Şimdi Ara

Teyzem Sürekli Telefonumu Kurcalıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir akıllı telefon aldım, bilgisayar başında olduğumdan telefonla pek uğraşmıyorum dolayısıyla teyzem sürekli alıp internete giriyor. Bunda bir problem yok, ama ufak 2 yaşında bebeğinin eline telefonu veriyor, neymiş yemek yemiyormuş ona çizgi film açacakmış, dikkati dağılırsa belki yermiş.
    Ve ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum, çünkü çocuk telefonu hor kullanıyor, bu telefona birşey olursa bir tane daha alamam gerçekten param yok.
    Bunu söylemenin bir yolu var mı? Aklınıza gelen bir bahane? Veya açıkca söyleyeyim mi?

• Kibarca paranın olmadığını, aletin başına bir iş gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyle. Bu arada teyzen ile ayni evde misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bahane üretmek istiyorsun? Kullanmanı istemiyorum demen yeterli.
  • Arkadasimla mesajlasiyorum de.

• Telefon cızılır filan diyerek tele devamlı elinden al. Bir süre sonra o da sıkılır almaz eline. . .

• Cocuga vermemesini soyle.Eger teyzene kullanmani istemiyorum dersen araniz acilir bozulur falab filan.Sadece cocugun kullanmamasini soylemen yetecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightBloom -- 16 Mart 2015; 22:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun için kılıf falan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baştan öyle bir imtiyaz vermicektin iş işten geçmiş
  • İsteklerini dile getir. Daha kendi teyzene, kendi düşünceni net bir biçimde söyleyemeyeceksen, dışarıdaki hayatta ne bok yiyeceksin ki sen?
  • "Teyze çocuğun eline veriyorsun, bir şey olacak." bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.