Şimdi Ara

teybin radyo alıcısını güçlendirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model focusumun orjinal teybini çıkartıp yerine pioneer marka bir teyp takmıştım..genelde üzerindeki usb girişinden müzik dinliyorum ancak radyosu hiç iyi değil..eski teybin çok net çektiği frekansları bu radyodan çok parazitli alıyorum..anten kablosunun çıkmış olduğunu sanmıyorum ama bir aparat falan yardımıyla bu radyonun çekim kalitesini arttırabilirmiyim ? teşekkürler.

• Yeni tesisatda sorun olmasin iyi montajlanmamis kablolardan vsvs olmasin
  • focusun orjinal teybinden sonra yeni teybe anteni bağlamak için ara aparat takılıyor
    1 . apraat takılmadan tutturmuş olabilirler
    2. çıkma aparat takmış olabilirler buda paslı eski korozyona uğramışsa çekimi azaltır
    3. paynırların radyo ayar menüsünde hassaslık ayarı var o yüksek ayardaysa mükemmel yayını bulmadıkça kanal seçipte dinletmez
  • teşekkürler..o halde tesisatı bir kontrol ettireceğim.
  • Bildiğim kadarıyla Pioneer larda genel sorundur radio meselesi,eski araclarımda (5 adet) farklı farklı pioneer modeli kullandım ama orjinal teypteki gibi kaliteli yayın alamıyorsunuz,şuanki opel aracımın orjinal teybinde radio frekansı üzerinden cep telefonum aracılığı ile müzik dinlemek istediğimde ,1 er 1 er artırmama rağmen (86-87-88 diye değil 86,1-86,2-86,3 diye) 1 tane bile boş kanal bulamıyorum,ayar demeyin ayarlarınıda biliyorum,kaliteli frekans ayarı yaparsanız kaliteli buluncaya kadar diğerlerini pas geçiyor,onları zaten iptal ediyorum,mesela aynı araca aynı kişi sony ve pioneer bağlayıp denesin,sony de pioneera göre çok daha kaliteli ve daha fazla yayın alışı olacaktır,en son çıkan modelleri bilmiyorum ama 1 yıl önceki modellerde hep böyleydi,saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.