Şimdi Ara

TH-42PY700F YA DA E MODELİNİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu yakınlarda plazma panel almayı düşünüyorum.maximum vereceğim rakam 4000 ytl civarıdır.42'' benim için yeterli büyüklüğü sağlayacaktır.izleme uzaklığım çok fazla değil çünkü.sizin önerebileceğiniz başka bir model var mıdır.digiturk ve hd dvd ve mümkün olursa blue ray dvd seyretme planlarım var.önerilerinizi bekliyorum.

• Yeni model olan 42pz700 şu an avrupada satışta. Dolayısıyla yakın bir zamanda Türkiyeye de gelecek ve eski model olan 42py700 ün fiyatı düşecektir. Ama yeni model gelince eski modeli piyasadan çekme olasılıkları da var. Ancak bizim ülkenizde bunun olacağını sanmıyorum. Bence biraz beklemekle bu ürünü daha ucuza alabilirsiniz. Açıkçası benim de aklımda bu tv var ve biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
  • Pioneer 4280XA
    Kesinlikle çok başarılı bir Plazma, Pioneer Plazma Başlığı altındaki yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: index

Yeni model olan 42pz700 şu an avrupada satışta. Dolayısıyla yakın bir zamanda Türkiyeye de gelecek ve eski model olan 42py700 ün fiyatı düşecektir. Ama yeni model gelince eski modeli piyasadan çekme olasılıkları da var. Ancak bizim ülkenizde bunun olacağını sanmıyorum. Bence biraz beklemekle bu ürünü daha ucuza alabilirsiniz. Açıkçası benim de aklımda bu tv var ve biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Yeni çıkancak diye tabir ettiğiniz ürünü zaten piyasada bir çok yer satıyor ? Kesinlikle Panasonic Th-42PZ700E veya Panasonic TH-42PZ70E modellerinden herhangi birini seçebilirsiniz performasları yüksek olan panellerdir.
  • ben py700 u alalı 2 hafta oldu ekranda parlama olmaması için araya filtre koyulması ıyı olmus sd yayın performansı dandık scartla gayet tatmın edıcı.full hd fılm ızleme fırsatım olmadı..kasası cok sık bı tv.sd kart okuyucu var.3 adet hdmı gırıs 3 adet scart dırısı var.ses sıstemı ıse cok cok ıyı.dvd performansıda cok tatmın edıcı scartları altın uclu yapunca ne kadar degışecek gorecegım ozaman daha ayrıntılı yorum yapabılırım.zatern asıl farkı full hd fılm ızlerken anlayacagım sanırım.cunku 1920 1080 bu tv arkasında fan var sogutma ıcın ama cok sessız..su an cok memnunum tvmden.tabıı dusuk ayarda kullanıyorum ondan da fark edıyo bıraz..ılk 500 saat oyle kullanmak lazımmıs..cınema modunda ve dıger ayarlarını yarıya kadar kıstım..sımdılık bu kadar bakalam hd bısıler ındırıp ızleyebılırsem daha ayrıntılı anlatırım
  • kcldrum arkadşıma katılıyorum 42pz70 veya 42pz700 zaten plazmna diyince üstüne yok özellikleri açısından dedim ömür olarak en uzunlarıda bu modeller hıııı dersenki ucuzu yokmu ozamanda hd işlemci kullanan 100Hz özellik li 42px71 de öneririm kolay gelsin

fiyat olarak internetten de araştır ama
  • Bence o fiyata (4000-4500 ytl bir takım yerlerde mevcut bu fiyata ) 50 inch pioneer 507xa plazma tv alınır vede keyıf catılır... bence tabii, benım gorusum budur mesafe isterse 2 metre olsun alınır bu tv bu arada ben 3 metreden 4270xa 42 inch pioneer plazma izliyorum 6 aydır vede acayıp memnunum hemde goruntu kucuk bile gelıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcldrum

quote:

Orjinalden alıntı: index

Yeni model olan 42pz700 şu an avrupada satışta. Dolayısıyla yakın bir zamanda Türkiyeye de gelecek ve eski model olan 42py700 ün fiyatı düşecektir. Ama yeni model gelince eski modeli piyasadan çekme olasılıkları da var. Ancak bizim ülkenizde bunun olacağını sanmıyorum. Bence biraz beklemekle bu ürünü daha ucuza alabilirsiniz. Açıkçası benim de aklımda bu tv var ve biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Yeni çıkancak diye tabir ettiğiniz ürünü zaten piyasada bir çok yer satıyor ? Kesinlikle Panasonic Th-42PZ700E veya Panasonic TH-42PZ70E modellerinden herhangi birini seçebilirsiniz performasları yüksek olan panellerdir.

yeni çıkacak demedim yeni olan model dedim dikkat edersen. ha bir fark var mı PZ ile PY serisi arasında. aslında çok büyük fark yok. ama 70 ile 700 arasında ses sistemi farkı var. 700 lerde dolby digital ses sistemi var. bence gereksiz. çünkü 5.1 sistem olmadan DD gerçek anlamını bulmaz. 400 ytl farka değmez diyorum ben.

• py700 plazmalar için muadili olmayan tek plazmadır,eğer maddi imkanınız varsa gözünüz kapalı alın derim,ayrıca pz serisinden farkı pez serilerinde dvb tuner olmasıdır
  • panasonic gerçekten iyi bir marka birde 42pz700 modeli var onada bak derim galiba pzde dvb-t özelliğide var...
  • MERHABA

PANASONIC OLARAK TAVSİYE EDECEĞİM MODEL TH-42PY70F DİR 700 LE ARASINDA HATIRISAYILIR Bİ FARK YOK FİYAT DIŞINDA
    ALMAK İSTERSENİZ BİZ YARDIMCI OLURUZ

PANASER ELEKTRONİK
    TEKOFAKS YETKİLİ BÖLGE BAYİİ

0212 5112526

LEVENT KÜÇÜK
    05332545601
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.