Şimdi Ara

teyp haric tesisat tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teypp bulduk bitane o haric corsa için amfi woofer tiz falan fıstık orta halli 500-600 ytl ye söle fazla disco ortamı yaratmadan kaliteli bir ses sistemi tavsiyesi istiyorum yardımcı olan herkese tesekkurler mumkun mertebe marka model yazalım componentli bişey olursa amfi ile birlikte aslında daha super olur gibi
    forumda bazı arkdaslar edison iyi diyolar amfi için ben anlamadıgım için buna benzer güzel öneriler bütceyi sarsmadan alıcam
    araba tek kapı kapılarda ve arkda hoperlor yerleri mevcut birde ayna altlarında tizler var ufaktan orjinali bu şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 22 Kasım 2007; 22:42:10 >

• Kardes bu sölylediin miktar sirf teyp için mi geçerli bu fiyata iyi bir teyp alirsin cd-mp3 istersen bir bak sitemewww.oto-muzik.tr.gg bak buraya belki beğendiin bişe çikar bizde yardim ederiz...

Edisona gelince kötünün en iyisi zaten for-x ile bu edison markasi...

• kardeş bir tane JBL GT-5 al 125 ytle sonra edison 505a anfi al 200 ytle kapılarahttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680 bu companenti kullanabilirsin sonra kabin işcilik filan eklenince bütçeyi doldurur
  • yok yav teyp aldık sayın bu para diğer malzemerl için
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Kardes bu sölylediin miktar sirf teyp için mi geçerli bu fiyata iyi bir teyp alirsin cd-mp3 istersen bir bak sitemewww.oto-muzik.tr.gg bak buraya belki beğendiin bişe çikar bizde yardim ederiz...

Edisona gelince kötünün en iyisi zaten for-x ile bu edison markasi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.