Şimdi Ara

Tetikci Alex !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut fanlarinin t.dlerini kurtarmak icin uydurdgu son sacmalik da budur arkadaslar.
    Takimda bol guney amerikali oyuncu olur hadi anlarim ama Baroni ve Alexten baska yok. Baroninin ise ne kadar kaypak bi adam oldugu acik, Aykutun prensi ve boyle biseyi yapacak en son futbolculardan.

Simdi BU aykut fanlari diyor Alex arkadaslarini orgutluyor. Allah asina orgutlenen kim var? Volkanin Topuzun Gokhanin ne kadar buyuk Aykutcu oldugunu anlatmamisa gerek yok sanirim. Yobo denen adam geldigi gunden beri sadece isini yapan egosuz sakin sessiz bi futbolcu. Topal Egemen Hasan zaten takima 3 ay once geldi ne ara Aykutla bozusup orgutlenecekler? E Orhan Bekir Recep Serdar tarzi oyuncularin takimdq zaten yeri belli. Geriye kaliyor Stoch, Alex ve Sow..
    Eger ki haftalardir yaklasik 14-15 kisilik bi futbolcu grubunun kotu oynamasina bu 3 futbolcu sebepse yani bu 3 kisi koskoca takimi oynatmiyorsa helal olsun derim. Daha cok sey yazacaktim fakat telefon sinir koymus altlara ekleme yapacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani 3 oyuncu tum takima engel olabilecek kadar zekiyse Aykutu gonderip bu 3 unu basa gecirelim bence.
    Hadi Alexin Stoch ile arasi iyi olsa eyvallah diyecegim de normal 2 arkadas gibiler.
    Sunu cok net biliyorum ki Alexin dedigi cok acik. Bugune kadar 3 sene boyunca Aykut icn hep bi sorun tesgil etti Alex ve bunun farkindaydi ama hic buna kafasini takmayarak oynamaya calisti ama bundan sonra bunu yapmayacak. Bundan once gerekirse sakat oynardi ozellikle 12 mayis 2012 de gs macinda sakat olmamasina ragmen 11 e almamasindan sonra tamamen isini yapip cikiyor Alex. Ve sapina kadar hakli. Bundan sonra Fbnin iyiligi icin yenilmesini istiyorum. Yenilsin de gitsin su Aykut denen herif.

• Teknik direktorluk mesleginde basarinin kistasi kisilik falan degil basaridir. Su an da takin rezil bir futbol oynuyorsa en buyuk sorumlusu Aykuttur. Aykut fanlarinin boyle abuk subuk mantiklarina inanarak bizim icin 9 senedir canini disin takan Alexe haksizlik etmeyin. Alex bizm sahadaki gostergemizdir. Her zaman da yanindayim.

