Dün ki yaşanılanlari adım adım takip ediyorum. özellikle MAA'nın söylediklerine.
Uefa , Şampiyonlar Ligine önem verdiği için ve Uefa'nın dayatmasıyla bizim TFF'yi tehdit ederek , Eğer Fenerbahçe Şampiyonlar ligine katılırsa sizi 8 yil Alayınızı avrupaya sokmam demiş. hem milli takım hem kulup bazında. Tff'de bunun üzerine FB'yi men etmiştir şampiyonlar liginden.
Bu konuda TFF'yi yaptıgı hareketin doğru oldugunu düşünebiliriz. Evet Fb bu süreçte Suçlu bulundugunda sadece Avrupadan 1 yıl kaybetmiş olucak. diger türlü ise yaptırımlari daha agır olucaktı.
Buraya kadar herşey mantıklı sayılabilir.
İşin mantıksız Yönüne gelirsek , TFF'den neden Ts'ye yönelik bir men edilme karari bulunmuyor. ya da neden vermiyor. Ts'ninde bu soruşturmada adı geçiyor. Başkanlari Tutuklandı , ek şart olarakta kafalet ile serbest karari verilmiştir. kefaletide kabul etmeyip Yurtdışı yasağını kabul etmişlerdir. yanı Sadri şener Şuanda her nekadar Dışarda dolaşsada bu Soruşturmanın içinde yer alıyor.
Gel gelelim Bjk klubune , Antrenörü ve asbaşkanı tutuklu , Bjk'da avrupaya gidenler arasında soruşturmada adı geçiyor.
Ben soruyorum ve merak ediyorum. Ts'de veya Bjk Bu soruşturmada suçlu olduklari karari çıkarsa ve bu takımlar avrupaya devam ediyorsa Uefa bizi ozaman 8 yıl mahrup etmeyecek mi avrupadan ? yani başka bir Uygulamasi mi olucak ? Fb'nın Olması büyük tehlike , ama Ts ve Bjk suçsuz , suçlu bulunsalarda Türkiyeye herhangi bir tehlike oluşturmadıklarını mı söylüyorlar nedir olay ;??
Bukadar çelişkili , Bukadar net olamayan bir kurum oldu. Fenerbahçeyi Avrupaya Göndermeye men edenler , Türkiyede Oynayabilirsiniz diyor . bir çelişkili karar daha...
Dayyeeep dayyeeeep!
sorduğun sorulara ne tff ne de başka bir takımın taraftarı cevap verebilir..
TFF cevap verebilme yetisine sahip (elindeki bilgiler açısınan) anak yürek denen şeyin olması lazım. UEFFA yetkililerinden bazıları Sadri Şener'in şlike soruşturması nedeni ile yurtdışına çıkamadığını bugün öğrendi. Bu anlamda uefa'ya giden bilgilerde sadece FB suçlu denildiği gayet açık. Peki bunu niye dediler? İştte bu yukarıda bahsettiğim yürek gereken kısmı
Bizi düşürsünler cl göndermedilerse düşürcekler sonrada dava beklenecek başka yolu yok ben bu ligde oynamayı kabul etmiyorum
UEFA
Arkadaşlar UEFA ile konuştum. Bana verdikleri bilgide kendilerinin spor organizasyonu olduğunu ve ülkelerde hiç bir soruşturma yapmadıklarını bunun o ülkelerdeki federasyonlar tarafından yapıldığını söyledi. TFF'nin kendilerine verdiği bilgiler çerçevesinde TFF'de Fenerbahçe'nin suçlu bulunacağına dair bir güçlü kanı olduğundan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından duyacakları endişeyi belirten mektubu yolladıklarını ama bunu tamamen TFF'den gelen bilgiler kapsamında yaptıklarını ekledi. En son da kararların federasyonların kendileri tarafından alındığını ve bu sürece UEFA'nın katılmadığını ifade etti.
Anlayacağınız TFF UEFA'ya Fenerbahçe suçlu bulunacaktır mesajını iletmiş ve UEFA'dan gelen mektubu bir zorunlulukmuş gibi gösterip Fenerbahçe'yi Avrupa'ya yollamamıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
UEFA
Arkadaşlar UEFA ile konuştum. Bana verdikleri bilgide kendilerinin spor organizasyonu olduğunu ve ülkelerde hiç bir soruşturma yapmadıklarını bunun o ülkelerdeki federasyonlar tarafından yapıldığını söyledi. TFF'nin kendilerine verdiği bilgiler çerçevesinde TFF'de Fenerbahçe'nin suçlu bulunacağına dair bir güçlü kanı olduğundan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından duyacakları endişeyi belirten mektubu yolladıklarını ama bunu tamamen TFF'den gelen bilgiler kapsamında yaptıklarını ekledi. En son da kararların federasyonların kendileri tarafından alındığını ve bu sürece UEFA'nın katılmadığını ifade etti.
Anlayacağınız TFF UEFA'ya Fenerbahçe suçlu bulunacaktır mesajını iletmiş ve UEFA'dan gelen mektubu bir zorunlulukmuş gibi gösterip Fenerbahçe'yi Avrupa'ya yollamamıştır.
Ya madem bizim ceza alacağımızı ön görmüşler neden bize geçen hafta cezayı kesmediler keselermiş o zaman cezamızı ne şiş yansın ne kebap oh iyi valla fener düşmesin digi batmasın paralar gelsin cl de göndermeyelim bize de bişey olmasın bizim yönetimin yapacağı tek şey var baskı yapıp takımı düşürtmek başka çare yok.
bu arada alıntı yapmıştım , ama ben konuşmuşum gibi olmuş UEFA ile direk temasa geöen ben değilim.Okan Altıparmak bu görüşmeyi yapmış , ben alıntıladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme