Şimdi Ara

Thaldrin açıklama yaptı seyircinin yaptıklarıyla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

White noise denen bir ses veriliyor cızırtı gibi fakat seyirci bağırdığında sadece uğultu geliyordu yani bir tepki olduğunu anlıyorsunuz fakat ne olduğunu seçemiyorsunuz sadece uğultu olarak geliyor.

• M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav anladık arkadaş mokunu çıkarmayın bişeyin ya
  • Bjk hakkiyla kazanamadi dimi kardeş bahane oldu size bu laflar daha canınız sıkıldıkça söylersiniz. Troll Sincaplar Edit: Eksileyin sincaplar siz trolluğu kesene kadar, siz adam olana kadar, ben bjk yi savunucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 28 Nisan 2015; 18:30:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

Bjk hakkiyla kazanamadi dimi kardeş bahane oldu size bu laflar daha canınız sıkıldıkça söylersiniz. Troll Sincaplar

Kardeşim ben Beşiktaşlıyım her yerde de görebilirsin bunu bir şey demedimki trollere cevap olsun diye yazdım Thaldrinin söylediği şey de zaten her daim baronda wardımız vardı neden öyle bir şeyle hareket edelim ki?
  • adamların IWCI şampiyonluğunu konuşacağımıza, seyircileri konuşuyoruz.
  • Son 3 günde açılan konuların haddi hesabı yok artık kayış koptu bende :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar harita kontrolü varken

• Bir tane kamil vardı finalden sonra türemişti gözükmüyor buralarda. Yok seyirci desteği yok sesleri duydular yok botta nardeus sejunun çalıda olduğunu duyduğu için öyle flash attı falan diyordu ne oldu ona?
    Diyordum zaten seyirci her bağırdığında görüşleri vardı zaten. Bağıran yaş kitlesi de çoluk çocuktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bir tane kamil vardı finalden sonra türemişti gözükmüyor buralarda. Yok seyirci desteği yok sesleri duydular yok botta nardeus sejunun çalıda olduğunu duyduğu için öyle flash attı falan diyordu ne oldu ona?
    Diyordum zaten seyirci her bağırdığında görüşleri vardı zaten. Bağıran yaş kitlesi de çoluk çocuktu.

Onun tam kafası güzel bizimkilerin dodgelarını bile seyirciye yoruyor

• Bjk yi çekemeyenler anten taksın.d (Kaçın Beyler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bir tane kamil vardı finalden sonra türemişti gözükmüyor buralarda. Yok seyirci desteği yok sesleri duydular yok botta nardeus sejunun çalıda olduğunu duyduğu için öyle flash attı falan diyordu ne oldu ona?

Boş yapma değişik.Buradayım.

• cevabını aldığınıa göre yorumumun silinmesinin bi önemi yok.holiganlık yapma
  • Acaba millet başka maç mı izledi anlamıyorum herkes ejder ejder diye bağırıyordu yanımda adamlar ejdere yönelmedi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

cevabını aldığınıa göre yorumumun silinmesinin bi önemi yok.holiganlık yapma

Holiganlık yapan sen ve senin gibi troller. Ayrıca yazdıklarımı bidaha oku ve beyninden anlamaya çaliş. Belki işe yarar. Ne yazdığımı bile anlayamadan erkeklik pozlarına girmişsin de...

• afferim böyle yola gel,ibretlik edit yapıp 180 derece Dönmüşsün bizede gülmek düşer, sakin ol heycanlanma 2 kere aynı yorumu göndermişsin
  • yazık cidden acınak haldesin gidip bjk teşke kaybetseydi ayarında yorumlar at tepkiyi yiyince edit bjk çok sovoyorom hahaha ,

şaka maka psikolog falan bul kendine
  • quote:

afferim böyle yola gel,ibretlik edit yapıp 180 derece Dönmüşsün bizede gülmek düşer, sakin ol heycanlanma 2 kere aynı yorumu göndermişsin

Sen ne diyon değişik? Telde sıkıntı var ondan böyle. Hem kim kimi yola getiriyo bu neyin erkekliği? Senin çapın ne koçum? Forumagası

• quote:

yazık cidden acınak haldesin gidip bjk teşke kaybetseydi ayarında yorumlar at tepkiyi yiyince edit bjk çok sovoyorom hahaha ,

şaka maka psikolog falan bul kendine

Bjk keşke kaybetseydi mi? Kardeş sende harbi sıkıntı var. Bende bjk liyim elestirenlerle sıkıntım. Boş erkeklik yapma onune gelene bi bak bakıyım ilk mesaja ne yazmışim ve mumkunse BEYNİNDEN anla. Eğer ilk mesajımda bjk yi savunduğumu anlayacak zekan olsaydı senin gibi bi herifle uğraşmazdım. Bu arada has bjk liyim son postlarıma bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 28 Nisan 2015; 22:11:27 >
  • Elin kekosu hayatımdan 10 dakikamı çaldı ya ona yanıyom.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.