• Çok nankörüz Aykut geldi Alexi kesti Başarısız oldu Aykutu takımı Alex kurtardıki o zamanlar herkes adama tapıyordu Keza geçen yılda Stoch ile birlikte takımı taşıyan oyuncular oldular Adamların attıkları bireysel goller olmasa yine başarısız olunacaktı Alexin ne kadar düzgün bir kişiliği sahip olduğunu rakip taraftarlar bile kabul etmişken twitterdan yarım yamalak Türkçesi ile yazdığı yazılar yüzünden adamı kişiliksiz ilan ettik Malesef çok nankörüz
  • Alayı yakala yönetimin kurulu üyelerinin ya cocugu ya akrabası...Hazırlık maçlarından beridir takım ne halde.
  • Ya zaten Aykut'u savunanların %90'ının ne olduğu ortada. Geçen haftalarda KOCAMAN UMUTLARIMIN SAHİBİSİN hede hödö diye konu açan adam baktı tutmadı bu sefer Alex'e sallıyor. Basın da Aykut'a değil Alex'e karşı olan kesimin yanında.
  • Aykut başından beri Alex'e düşman... ilk 3-5 hafta yine Alex'i kesmişti.. Baktı takım beterleri oynuyor, yerlerde sürünüyor. Yine Alex'in eline bakmak zorunda kaldı.. Sen kendi otoriteni sergileyeceksin, egolarını tatmin edeceksin diye, böyle bir oyuncuyu takımdan kesemezsin.. Alex-Aykut savaşını o andan itibaren AYKUT başlatmıştır.. Alex o sene 28 golle GOL KRALI olmuştur, Aykut'a en güzel cevabı yapıştırmıştır.... Bu gün bunlar yaşanıyorsa, bunun tek sebebi SAVAŞI BAŞLATAN Aykut'tur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz ve aykut kendi pisliklerinin üzerini örtmek için alexi kullaniyo.. Daha geçen haftaya kadar adamin heykelini dikenler şimdi ana bacı sövecek nerdeyse... Aziz ve aykut sorunları üstlerinden atıp başkalarına bulastirmayi çok iyi biliyo..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon ve Kasımpaşa maclarını izleyip sadece sorunun hocada olduğunu söyleyenleri anlamak gercekten güç. Bu adam tamam taktığı yanlis veriyor Yada yanlis oyuncu seciyor diyelim. Futbolculara hiçbiriniz koşmayın. Ruhsuz ruhsuz dolaşın diyede aykut hocamı söylüyor.
    Fb nin düzeni yıllardan beri böyle. Futbolcuya dayalı düzen. Takim başarılı oldugunda alex ve futbolcular başarılı. Başarısız olunca hoca suçlu.
    Son olarakta heykelini diktiğimiz taptigimiz alex Brezilya'dan 3 takim ile görüştüğünü açıkladı. Uzun yıllardir burada olan ve adeta tapilan bir futbolcu en azından taraftara saygısından bunu aciklamayabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Trabzon ve Kasımpaşa maclarını izleyip sadece sorunun hocada olduğunu söyleyenleri anlamak gercekten güç. Bu adam tamam taktığı yanlis veriyor Yada yanlis oyuncu seciyor diyelim. Futbolculara hiçbiriniz koşmayın. Ruhsuz ruhsuz dolaşın diyede aykut hocamı söylüyor.
    Fb nin düzeni yıllardan beri böyle. Futbolcuya dayalı düzen. Takim başarılı oldugunda alex ve futbolcular başarılı. Başarısız olunca hoca suçlu.
    Son olarakta heykelini diktiğimiz taptigimiz alex Brezilya'dan 3 takim ile görüştüğünü açıkladı. Uzun yıllardir burada olan ve adeta tapilan bir futbolcu en azından taraftara saygısından bunu aciklamayabilirdi.

devito

sana bir soru soracağım.

Bir takıma hırsı kim aşılar? Futbolculara kazanma hırsını, şevkini kim verir? Yahu birazda böyle bakın. Futbolcular eğer kötü oynuyorsa, sahada ruhsuz ruhsuz dolaşıyorlarda direktörlerle aralarında sorun vardır sezon başından beri bunu çözemiyorsa direktör farklı yola başvurur ama o da yok. Herif sadece Alex i keserek bunu yola koyabileceğini düşünüyor ve her seferinde çark ediyor.

Sorun şu

Aykut Kocaman ve takım arasında bir sorun var ve belli ki yönetim dibine kadar bu sorunu biliyor. Ama kimse bunu çözmek yoluna gitmiyor açıkca belli. Çocuk gibi inatlaşıyorlar.

Beni bunlar da ilgilendirmez. Ben direktörden iyi taktik ve oyun düzeni, futbolculardan da iyi bir oyun beklerim. Bunu nasıl yaptıkları gram umrumda değil.
    Çubuklunun hakkını vermeyen babam olsa gitsin isterim. Param geliyor diyip, egosuna yenik düşüp takımı kendi kafasına göre yöneten, kendi kafasına göre oynayan herkes şutlanmalı. Yapılmıyorsa bunda ap açık art niyet ararım.

