştürerek çok saçmaladılar.Onun dışında dizi güzel gidiyor.2.sezon dizi baya ilerleme katetti.Dağ adamlarıyla olan savaşı merakla bekliyorum.İlk sezonkinden daha iyi bir kapışma olacak gibi.Bu arada umarım Murphy bu diziden ayrılmaz.Adam çok komiğime gidiyor.
  • 2.06

Raven da olmasa bir şey yapamayacaklar.

Bizimkilerin arasında emire uyma diye birşey yok herkes emir dışı kafasına göre takılıyor bir bakıma da iyi birşey tabi.

Şu Mount Weather'daki dayı iyi niyetlimsi gibi ama bakalım gelecek bölümlerde neler yapacak.
    Hatun doktoru tam bulmuşlar izleyiciyi oldukça uyuz ediyor.

Vay demek asit bulutunu onlar yolluyormuş.O değilde bu bulut nasıl oluyorda ağaçlara birşey yapmıyor?

Lincolna ne olacak acaba adamı bildiğin yamyam yapmışlar.

Maya sonunda söyledi gerçeği.

Yerlilerin taktik iyiymiş ben anlamadım açıkçası o kızın kumandan olduğunu, siz anladınız mı?

Dayı orda oğlunun enseyi nasıl tuttu öyle çok sıkı tuttu galiba adam mal oldu :D

Savaş gerçekten yapılacak mı bakalım.Gelecek bölümün fragmanında Clarke saldırıyı durdurmanın bir yolunu biliyorum falan diyor.Bir de galiba dayı da kandan alıyor çünkü adam dışarda çiçek falan kokluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 12 Aralık 2014; 1:30:05 >

• Giderek kalite artiyor da senaryo bi yerde tikanacak gibi.

• böyle senaryoları severim başlamayı düşünüyorum umarım beklediğim gibi çıkar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.