Şimdi Ara

TF2 Patchler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyuna yeni başladım internetten indirdim oyunu hemen oynamak istiyordum fakat versionum 1.0.0.4 önümde çok patch var biliyorum tf2 büyük konuda var baya ama bazıları çalışmıyor bazılarıda çok yavaş başka linkler varsa bana upload edebilir misiniz yada 1.0.0.4ten sona kadar hepsini içeren bi dosya var mı? yardım edin lütfen

• Yahu Allah aşkına şu arama motorunu olmadı Google'ı kullanın.Bu patchler için açılmış 1 tane konumuz bunun linki için açılmış 5-6 tane konu var.Olmadı biraz gözünü açın.Açtığın konunun hemen altında duruyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22064078/tm.htm
  • O konuyu gerçekten görmemiştim ilk açarken sonradan farkettim kusura bakmayın şimdi ben 1.0.1.7 patchdeyim en sona kadar yani 1.0.3.3e kadar bana upload edebilecek var mı? 1.0.1.7 gerisi tek tek çok var ve zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 29 Haziran 2008; 13:58:45 >
  • Zaten link varya ordan indircen FlashGet ile.Oraya da yazmışım.Bi daha kim update etcek ?
  • Flashget ile 10kbs indirio napcam ben o kadar patchi offf 1.0.1.7ile 1.0.1.8 arası patch yüklüyorm 140 saat kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 29 Haziran 2008; 15:19:27 >
  • Ya delircem o linklerle indirmeye kalksam günlerimi alır flashgetlede 20yi geçmiyo lütfen yardım edin başka hiç bi link yok mu
  • 4GB oyunu indirdim uğraştım üstüne 500mb patch yaptım 1.0.1.7de kaldım ilerisi gelmiyor hiçbir yerde bulamadım verdiğiniz linklerden 15in üzerine çıkmıyo hız ve indiremiyorum çok istiodum bu oyunu oynamayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Haritaları
    18 yıl önce açıldı
    STEAM KO OYNAYAN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mecbur bekliceksin kardeş.Olmadı 42 YTL ye orjinal al.En rahatı bu.107KB/s ile otomatik update.Düşük ping avantajlı serverlar...Uzar gider...
  • ya da sadece 25 ytl'ye steam üstünden satın alabilirsin dostum...
  • Tamam yine de yardımın için sağol bende uzun süre açık tutarım yapmaya çalışırım 1.0.1.7 185mb fazla olduğundan belki rapid fln vardır diye sormuştum bende beklerim 7-8 saat bazen 38saat hatta 140 saat bile oluyor
  • son bi sorum var ben son patche kadar hepsini yapınca non steam olan her servera girebilecek miyim yoksa benim 1.0.3.3 de onun ki 1.0.2.1 benden daha düşkse girebilecek miyim? En son patche gelince hepsine girebilir miyim yani
  • En son patchle nonsteam olan tüm serverlara girebilirsin.
  • Tamam sağol şu anda 1.0.2.9dayım indirmeye devam ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.