• beyler bu aykut fanları yönetimin içindeki paralı askerler. onları dışlayalım, hakediyorlar. amaç alex i suçlu gösterip aykut u göndermemek. aziz başkan ın kocaman ı ısrarla göndermek istememesinin altında bir neden var; kendi çıkarını düşünerek bunu yapıyor. onu gönderirse, yabancı bir td getirirse o da başarısız olursa artık toplar aziz e yönelecek. aziz de bunu çok iyi biliyor, koltuğunu düşünüyor. lüven bunların oyununa gelmeyin. aykut da aziz de gidecek. el birliğiyle bu adamları uzaklaştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Trabzon ve Kasımpaşa maclarını izleyip sadece sorunun hocada olduğunu söyleyenleri anlamak gercekten güç. Bu adam tamam taktığı yanlis veriyor Yada yanlis oyuncu seciyor diyelim. Futbolculara hiçbiriniz koşmayın. Ruhsuz ruhsuz dolaşın diyede aykut hocamı söylüyor.

devito

sana bir soru soracağım.

Bir takıma hırsı kim aşılar? Futbolculara kazanma hırsını, şevkini kim verir? Yahu birazda böyle bakın. Futbolcular eğer kötü oynuyorsa, sahada ruhsuz ruhsuz dolaşıyorlarda direktörlerle aralarında sorun vardır sezon başından beri bunu çözemiyorsa direktör farklı yola başvurur ama o da yok. Herif sadece Alex i keserek bunu yola koyabileceğini düşünüyor ve her seferinde çark ediyor.

Sorun şu

Aykut Kocaman ve takım arasında bir sorun var ve belli ki yönetim dibine kadar bu sorunu biliyor. Ama kimse bunu çözmek yoluna gitmiyor açıkca belli. Çocuk gibi inatlaşıyorlar.

Beni bunlar da ilgilendirmez. Ben direktörden iyi taktik ve oyun düzeni, futbolculardan da iyi bir oyun beklerim. Bunu nasıl yaptıkları gram umrumda değil.
    Çubuklunun hakkını vermeyen babam olsa gitsin isterim. Param geliyor diyip, egosuna yenik düşüp takımı kendi kafasına göre yöneten, kendi kafasına göre oynayan herkes şutlanmalı. Yapılmıyorsa bunda ap açık art niyet ararım.

Tabiki teknik direktör aşılar ama son 2 senedir bu hırsı aşılıyorduda simdi ne degisti? Gerci son iki senedir basarili yapan aykut degil futbolculardir dersin.
    Simdi değişen alexi oynatmak istemeyisi. Gerçi adam bazı maclar alex yedek kalabilir dedi. Ama alex bunu kabul edemeyip sorun oldu.
    Bence Aykut hocanın tek sucu alex in yedek kalırsa sorun olacağını gorememesi. Yedek bırakacaksa sezon bası alexi yollamaliydi.
    Son olarakta futbolcuya dayalı düzen olduktan sonra teknik direktör farketmez. bugün oyuncuların sevdiği hocayı getirir başarılı olursun yarınların hep tehlikede olur.

• Stoch genç adam Alex gibi bir kurda kanmış olabilir, içi kıpır kıpır her söylenene kanabilir. Nihayetinde Stoch'da biliyor çapını, bu kadroda her maç ilk on birde oynayabilecek fırsatı bulamayabilir.

Sow'un bir sorunun olmaması gerek sadece takım sonuç alamıyor. O da kendince sorunun teknik adamda olduğunu düşünebilir.

Baroni sırf vatandaşı diye Alex'ten yana tavırlar sergilediği oluyor ama takımda olmaktan memnun görünüyor.

Kim örgütlenmeden bahsediyorsa egosunu nefsiyle örgütlemekten vazgeçsin

Alex gider sorun çıkaran biter.

