Bildirim
teyze kızı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
[Deleted by Admins] _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: Zihni_siniR
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
quote:
Orjinalden alıntı: Raffaello
sen fazla ensest hikaye okuyon
vallah benimde bu enseste aklım yetmedi
ben esashtan bilmiyom sakın puşt kimin ipne kimin bişe demeyin (yoksa öylemi
)
Hemşom gurbanın oılam etme yahu. O dedikleri kelime İslamda nikahına düşmeyecek kişiyle (sümme Haşşa) ilişkiye girme olayına deniyor. Gerçi sana tembihlemeye gerek yok ama, sen o kelimeyi çok fazla telafuz etme yani söyleme.
valla cigerim bilemedim sedece sordum yav
saygılar_____________________________
-
[Deleted by Admins] _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
doğuda çok verirler böyle kızları.Yabancıya gitmesin mantığıyla.Batıda ters teper doğrudurda.
Sonra işin yoksa sakat yavruların kahrını çek.
Olmaz kardeşim gerçekten olmaz.
Sen belki hayatında ilk defa bir kıza bukadar yakın olabildin ondan hoşlandın ama bastığın tahta sağlam değil.Ayağın kayar._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: cengova
teyzenizin kızına ilgi duysanız nasıl söylersiniz?
ters tepki verse sizin tepkiniz ne olur?
böyle birşey olmaz demeyin oluyor.
not: fikrinizi bekliyorum
Bu tür aşklar yaşanabiliyor.Kendi özkızlarına,kardeşine aşık olan insanlar bile oluyor.Bir psikologtan yardım almanı tavsiye ederim.İlginin bilinçaltında başka nedenleri olabilir
ve ilgi hissedebileceğin bir sürü kız çıkacak karşına hayatın boyunca.Herkes mantığı bir kenara bırakıp sadece hisleriyle yaşasa evlilik,aile,toplum gibi kavramlar zarar görürdü.O yüzden hislerini doğru anla..,hislerinden önce mantığını kullanıp bir karara var bence..._____________________________
-
git teyznle-halanla evlen o zaman o da normal birşey.. _____________________________ -
Olur mu öyle iş ya
Ben de dayımın kızıyla kalıyorum aynı evde, yanlızca o ve ben. (Öğrenciyiz)
Allah allah yani, hangi devirde yaşıyoruz..._____________________________ -
Bende çok eskiden halamın kızına aşık olmuştum ne yalan söyliim.Ama düşündüm bu iş olmaz dedim, kendine gel dedim, napıyon dedim kendi kendime ve sonra biraz zorlamayla unuttum gitti.Kardeş unutmaya çalış bence.Onun olduğu ortamlara gitme.Çok sık görüşmemeye çalış.Biraz zor olur ama böyle yapmalısın bence. _____________________________ aşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkımaşkım -
quote:
Orjinalden alıntı: ikematsu
ensest misn sen?
Akraba evliliği yapanlar Ensest mi oluyor?
_____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte o zaman muhteşem birşey olur... -
en kestirme soyleme şekli "gel spastik bebeler yapalım" de
anlar o ,_____________________________ DH Eski Üyelerin Mekanı...
2004 Üyesi. -

_____________________________ -
başınıza gelmeden "olmaz öyle şey" demek kolay, tecrübe ile sabit
_____________________________ hmm -
akraba evliliği ensest sayılmaz kız kardeşinize ilgi duyarsanız ensest olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyor -- 3 Mayıs 2005, 3:58:24 >_____________________________ -
walla birşey olmaz ensest değildir tek sorun kan uyuşmazlığı.
örnekleri çok kendi akrabalarımda da var
tabi kızcağız nsl karşılar onu bilemem_____________________________ DON'T WORRY BE HAPPY -
söylemesi bana kolay ama gel sen vaz gec her acıdan sakıncalı -
oglum kafayi mi yedin?
sacmalama lütfen,gerci baskasinin isine hic bir zaman burnumu sokmak istemem affedersin ama,
gelecegi düsünmek herzaman iyidir,
gelecekte onunla evlenirsen ve cocuklariniz olursa,ne sizin ne de o zavalli cocuklarin halini düsünmek istemem dogrusu..
cok tehlikeli,gelecege saglikli nesiller birakmak gerek
_____________________________ İmzanız profilinizdeki " Demek İstediğim " bölümüne taşındı. Lütfen imzanızı kurallara uygun hale getiriniz.
benim imzam kurallara uygun degil miydi? -
abi tek sorun kan uyusmazligi filan degildir...bir sürü sey var...
mesela aile icinde bir hastalik varsa,o direk cocuklarda ortaya cikabilir,
ben biraz cahil kaliyorum,size tam aciklayamiyorum amawww.google.com dan akraba evlligi ve sakincalari diye arrattir sonra fikkirlerini yaz,
vazcayacagindan eminim,yani en azindan ben öyle umuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: salami7
tabi kızcağız nsl karşılar onu bilemem
_____________________________ İmzanız profilinizdeki " Demek İstediğim " bölümüne taşındı. Lütfen imzanızı kurallara uygun hale getiriniz.
benim imzam kurallara uygun degil miydi?
-
quote:
Orjinalden alıntı: TIRLAK
abi tek sorun kan uyusmazligi filan degildir...bir sürü sey var...
mesela aile icinde bir hastalik varsa,o direk cocuklarda ortaya cikabilir,
ben biraz cahil kaliyorum,size tam aciklayamiyorum amawww.google.com dan akraba evlligi ve sakincalari diye arrattir sonra fikkirlerini yaz,
vazcayacagindan eminim,yani en azindan ben öyle umuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: salami7
tabi kızcağız nsl karşılar onu bilemem
haklısın tek sorun kan uyuşmazlığı değil
genlerden gelen hastalıkların(tansiyon kalp şeker vs vs) çocuklara geçme oranı artabilir ama bu gen olayı hangi kromozom(x y) ağır basarsa o geçer vb
benim 2 halam var birinde 4 kız 1 oğlan diğerinde 4 oğlan 1 kız bu çocukların 3'ü birbirleri ile evli büyük bir şans hiçbirinin çocuklarında ne fiziksel ne zihinsel bir sorun çıkmadı
dayım amcamın kızıyla evli 2 çocuğu var maşallah ikiside turp gibi
tabi bu büyük bir şans terside olabilirdi_____________________________ DON'T WORRY BE HAPPY
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
(gerçi aşkada inanmam ama)