Şimdi Ara

TFF, İsviçre'ye Gitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu Heyeti, UEFA ile görüşmek için İsviçre'ye gitti.

NTV Spor

• Koçum tüpçü be
  • elleri boş dönerler
  • "TFF heyeti, iki kulübün dosyalarının duruşmalı toplantıda karara bağlanmasını talep edecek."
  • tutuştular
  • Benim anlamadığım şu avrupa ceza verir vermez , ancak ülkemizdeki mantık bu niyet çok kötü ya olaylarda bütün hükümler tff'ye ait olsa uefa karışmasa hiç ceza çıkmayacaktı sonuç bu oluyor , böyle ortamda yabancı sınırlamasının mantıksızlığını futbolun geleceğini anlatsan ne olur :)

Millet ayağa kalktı insanları koyun yerine koyuyor hükumet diye , ancak aynı insanlar tff koyun yerine koyunca çıkarları uğruna eyvallah diyor seviniyor :)

Bu insanlar adaletsizlikle karşılaşınca tepkileri eyvallah mı olacak ? Yemin Ediyorum futbolu konuşmaktan soğudum
  • O işler ciddiye binmiş anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine hollanda
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olay ciddi boyutta olmasa TFF durduk yere kalkıp da apar topar UEFA'ya gitmeye kalkmaz. Demek ki UEFA'dan TFF'ye resmi bir talep gelmiş olmalı ki bu kadar tutuşmuşlar.
  • Fenerbahçesini kurtarmaya gidiyor olan bize olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Fenerbahçesini kurtarmaya gidiyor olan bize olacak.

hacı sizin üstünüzdeki rahatlık nedir ayıptır sorması,Fenerbahçe mahkemede ceza almıştır deniyor aynı mahkemede siz de ceza aldınız?şike yapan adam gol atar mı falan deme bizim eskişehir maçında eskişehirin 90. dakikada direkten döndü topu girse berabere olacaktı.ama o maç şikeliymiş
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Ben Fb şike yapmıştır gibi bir düşünceye sahip değilim. Mahkemenin kararını da pek sallamam ancak Uefa cezayı keserse ömür boyu bu leke üzerimizde kalacak.
  • Özerten, “Federasyonu zor bir dönem bekliyor değil mi?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Evet, olaylar pek içaçıcı değil. Ancak ne olacak ki, bizim canımızı mı alacaklar.”
  • quote:

Ben Fb şike yapmıştır gibi bir düşünceye sahip değilim. Mahkemenin kararını da pek sallamam ancak Uefa cezayı keserse ömür boyu bu leke üzerimizde kalacak.

ilk mesajınla bunun alakasını anlayamadım hocam.Fenerbahçeye kurtarıp bizi yem olarak atacak gibi bir düşüncede misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

ilk mesajınla bunun alakasını anlayamadım hocam.Fenerbahçeye kurtarıp bizi yem olarak atacak gibi bir düşüncede misin?

evet.her zamanki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

evet.her zamanki gibi

• HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu olayda sadece biz olsak kılını kıpırdatıp gitmezdi bile Demirören. Keza kendisi de ifade verdiğinde Adalıyı sırtından vurdu resmen. Aynı durumdayız ama sanki siz bu işten yırtacaksınız kabak bize patlayacak gibi geliyor bana.
  • Çocuk oyuncağına döndü.
  • quote:

Aynen öyle. Bu olayda sadece biz olsak kılını kıpırdatıp gitmezdi bile Demirören. Keza kendisi de ifade verdiğinde Adalıyı sırtından vurdu resmen. Aynı durumdayız ama sanki siz bu işten yırtacaksınız kabak bize patlayacak gibi geliyor bana.

sanmıyorum öyle bir şey olacağını,ha men verirler biz zaten gitmedik 1 yıl onu göz önüne alarak bize ceza vermezler o olabilir.yoksa aynı yolun yolcusuyuz maalesef
  • Mısırımı da aldım, merakla beklemedeyim

• ulan adamdaki ne fenerbahçe sevgisiymiş be..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.