Futbolcular formanın hakkını vermeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

devito

sana bir soru soracağım.

Sorun şu

Tabiki teknik direktör aşılar ama son 2 senedir bu hırsı aşılıyorduda simdi ne degisti? Gerci son iki senedir basarili yapan aykut degil futbolculardir dersin.
    Simdi değişen alexi oynatmak istemeyisi. Gerçi adam bazı maclar alex yedek kalabilir dedi. Ama alex bunu kabul edemeyip sorun oldu.
    Bence Aykut hocanın tek sucu alex in yedek kalırsa sorun olacağını gorememesi. Yedek bırakacaksa sezon bası alexi yollamaliydi.
    Son olarakta futbolcuya dayalı düzen olduktan sonra teknik direktör farketmez. bugün oyuncuların sevdiği hocayı getirir başarılı olursun yarınların hep tehlikede olur.

2 senedir kimsenin birşey aşıladığı yok kusura bakma. Geçen sene play off a kadar takım yine top oynamıyordu. Önceki sezon ise muallak. Ne olduğu belirsiz. Kimin başarısıdır kimin değildir bilmiyorum.

Aykut hoca geldiğinden beri Alex i kesmenin peşinde zaten. Her sene böyle olaylar yaşandı. Ama Alex " beni düşünmüyorsanız gideyim" dediğinde " yok sen bize lazımsın" diyip sözleşme imzalatır sonra da " ben seni oynatmicam " diyip geçtim yedekleri 18 e bile almazsan o adam da tepki koyar. Abartmıştır veya doğrudur bizi pek ilgilendirmez sonuç olarak herkesin tavır koyarken izlediği yol farklıdır. Ama şu bir gerçek takım 2 senedir fiziken ve mental olarak düştüyse bunda en büyük pay bazı şeyleri bıçakla keser gibi yapan Aykut Kocaman ın dır. Futbolcularda bir süre sonra tavır alıyor haliyle bazı olaylara.

Ben takımın içerde yaşadığı sıkıntıları, kimlerin garip garip işler yaptığını da az çok biliyorum. O yüzden kimseye bu konuda hak vermem. Ama arada bir sorun varsa, bir anlaşmazlık varsa geçen seneden itibaren bu sorun çözüme gitmeliydi. Taraftara sürekli " 2 ay daha sabredin " diyerek bir yerlere gelemezsiniz.

• Nasıl döndü dolaştı Alex'e geldi konu görmüyor musunuz? Planlı bir bitirme programı bu, tepkiler Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım üzerinden alınıp Alex'e yönlendiriliyor.
  • Artık ben de Alex'in gitmesini istiyorum çünkü bu futbol cahili TD ve Başkan yüzünden adam resmen ızdırap çekiyor,her şeyin sorumlusu Alex olarak lanse edilmeye başlandı basındaki tetikçiler de bunu körüklüyor hemen Alex'e bel altı vuran yorumlar yapmaya başladılar adamın ne heykelini bıraktılar ne yaşını ne hainliğini.

Bizim taraftarlarda da iş yok arkadaş takım göz göre uçuruma gidiyor adamlar hala Aykut sayıklıyor,daha sezon başlamadan çöpe gitti,dilerim Alex de gider bakalım o zaman kime sallayacaksınız gerçi bu kafayla yine birini bulursunuz siz ne de olsa Aykut peygamber torunu hata yapmış olamaz değil mi?
  • Eğri oturup doğru konuşalım. Dun twitterda alex'e hakaretler eden tetikci falan diyenleri gördüm uyardım. Ama sezarın hakkı sezara. Alex'in yaptığı yanlıştı. Bana geçin aykut hak ediyor laflarını. Oyuncu antrenörü protesto edemez. Taraftar eder. Oyuncunun görevi oynamaktır. İyi oynar kötü oynar. Alex bilmiyor mu ki çatır çatır oynasa aykut kocaman istemese bile oynatmak zorunda. Çıksa oynasa yine oynatır hoca. Alex niye böyle davranıyor bilmiyorum. Son 5 maçta da hep ilk 11 çıktı. Dün de çok kötü oynadı. Yalan mı? Aykut Kocaman oynatsın diyordunuz oynattı. Çok kötü oynadı. Hoca çıkardı. Tribüne gitti. Bu sefer yine hoca suçlu oldu. Oynanan kötü futbolun sorumlusu hoca olabilir, ama alex'in yaptığının sorumlusu da mı hoca? Eğer alex oynanan kötü futboldan dolayı hocayı böyle protesto ediyorsa ben de alexin oynadığı kötü futboldan dolayı gidip evinin önüne siyah çelenk bırakayım. Herkes yerine göre hareket etmeli

