Bildirim
Teyp Tavsiyesi acil :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: dj-hayta
selambozuk yolda giderken takılma atlama yapmayan bi cihaz arıyorum:S
Beyler oto teyp alıcamda bütcem 200 250 lira bu fiyata alacağım en iyi teyp hangisdir.
Bursada Oturuyorum spot model bulabilcegim bir yer var mı
spot modele gerek yok kardeşş...antişok olan bi cd çalar almalısın..
burda gökhan2 nickli kardeşim PİONEER DEH5500 modeliydi sanırım cd çalarını satıyodu istersen onunla bi görüş.. -
dostum navitech 4700 antishock var ama zayıf diolar sizce nasıl bir cihaz almaya değer mi -
quote:
dostum navitech 4700 antishock var ama zayıf diolar sizce nasıl bir cihaz almaya değer mi
Ana ünitelerde bilindik markaların (Pioneer, JVc, Kenwood, Sony gibi ... ) modelleri temel konularda sizi üzmez...
GG den araştırma yapabilir bütçenize göre makul bir cihaz mutlaka bulabilirsiniz. -
250 ytl ye 4050 ub alabilrisin. -
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
250 ytl ye 4050 ub alabilrisin.
Yorumlar için Teşlekkürler Dostum cihaz güzel cihaza ebnzıyor pek anlamıyorum ama
2 el fiyatımı 250 -
quote:
quote:
Yorumlar için Teşlekkürler Dostum cihaz güzel cihaza ebnzıyor pek anlamıyorum ama
2 el fiyatımı 250
0 fiyatı o -
quote:
Orjinalden alıntı: atoprak
quote:
quote:
2 el fiyatımı 250
0 fiyatı o
Beyler bu ürünü bursada nerde bulabilirim heryere baktım ama yok:S -
isterseniz kargo ile yollarız
www.elektrotuning.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X