Şimdi Ara

Tg Uri İsyu üstü üste çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Athenste biri ölünce diğeri hemen çıkıyor bu nedir?

• bu raslantidir
  • Dalgamı geçion ben ne diom sen ne dion !!!
  • bu bazen raslanti sonucu oluor ama bi 10 kere ust uste olduysa bu isde bi is war
    kusurabakma alay etmek istemedim...
  • kusura bakma heyecandan kızmış olabilirim
  • son 1.5 saattir athens kafayı yedi.. isyutarunun çıkması ve ölmesi ve yeniden çıkması arasında toplam 1 dk. geçmio nerdeyse.. tg desen 10 sn de bir.. uruchi işi enteresan oldu 2 tane aynı anda çıktı ve ikisi de halen ölmedi.. uehauhea server bummm :D
  • abibi adam 4 tane tg kesti lvl 60lar tgyi bastı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demn adamn biri tg de hat-trick yaptı.. bi arkadaş 6 etti isyu kesio.. 3 arkadaşta 5 te kaldı.. millet yarışa girdi... uehueh ne günlere kaldık
  • vay canına bizim greecedede aynı şeyler oluor
  • Silkroad kafayı yedi yaw ! yada gmler hediye etti bu gecelik böyle olsun diye!
  • az önce greece de üst üste 2 uru çıktı 3, de çıkmıştır belki buraya yazarken görmemiş olabilirim
  • raslantı deil valla..
    az önce oyundan tam çıkıyordum.. "ureuchi has appeared" dedi..10 dakka sonra öldü mesajı geldi..5 saniye geçmedi..tekrar "urecuhi has appeared" dedi..
    gene öldürdüler..5 sn sonra gene "urecuhi has appeared"..5 sn sonra tekrar...

üst üste 4 kere ve hala devam ediyo şu an..ben kesmeye gidiyorum..
    serverlar tırttı :)

------------------
    düzeltme.. 6. defa da çıktı..veeee server dc oldu.. ehh vakti gelmişti zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 6 Eylül 2006; 5:03:49 >
  • sen athensi görsen bu olay sadece bu sreverlardamı yaw Zaten belli athens atina greece yunanistan bunda bişeylik var ama neyse
  • oooh! Tg kestim
  • ve beklenen an dc yedim chek yapior server :D
  • düzelteme tam 7 tane çıktı ard arda sonra dc yedim ehhe
  • Beyler o tüm serverlarda var sanırım ben alpsteyim arkadaşım 8 tane çıktı dedi
  • Evet paso arka arkaya çıktılar bende 2 tg avladım yarandık :D sonra gittim ısy a ks yaptım uriye yaptım yattım sade uride yattık şans wardı ya harika bişey ama ısy sıktı ya kesemioz bişey yapamıoz keşke tg çıksaydı isy kadar
  • Venice Serverından biLdiriyorum ;

YakLaşık oLarak 30 Tiger GirL,20 Ureuchi ve 10 Isyetaru oyuncuLar tarafından 2 saat içerisinde bertaraf ediLdi .. ServerLar ise bu şamataya dayanamayıp kaLp krizi geçirdi .. Tüm oyuncuLar bu kadar büyük bir heyecan yaşarken ve adrenaLinLer doruk noktasına çıkmışken giden serverLara Lanet yağdırıyor ..
    ÖzeLLikLe herkesin Unique peşinde oLmasını fırsat biLip muLtistar trade peşinde koşturanLar şu anda serverLar geLdiği zaman ne yapacakLarını kara kara düşünmeye başLadıLar ..

SiLkroad Haber Venice Serverı Muhabiri Spartacus ..

SaygıLarımLa ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartachus -- 6 Eylül 2006; 5:22:28 >
  • lvl 31im lvl 70 adam gelmiş ks yapıor bana !!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.