Şimdi Ara

teyze kızı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasim,aciga cikmayan hastaliklar da vardir,

akraba evliligi yapildikca hastalikli genlerin bir biriyle karsilasma olasiligi artar,bu nesilde hastalik cikmadiysa sonrakilerde mutlaka cikar,

daha önce söyledigim gibi aslinda bu konuda söylediklerim lise biyoloji bilgilerim,derin bir arama yapilirsa nette,bir sürü faydali kaynak bulunabilecegine eminim.

kolay gelsin..
    bazı hasta adamlar kızıyla ilişki kuruyor,çocuk tamamen sağlıklı doğabiliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orjinalden alıntı: sasmalco

en kestirme soyleme şekli "gel spastik bebeler yapalım" de
    anlar o ,

yarıldım.

Orjinalden alıntı: sinyor

akraba evliliği ensest sayılmaz kız kardeşinize ilgi duyarsanız ensest olur

HÖNK
    MİDEM KALKTI NE DİYON YA..
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

• herkes ileri geri konuşmuş...

ensest ilişki ile kuzenler arası evlilik aynı değildir.

etrafımızda amca çocukları hala çocukları teyze çocukları ile evlenen pek çok insan var.

birisi de çıkmış halan ile evlen diyor ki tam kel alaka ...

teyze çocukları ile evlenmenin dini açıdan bir sakıncası yok (tavsiye edilir demiyorum , yanlış anlamayın)

tıbbi açıdan bakınca ;

eğer her iki tarafta da genetik bir hastalık varsa bu durumda çocuğun hasatalıklı olma riski yüksek...

fakat belirgin bir genetik hastalık yoksa (çekinik karakter olarak varsa) bu durumda hastalıklı birey olması ihtimali birinciye nazaran daha düşük...

aynı şekilde akraba evliliği ile olan çocuklar illa da hasta olacak diye bir kaide de yok....

YANLIŞ ANLAMAYIN AKRABA EVLİLİĞİNİ SAVUNMUYORUM AMA BAZI AYRINTI BİLGİ VERMKE GEREKTİ DİYE YAZDIM....

sakıncaları var mı?

akraba evliliklerinin sakıncalı yönleri de var...

eğer kız ile anlaşamazsanız bu sefer ailelerinizin arası bozulabilir...

• benim amcaoğlu teyzekızıyla evlencekti son anda vazgeçtiler. hatta teyzesi alacaksanız alın artık bekletmeyin bizi gibisinden tavırdaydı

Orjinalden alıntı: TuGhAn

benim amcaoğlu teyzekızıyla evlencekti son anda vazgeçtiler. hatta teyzesi alacaksanız alın artık bekletmeyin bizi gibisinden tavırdaydı

Biraz açarmısın şu konuyu.....

Orjinalden alıntı: blackburn

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

benim amcaoğlu teyzekızıyla evlencekti son anda vazgeçtiler. hatta teyzesi alacaksanız alın artık bekletmeyin bizi gibisinden tavırdaydı

Biraz açarmısın şu konuyu.....

açık açık veriyolardı kızı işte daha ne açıyım sonra kızı almayınca küstüler birbirlerine

• [Deleted by Admins]

Orjinalden alıntı: ikematsu

git teyznle-halanla evlen o zaman o da normal birşey..

EEE ÇÜŞ YANE
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikematsu

git teyznle-halanla evlen o zaman o da normal birşey..

Arkadaşım sen önce ensest kelimesinin tam anlamını öğren öyle gel foruma..Sen işi saçmalık boyutuna çekmişsin..

Arkadaşın içinde olduğu durum normal değil haklısın (özellikle tıbben düşünürsek) ama, toplumumzda böyle şeyler olmuyor değil. Sağına soluna bak, mutlaka göreceksin. Küçüklükten beri aynı odada kardeş gibi büyümüşsündür, bu durumda zaten insanın aklına böyle birşey gelmez ama arkadaşımızın durumu böyle değil anladığm kadarıyla..Arkadaşa toplumda hiç gerçekleşmemiş olayı anlatıyormuş gibi saldırmana gerek yok..
    ayrıca biz kardeş gibide büyümedik onu gördüğüm sayılıdır
    ben sadece fikrinizi sordum bazıları abarttı tabi
    hem bu önemli bir konu günümüzde olmuyor değil çok örneği var böyle

Orjinalden alıntı: cengova

teyzenizin kızına ilgi duysanız nasıl söylersiniz?
    ters tepki verse sizin tepkiniz ne olur?
    böyle birşey olmaz demeyin oluyor.

not: fikrinizi bekliyorum

harbiden ben teyzemin kızını çok seviyordum çocukluk aşkı işte bir gün söğledim bir sene kendime gelemedim hala da ona karsı içimde bi kıpırtı var aklımdan atamıyorum atabileceğimide sanmıtyorum
    ama çok zordur kardeş haberin olsun bu acıyı çekmek platonik takıl asla söğleme çünkü onu yanlış anlayabiliyorsun o sewni kuzeni gibi görüp yakın davranıyor insan da yanlış anlayıp söğlüyor ve gerisi aşk acısı

• Bende teyzemin kızını çok seviyorum Hatta nisan 1 de cep telefonundan evlenme teklif mesajı atmayı bile düşündüm...Ters tepki verse Nisan birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye mesaj atacaktım....Yapmadımmmm...Bir dahaki nisan 1 ede çok var ya...Yapsamıydım ne....

n'inci dereceden bir ağacın n tane kökü vardir.(doğanın temel kanunu)
    Uç uç uğur böceği.Bir poka yaradığın yok çünkü..!
  • Yahu neden böyle tepkiler veriliyor anlamadım. Ayıp olmayacak olasa "bu ne geri kafalılıktır" diyeceğim ama ayıp olacak. Eğer karşı tarafın da gönlü varsa neden olmasın ki? kim mani olabilir ki?

(Deep Impact, bir fikir adamı olduğun için seni takdir ettim şimdi)
  • ya bazıları oluyor birbirlerini hiç görmüyorlar sonradan gördüklerinde bişeyler oluyor işte mesela teyzesini ve ailesini uzun süreden beri görmemişse olabilir. sen 20 yaşına gel teyzenin kızını ilk o zaman gör mesela bişeyler olabiliyor ama küçüklükten beri biliyorlarsa böyle şeyler çok nadir oluyor. karar senin önemli olan başkaları değil aileniz ve siz önemli olan
  • Hayatta teyzemin kızına ilgi duymam.Ayrıca dışarda bir sürü kız var bi o mu kaldı yani.Bi de isteyen istediğini yapar demiş yukarda çok bilmişin biri.Ne alaka?Sakat doğacak çocuğa sen mi bakacaksın*

n'inci dereceden bir ağacın n tane kökü vardir.(doğanın temel kanunu)
    Uç uç uğur böceği.Bir poka yaradığın yok çünkü..!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.