Şimdi Ara

Teybe ilave ekran takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bende Jameson bt9830 model 4 inç ekranlı teyp var. Geri görüş kamerası da teybe bağlı. Ekranı küçük ve teypte biraz vitese yakın bir pozisyonda olduğu için ekranı pek kullanamıyorum. O yüzden konsolun üzerine 7 inçlik bir ekran almayı düşünüyorum.

İnternette biraz araştırma yaptım ancak teybin görüntüsünü direk aktarabileceğim bir ürün bulamadım. Kimi ekranlar geri görüş kamerasıyla satılıyor. Kimisi tablet gibi kendi programları var vs. Benim istediğimse, direk teybin 4 inçlik ekranındaki görüntüyü çoğaltıp yukarıya koyacağım ekrana taşımak. Yani geri görüş kamerasını tekrar montajla vs uğraşmak istemiyorum. Mp4 izleyeceğim zaman teybin ekranındaki görüntünün direk 7 inçe aktarılmasını istiyorum. Geri vitese taktığımda teypte açılacak olan geri görüş görüntüsünün direk yukarıdaki ekrana da aktarılmasını istiyorum.

Kısacası dostlar, ben bu teybin ekranını çoğaltmak için hangi ürünü almalıyım? Ayrıca bağlantıyı nasıl yapmalıyım? Hani bağlantı kısmında yardımcı olamasanız bile hangi ürünü almam konusunda yardımcı olursanız o bile yeterli benim için.

• Cihaz konusunda pek tavsiyede bulunamayacağım fakat multimedia cihazınızda harici görüntü çıkışı bulunup bulunmadığını bir kontrol edin. Eğer varsa uygun maliyetli olması açısından koltuk arkasına asılan çözünürlüğü çok yüksek olmayan ekranlara göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Cihaz konusunda pek tavsiyede bulunamayacağım fakat multimedia cihazınızda harici görüntü çıkışı bulunup bulunmadığını bir kontrol edin. Eğer varsa uygun maliyetli olması açısından koltuk arkasına asılan çözünürlüğü çok yüksek olmayan ekranlara göz atabilirsiniz.
    Teybimde 2 adet sarı renkli giriş var. Birisi video in diğeri video out. Video out a herhangi bir ekranı bağladığım zaman direk görüntüyü aktarıyor mu?

Cevap için teşekkür ederim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Teybimde 2 adet sarı renkli giriş var. Birisi video in diğeri video out. Video out a herhangi bir ekranı bağladığım zaman direk görüntüyü aktarıyor mu?

Cevap için teşekkür ederim bu arada

Alıntıları Göster
    Video out ile aktarılabilir. Bu tarz cihazlara bakabilirsiniz. İşlev ve kullanışlılık açısından uygun olan bir cihaz tercihinde bulunabilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    Skylarpu LCD Monitör 7" 1080P HDMI + VGA + AV + Hoparlör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/skylarpu-lcd-monitor-7-1080p-hdmi-vga-av-hoparlor-cctv-arac-monitor-p-HBV00000PGSYE?magaza=Xkonsol

• Bir de aklıma gelmişken şöyle bir soru sorayım. Örneğin araca tablet bağladığımızda, çakmaklıktan güç alıp aux ile de tabletteki sesi teyp sistemine aktarabiliyoruz.

Bunun tam tersini yapmak istiyorum ben de. Sesi, olmasa da görüntüyü direk tablete aktarmak istiyorum ama sanırım aux ile sadece giriş yapabiliyoruz? Çıkış yapamıyoruz değil mi?

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için kardeşim. Ürünleri inceleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Bir de aklıma gelmişken şöyle bir soru sorayım. Örneğin araca tablet bağladığımızda, çakmaklıktan güç alıp aux ile de tabletteki sesi teyp sistemine aktarabiliyoruz.

Bunun tam tersini yapmak istiyorum ben de. Sesi, olmasa da görüntüyü direk tablete aktarmak istiyorum ama sanırım aux ile sadece giriş yapabiliyoruz? Çıkış yapamıyoruz değil mi?
    Bir ucu aux 3.5mm jak diğer ucu rca olan bir kablo ile deneyin derim ama bildiğim kadarıyla aux ile görüntü aktarımı yapılmıyor. hdm falan olsa belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.