• ek olarak Alex sırıtmış falan diyorlar.Şöyle bi empati yapıyorum. Adamın sinirleri bozulmuş olabilir. Ben de sinirlerim bozulunca gülüp garip hareketler yaparım genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Eğri oturup doğru konuşalım. Dun twitterda alex'e hakaretler eden tetikci falan diyenleri gördüm uyardım. Ama sezarın hakkı sezara. Alex'in yaptığı yanlıştı. Bana geçin aykut hak ediyor laflarını. Oyuncu antrenörü protesto edemez. Taraftar eder. Oyuncunun görevi oynamaktır. İyi oynar kötü oynar. Alex bilmiyor mu ki çatır çatır oynasa aykut kocaman istemese bile oynatmak zorunda. Çıksa oynasa yine oynatır hoca. Alex niye böyle davranıyor bilmiyorum. Son 5 maçta da hep ilk 11 çıktı. Dün de çok kötü oynadı. Yalan mı? Aykut Kocaman oynatsın diyordunuz oynattı. Çok kötü oynadı. Hoca çıkardı. Tribüne gitti. Bu sefer yine hoca suçlu oldu. Oynanan kötü futbolun sorumlusu hoca olabilir, ama alex'in yaptığının sorumlusu da mı hoca? Eğer alex oynanan kötü futboldan dolayı hocayı böyle protesto ediyorsa ben de alexin oynadığı kötü futboldan dolayı gidip evinin önüne siyah çelenk bırakayım. Herkes yerine göre hareket etmeli

Futbol insanların genel kafa yapısını gösterir. Ve eğer imzandaki adam vakti zamanında dediğin gibi protesto etmeyip diğerleri gibi sorumluluk almasaydı şu an o resmi imzana koyamazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Aziz ve aykut kendi pisliklerinin üzerini örtmek için alexi kullaniyo.. Daha geçen haftaya kadar adamin heykelini dikenler şimdi ana bacı sövecek nerdeyse... Aziz ve aykut sorunları üstlerinden atıp başkalarına bulastirmayi çok iyi biliyo..

Aynen doğrusu budur. Ama şöyle birşey de var şimdi, sen o takımın kaptanısın; taraftarın en çok değer verdiği oyuncusun, daha geçen haftaya kadar heykelin dikilmiş. Biraz terlet o formanı be. Gol yiyince garip hallere girmeler, yok tribune çıkmalar. Yaptığı büyük saygısızlık, böyle yapmasıyla resmen teknik heyete sizi sallamıyorum gibi ifade de bulunuyor. Şimdi böyle bir durumda A.K yerinde olmakda zordur. Ya akıllansın diye Alex'i keseceksin, taraftarı karşına alacaksın; ya da Alex'i oynatıp gördüğünüz gibi kötü bir futbol oynandığı zaman yönetimi,medyayı karşına alacaksın. Bilmiyorum en doğru seçim ne olur, bugün A.K gitse yerine başka biri gelse Alex'in yine böyle bir tavır sergilemeyeceği ne belli veya Alex gitse takımın daha kötüye gitmeyeceği ne belli...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.