Şimdi Ara

Tez Çalışmam İçin Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hacettepe Üniversitesinde öğrenim gören bir gencim. “Gençlerde Algılanan Sosyal Destek ve Yalnızlık Duygusunun İnternet Bağımlılığına Etkisinin İncelenmesi” üzerine tez hazırlıyorum. Araştırmam için üniversite okuyan öğrencilere ihtiyacım var. Rica etsem aşağıdaki formu doldurabilir misiniz 15 dakikanızı ayırıp? Benim için çok önemli gerçekten. Biraz uzun, yaparken sıkılabilirsiniz ama işi olmayanların yapmasını umuyorum. Şimdiden teşekkürler.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOI8qDuOYubLcjOqW-DG_NRIcVfFeeDCaoM9JtztSsxxLsSQ/viewform

• Arkadaşlar yukarı lütfen
  • Internetim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hacettepede okuyorum <3
    Şimdi ders çalışıyorum , bitince doldururum
  • Amma uzun yav

Bitti. İki cümle arasından cevap seçmeli olanlarda bazı cümlelerin ne dediğini anlamak mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 29 Aralık 2016; 18:18:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma grubu Türkiye de öğrenim gören üniversite öğrencileri kadr geniş mi olacak çok saçma belli bir üniversite içindeki öğrencileri ele alabilirsiniz ya da belli bir bölüm bile olabilir böyle birbirinden çok farklı sonuçlar çıkacak ve sonuçları yorunlaması da epey zor olacak.

Bence kendi üniversitendeki öğrencilere gönder bu formu ve bazı sorular mutlak gerekli olsun cinsiyet boş geçilebiliyor mesela.
  • Başarılar çözdüm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doldurdum. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin ellerine sağlık çok teşekkür ederim

@instance; hocam önerin için teşekkür ederim. Ama tezim gençler üzerine olunca her hangi bir kısıtlama getirmedik. Araştırma formunun son kısmını da hocam kendi ekledi. Tuhaf ve anlaşılamayan cümleler olduğunu düşünüyorum. Devlet adamlarıyla ilgili birkaç cümle de geçiyordu. İnanın neden oradalar ben dahi anlamadım. Bir öz eleştiri yapmak istedim. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. İyi akşamlar.
  • Uplayalım. Konu yukarda kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.