Şimdi Ara

Tetradox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tetradox hakkında bilgi verirmisiniz ?

• tetradox terasiklin grubu bir antibiyotiktir günümüzde kullanım alanları sınırlıdır en çok sivilce tedavisinde kullanılır, yemeklerden hemen sonra alınmasa iyi olur, bol su ile yutulmalıdır, karın ağrısı, ishal, bayanlarda mantar gibi yan etkiler yapabilir birde yazın kullanıp güneşe çıkmak yan etkiye sebep olabilir.
  • Of çok fena karın ağrısı yapıyo ya henüz 5 tanesini içtim ama karın ağrısından duramıyorum bende ilaçla ilgisi olup olmadığını öğrenmeye çalışıyodum teşekkür ederim kir-pi
  • karın ağrısı yapıyorsa ilacı bırakmalısın
  • Akne için kullanıyorum Aknilox %2 ile birlikte verildi zaten pazartesi bitiyo tetradox
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

tetradox terasiklin grubu bir antibiyotiktir günümüzde kullanım alanları sınırlıdır en çok sivilce tedavisinde kullanılır, yemeklerden hemen sonra alınmasa iyi olur, bol su ile yutulmalıdır, karın ağrısı, ishal, bayanlarda mantar gibi yan etkiler yapabilir birde yazın kullanıp güneşe çıkmak yan etkiye sebep olabilir.

bana da doktor aknilox ile birlikte verdi 2 3 ay kullan dedi.görme bozukluğu yapıyor mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 25 Haziran 2009; 18:26:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lustral rexapin dideral
    6 yıl önce açıldı
    Sivilceler için Azitro hap
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.