Şimdi Ara

tetradox kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar bugün doktor bana tetradox 100mg 14kapsül olanını verdi yanındada clindoxyl jel birde %70 alkol %2 salisilik karışımlı sıvı verdi
    yüzümde akne oluşmuş birde benim yaklaşık 6-7 yıldır sivilce problemim var sizce bu tedavi sivilcelerin geçmesinde etkili olurmu teşekürler.



  • İyi gunler ben tetradox kullaniyorum ayda 1 tahlil ilac gercekten cok iyi fakat ilaci biraktiginda hemen yine cogaliyorlar ozet= iyi bir ilac
  • Tetradox süper bi ilaç, 1 haftaya kalmadan yüzündeki sivilceleri geçirir perioral dermatit sanırım hastalığın çünkü bende de aynısı var, ve sanırım ömür boyu bunu çekeceğiz 1 seneyi aşkındır bu ilacı kullandım yüzüm bebek suratı gibi oldu ama devamlı ömür boyu bu ilaç kullanılırmı diye bırakmayı denedim ve yine tekrarlıyo hastalık malesef çözümü yok, devamlı ilaç yazdırmaktan da bıktım usandım artık, jele gelince sadece jel ile devam edeyim dedim ilacı bırakında gene hiç bir fayadası olmuyor bu sorunun asıl ilacı tetradox. yüzünü temiz tutmayla kremle jelle olacak bir iş değil çünkü içten gelen bir sorun bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tetradox Hakkında Her Şey
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.