Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.357
Cevap
2
Favori
348.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar birkaç sorum vardı.Samsung SyncMaster 931 BW kullanıyorum yaklaşık 2 senedir ama dün ekranın çözününürlüğünü 1440x900 olarak ayarladım deneme amaçlı ama artık 1280x1024 e geri dönemiyorum öyle bir seçenek yok ve monitörü 60 Hz demi yoksa 75 Hz de mi kullanmak gerekir acaba ?

    son olarak monitörün sol üst köşesinde yatay şekilde 4-5 tane monitörün ortasına kadar uzanan çok hafif beyazımsı renkte çizgiler çıktı ölü pixel değil çünkü her renkte belli olmuyor.Mat renklerde daha çok belli oluyor neden olabilir. Ve garanti kapsamı içinde mi?
  • harika monitör. Bence piyasada ki en iyi monitörler bu benq lar ayrıca GTG gecikme zamanı 2ms olsa gerek
  • Bağlantı çeşidi önemlidir arkadaşlar önemsiz deyen bir dvi kullansın baksın. Ben movitörüm ilk geldiğinde vga taktım baktım görüntü benim beklediğimin altında sonra dvi bağladım baya bir farl etti. Neticede biri dijital sinyal diğeri analog. Anolog sinyal kabloda ilerlerken kablo direncinden ortamda bulunan manyetik alandan vs etkilenip kaynaktan adrese varana kadar üretildiği halden sapıyor fakat dijital sinyal 1 ler ve 0 lar halinde iletildiği için kaynaktada hedeftede 1=1 0=0 olarak var olup yorumlanıp görüntüye dönüşüyor. Analogsa bir dalga halinde üretilip iletiliyor ve pek çok elektro manyetik faktörden etkileniyor. Ayrıca o sorduğun hp satıldığı parayı bence hak etmiyor. Aynı paralara benq 20 veya 22" monitör ondan daha iyi ve daha ucuz inceleyiniz:http://www.hepsiburada.com/benq-x2000w-20-8msmprt-2msgtg-dvi-hdmi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50630 22" olanınki ise:http://www.hepsiburada.com/benq-x2200w-22-8msmprt-2msgtg-dvi-hdmi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50508




  • Hp analog bir monitör ile istediğiniz herhangi bir dvı monitörü kullanın ve sonra tekrar yazın.
  • Monitör alacağım fakat şu iki model arasında kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim ve bunların haricinde yaklaşık aynı fiyatlarda önerebileceğiniz monitörler var mı? Geniş ekranda oyun kare ekrandaki kadar kullanışlı mı?
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10827
    http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=8636




  • Ekran yüzeyi genişledikçe oyunları o ekran çözünürlüğünde oynamanız ekran kartı gereksiniminizi arttırır.Küçük ekranda daha net ve daha ucuz bir ekran kartı ile kullanabilirsiniz.Geniş ekran sorun yaratmaz.Hp lere bakın bu iki monitör pek farklı değil parkal ekran tercih edin.
  • Teşekkürler...
  • Arkadaşlar dün Gold Pc den 370 TL ye Samsung 2253LW 21,6" LCD Monitör aldım.

    Almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

    Ekran Boyutu : 21.6''
    Çözünürlük : 1680 x 1050
    Kontrast : DC 8000:1 (1000:1) (Typ.)
    Tepkime süresi : 2 ms (GTG)
    Sinyal girişi : Analog RGB , DVI

    http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQVJFV/XAA&fullspec=F




  • quote:

    Orjinalden alıntı: yuemrek

    Arkadaşlar dün Gold Pc den 370 TL ye Samsung 2253LW 21,6" LCD Monitör aldım.

    Almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

    Ekran Boyutu : 21.6''
    Çözünürlük : 1680 x 1050
    Kontrast : DC 8000:1 (1000:1) (Typ.)
    Tepkime süresi : 2 ms (GTG)
    Sinyal girişi : Analog RGB , DVI

    http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQVJFV/XAA&fullspec=F


    Bende bugün aynısından aldım,kadıköy eksen den,400 e geldi 6 ay taksit.
    Sizin fiyat nakitmi arkadaşım?

    Aslında bw almak için gitmiştim ellerinde yoktu,bunun için daha iyi dediler,bende bunu aldım,hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 23 Şubat 2009; 15:28:59 >




  • Evet nakit aldım.

