Şimdi Ara

TH10 Ganimet Sorunu - Kupa Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi th10 olan hocalarimiz ve arkadaşlarimiz kupa sayılarini paylaşirsa sevinirim.

Not: Ganimet konusunda sorun yaşamayan kupa aralığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• UP UP

• Arkadaşım Altın 1 de takılıyo gayet iyi olduğunu söylüyor. Kara iksir içinse kristal 1 veya 2.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam :)

• Kristal 2 cok iyi bos koy mevcut gunde 5-6 m kasiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkürler hocam , değerlendirecegim

• th10a ilk çıktığımda direk usta ligine geldim. hiç olmasa, bonus ganimetten yolumu buluyordum. th' si dışarda köyler bile yetiyordu. şimdi 3000 - 3500 arasında geziniyorum. Buralarda ganimet idare eder. usta 1 ve usta 2' de ganimet çok iyi, ancak full okçu basıp ganimet kasamazsın o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iAytac İ kullanıcısına yanıt
    Bende usta 3'teyim hocam , burada ganimet pek kuru. Barching yöntemi ile yapılabilecek bir kupa istiyorum. Kristal 2 galiba öyleymiş. Gene de güzel yorumunuz için teşekkürler

• 2550 2700 Usta 3 seviyesinde full okçuyla TH10'u bitiren arkadaşım çok. 100k bonus artı ne gelirse. Ara sıra ben de yapıyorum ama genelde dev okçu duvarcı kullanıyorum. Köy binası da çıkar. Köy binaları iksir birikmesinde faydalı. Th10 a geçtiğimden bu yana bir iki kez 2400 lere indim, genelde 2600 ekseninde kaldım. Sadece 3 tane okçu kulesi kaldı, artık köy bitmek üzere.
    Usta liginde 2600 kupada kalmamın en önemli nedeni aşırı kara iksir birikmesi. 7 gün geçmeden 200K kara iksiri rahat toplarsınız bazen. Bir lig sezonunda yani 15 günlük periyodda ortalama 100 150 arası savaş yapabiliyorsanız kara deposu fullenir. Abarttığım zamanlarda 4 5 günde 200K fulleyip cadı dağıtımı yaptığım bile olmuştur.
    Kara istiyorsanız Usta 3 usta 2.

2300-2400 bölgesinde kolay ölü köy usta lige göre daha fazla çıkar. Ayrıca erken basmış cehennemli ama genel savunması iyi olmayan köylerden de ganimeti alabilirsiniz bu kupada.

Burada en önemli nokta şu; eğer 9 dan 10 a 20 lvl civarı heroyla çıktıysanız, usta lig, herolar daha düşük ise kristal lig... Hero yükseltmelerinde ihtiyaç duyacağınız kara iksir arttıkça zaten savunma da yükselecektir, o zaman da usta lige yükselirsiniz.

Binayı da dışarıda bırakın. Köy yükselene kadar genelde rahat edersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.