Şimdi Ara

Teyp önerisi 3 teyp arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz black friday sebebiyle indirimler var.

Şu 3 teypden hangisini önerirsiniz? fiyat / performans olarak..

Teyp önerisi 3 teyp arasında kaldım...
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/947335/d4b5c73e-48e3-48e1-9334-6b99e73a08e8.png

• Diğerleri wma çalıştırmıyorsa doğrudan jvc. Kalite olarak zaten benzer düzeydeler, internetten mp3 formatında şarkı indirmek isterken çok sayıda wma şarkı da karşınıza çıkıyor ve bazı cihazlar bu formatı desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Diğerleri wma çalıştırmıyorsa doğrudan jvc. Kalite olarak zaten benzer düzeydeler, internetten mp3 formatında şarkı indirmek isterken çok sayıda wma şarkı da karşınıza çıkıyor ve bazı cihazlar bu formatı desteklemiyor.

wma önemli değil aslında benim için. Araçta amfi ve sub var şarkıların çoğunluğu mp3 320 bit . Ve ek olarak en çok aux kullanılacak tablet bağlı araçta tabletten çalacak şarkılar
  • Bende çok uzun zaman araştırıp Sony ve Pioneer arasında kaldım araştırdıkça kafam karışıyordu aracımın üstündeki Sony teyp sürekli arıza çıkartıyordu ve ses kalitesi düşüktü(biraz eski bir teyp di)Sony mi Pioneer mi derken farklılık olsun diye hepsiburadadan Pioneer aldım ve memnun kaldım aracın orjinal hoparlörlerinden böyle kaliteli ses alacağımı düşünmezdim.Radyo çekimi olsun kullanışlı olması beni mutlu etti aux girişini pek kullanmıyorum çünkü ne kadar kaliteli kablo alırsam alayım ses çıkışında auxda düşme oluyor o yüzden usb ve cd üzerinden dinliyorum. Ben Pioneer ve Sony arasından Pioneer aldım ama yeni çıkan Sonylerde çok kaliteli Sony ve Pioneerden şaşma pişman olmassın.(Pioneer servis ağı daha geniş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jozef38

Bende çok uzun zaman araştırıp Sony ve Pioneer arasında kaldım araştırdıkça kafam karışıyordu aracımın üstündeki Sony teyp sürekli arıza çıkartıyordu ve ses kalitesi düşüktü(biraz eski bir teyp di)Sony mi Pioneer mi derken farklılık olsun diye hepsiburadadan Pioneer aldım ve memnun kaldım aracın orjinal hoparlörlerinden böyle kaliteli ses alacağımı düşünmezdim.Radyo çekimi olsun kullanışlı olması beni mutlu etti aux girişini pek kullanmıyorum çünkü ne kadar kaliteli kablo alırsam alayım ses çıkışında auxda düşme oluyor o yüzden usb ve cd üzerinden dinliyorum. Ben Pioneer ve Sony arasından Pioneer aldım ama yeni çıkan Sonylerde çok kaliteli Sony ve Pioneerden şaşma pişman olmassın.(Pioneer servis ağı daha geniş)

Pioneerin bahsettgim modelinde android destegi yok o yuzden biraz istemiyor gibiyim pioneeri. Aksama kadar almam lazim malum bugun ozel indirimler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangisi alındı merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 için Teyp Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.