    Gold Pc de %18 kdv indirimi vardı.
  • iyi akşamlar arkadaşlar. yıllardır 17" samsung monitör kullanıyorum ve açıkçası hiçbir şikayetim yok yakın mesafede kullandığım içinde yeterli geliyor ama artık değişiklik olsun niyetiyle 19"-21" (belki 22" - fiyat cazip olursa) monitör almayı düşünüyorum 8800gt ekran kartım dvi arabirimiyle bağlamak istiyorum ve benim cihazda aradığım bir özellik var. tarif etmek gerekirse:
    monitörün çöznürlüğü 1920*1080 olsa dahi ben örneğin crysisi 1024 768 de çalıştırabileyim ama görüntü ekrana 1024 768 olarak çizilsin ve ekranın geri kalan tarafı siyah olarak kalsın yani ekrana gerdirmesin görüntüyü. bu özelliğe sahip olan lcdleri nasıl anlayabilirim. bir adı varsa ve ya bu özelliğe sahip monitörleri biliyorsanız yazabilirseniz sevinirim.

    not: sanırım 1:1 interpolasyon oluyor bu olay.
    http://www.pclabs.com.tr/2008/12/23/samsung-t260-lcd-monitor-incelemesi/ bu incelemede en son resimin üstündeki paragrafta olay anlatılıp kullanma nedeni örneklendirilmiş .
    şimdiden teşekkürler.




  • idare ederler..
  • arkadaşlar soracağım soru şuki: kimse Maks. Tazeleme Oranından bahsetmemiş, bildiğim kadarıyla maks. yineleme hızı nekadar yüksek olur ise göz sağlığı açısındanda o kadar iyi. ben şuan 19" 1440*900 60hz LG marka lcd monitör kullanıyorum fakat uzun süre monitöre bakan bir kullanıcı olarak bende göz ağrılarına sebep oluyor. bu konuda tecrübelerim farklı marka monitörlerdede denenmiştir. bu sebeplerden dolayıdırki yineleme hızı maksimum çözünürlükte en az 75hz olan 20" den küçük olmama şartıyla bir monitör almak istiyorum. bana yardımcı olmanızı bekliyorum...
  • arkadaşlar monitör konusunda hiç bir şey bilmiyorum ve açıkçası da pek ilgili değilim. PS3'ümü bağlayabilceğim bir monitör arıyorum. Yani ps3'ümü hd kablosuyla bağlayabilceğim bir monitör var mı? Ama desktop bilgisayarıma normal bildiğimiz eski usül mavi renkli delikli iğneli uçla bağlanmasını istiyorum. Yani PS3 oynayacağım zaman dışardan monitöre bağlayacağım. Ve tabi ki de ses çıkışı olması lazım ya da en azından kulaklık gibi birşey olsun ki 2+1 bağlayabileyim. Böyle bir monitör var mıdır? Fiyatı nedir? Yani illa monitör olması şart değil eğer lcd tv varsa hd çıkışlı ve fiyatı monitörden daha makulse tercihimdir.
    Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Ama cidden baktım da bir kaç mesaja bu topicteki ms ler , rgb , dc hiç bir şeyden anlamıyorum




  • arkadaşlar iyi akşamlar şöyle bir sorunum var bende beko 66 Ekran Lcd var Pc yi Yeni Aldım 1 Ay Kadar oLdu Ve Fifa 2009 Yükledim Ama Ekran Çıkmıyor Ve Limit Dışı Diyor Sadece Fifa Da Verdi Bu Uyarıyı Bundan Önce 10 u Geçik Oyun Yükledim İlk Kez Limit Dışı Dedi Yardımcı oLursanız Sevinirim..
  • Merhaba arkadaslar,

    Uzun zamandir Viewsonic VX2435WM modelini ariyorum ama bulamiyorum. Acaba sizin gozunuze carpan biryer var mi bu monitorun stokta oldugu?
    Fotograf isleme ve video uygulamalarinda kullanacagim icin renk dogrulugu benim icin cok onemli. Paneli de P-MVA oldugu icin bu monitorde karar kildim...

    Ya da sizin tavsiyeleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim. TN panel olmayan kaliteli bir monitor tavsiyeniz?

    Tesekkurler....
  • Arkadaşlar 19 monitor için öneriniz varmı..ekran kartım DVI destekli ama bunlarında bir çok değişik şekli var.

    Fiyat olarak uygun ve özellikleri iyi bir monitor onerilerinizi bekliyorum
  • Her parçada olduğu gibi monitör işindede fiyat performans liderliği için bir liste olsa iyi olacak ama bende aylardır monitör işinde kararsız bekliyorum ne alsam diye.
  • arkadaşlar şu 2ms 5 ms 8ms olayı nedir?
  • Tepkime süresi.Az olması iyi 8 m s ve üzeri yani rakamsal olarak altı yeterlidir.Açık kapalı 5 ms 2 ms ye eş sayılabilir.Önemli olan nokta aralığı ve markadır.Kullanılan panel de önemlidir genelde m saniye standart yeterlilikte olur.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.