Şimdi Ara

TEV Bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,tev yurt içi ihtiyaç bursu (aylık 310 tl olan) nun başvuru koşullarında başka hiç bir kurumdan burs almama şartı var.Ben kyk dan 240,bir vakıftan 100 tl burs alıyorum ama istanbulda maalesef yetmiyor.(Babamın aylık geliri asgari ücret olduğu için)

Pembe yalan söyleyip burs çıksa bana sonra araştırıp keserler mi? yoksa doğruyu söylesem burs çıkar mı acaba? TEV'den burs alıp benim durumumda olanlar varsa yardımcı olabilirlerse minnettar kalırım.

• TEV iyi araştıran, ince eleyip sık dokuyan bir kurum hocam, beyaz yalanlar söylesen de işlemeyebilir. Maalesef TEV bursunun çıkma şansının olduğunu sanmıyorum.

Ben TEV'in asil bir bursiyeri değilim; ama burs çıkmak üzereyken yedek listeye düşürüldüğümü söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Ağustos 2011; 20:07:22 >
  • Başarısız olanlarla, başka bir kurumdan burs aldığı tespit edilenlerin ve TEV burs kriterlerine uygun olmadığı tespit edilenlerin bursu kesilir. :))
  • Yalan söylerek burs almak hiç etik değil.Bunu sormak bile ayıp.yalan beyanla başkasına verilecek olan bursu alacağın icin kul hakkına girer ve cok büyük günahtır.
  • ya peki burs alırken baska bı yerden aldıgımız ogrenılınce ceza alıo muyuz yoksa aldıgımız bursu aynen mı oduoruz.faiz alıolar mı yanı yakalayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

ya peki burs alırken baska bı yerden aldıgımız ogrenılınce ceza alıo muyuz yoksa aldıgımız bursu aynen mı oduoruz.faiz alıolar mı yanı yakalayınca

Sadece kesiyorlar. Hiç ceza olarak geri ödendiğini duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

ya peki burs alırken baska bı yerden aldıgımız ogrenılınce ceza alıo muyuz yoksa aldıgımız bursu aynen mı oduoruz.faiz alıolar mı yanı yakalayınca

Sadece kesiyorlar. Hiç ceza olarak geri ödendiğini duymadım.

oo tamam o zaman ben malı gotururum heralde D:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURSLAR
    8 ay önce açıldı
    Pybs bursu alanlara kyk bursu
    5 yıl önce açıldı
    TEV BURS MÜLAKATI HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.