Şimdi Ara

Tez için anket çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben Hüseyin. Yönetim bilişim sistemleri son sınıf öğrencisiyim. Grup arkadaşımla birlikte bitirme çalışması yapıyoruz. Veri toplamak için bir anket uygulaması hazırladık. Anketimizin amacı, e-ticaret teslimat sürecinde otonom araçların kullanımına ilişkin tüketicilerin görüşlerinin toplanması.

Anket yaklaşık 10 dakika sürmektedir ve kimliğinizi belirleyici hiçbir soru bulunmamaktadır. Toplanan veriler bilimsel amaçlarla kullanılacağından lütfen doldurma yaparken bunu göz önünde bulundurarak size en uygun yanıtı işaretleyiniz.

Yaklaşık 400-450 katılımcıya ulaşmam gerektiğinden ve zamanımın kısıtlı olmasından ötürü her türlü desteğe açığım. Destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum

Anket bağlantısı:

google docs
    E-ticaret teslimat sürecinde otonom araçların kullanıma ilişkin tüketici görüşleri anketi
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAuSeBp24bTJ_y01XuSbS8wmKmQCu5yF5nEpuQtmH2KlWqJQ/viewform?usp=send_form

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncftlk -- 21 Nisan 2022; 20:26:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.