Şimdi Ara

Teşvik Çıkmış Mı ? Bi Bakar Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıktı vs. gibi bir şey yazmıyor ama uyarı da özel okul tercihinizi yapınız diyor çıkmış mı emin olamadım :D
     Teşvik Çıkmış Mı ? Bi Bakar Mısınız?

http://i.hizliresim.com/QlzjvZ.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.A Askeri -- 3 Eylül 2015; 13:55:03 >

• kardeşimde de böyle yazıyor. çıkmış hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

kardeşimde de böyle yazıyor. çıkmış hayırlı olsun.

Eyvallah kardeşim
  • dostum çıkmış yazmıyor tercih yapabilirsiniz yazıyor. 4-10 eylül arası tercih edeceğiz işte kendi temel lisemizi. orada da puan sırasına koyup kontenjanın belli bir kısmına verecekler bence.yoksa herkese çıkmış gözüküyor kime sorsam.(bana da tercih yapabilirsiniz yazdı,11im)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalem99

dostum çıkmış yazmıyor tercih yapabilirsiniz yazıyor. 4-10 eylül arası tercih edeceğiz işte kendi temel lisemizi. orada da puan sırasına koyup kontenjanın belli bir kısmına verecekler bence.yoksa herkese çıkmış gözüküyor kime sorsam.(bana da tercih yapabilirsiniz yazdı,11im)

valla pek bilgim yok. kardeşimde 11. sınıf tercih yapabilirsiniz diyince anlamadık okulu arayıp sordu onlarda çıkmış dedi
  • quote:

quote:

dostum çıkmış yazmıyor tercih yapabilirsiniz yazıyor. 4-10 eylül arası tercih edeceğiz işte kendi temel lisemizi. orada da puan sırasına koyup kontenjanın belli bir kısmına verecekler bence.yoksa herkese çıkmış gözüküyor kime sorsam.(bana da tercih yapabilirsiniz yazdı,11im)

valla pek bilgim yok. kardeşimde 11. sınıf tercih yapabilirsiniz diyince anlamadık okulu arayıp sordu onlarda çıkmış dedi

Bende aradım da okulu durumu anlattım çıkmıştır o zaman dedi, emin bir şekilde cevap vermediği için de içimde kuşku oluştu bi arkadaşa 472 puanla çıkmış benim 572 hayli hayli çıkması lazım zaten

• 151 ile böyle gözüküyor okulda herkese çıkmış dendi ama pekte güvenemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri

quote:

quote:

Bende aradım da okulu durumu anlattım çıkmıştır o zaman dedi, emin bir şekilde cevap vermediği için de içimde kuşku oluştu bi arkadaşa 472 puanla çıkmış benim 572 hayli hayli çıkması lazım zaten

572 puan ne kardes magaradami yasiyorsunuz da o kadar puan oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meb sonuç sayfasına 3. madde eklemiş 11inde belli olcak diye okuyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri

quote:

quote:

572 puan ne kardes magaradami yasiyorsunuz da o kadar puan oldu

Babam öğretmendi vefat etti

• Hayır tercihlerden sonra belli olucak çıkıp çıkmadığı mebe sordum

• benim 440 puan cikti diye sevinmistim aksam ustu bida girdim. 3.maddeyi bi gordum sinir oldum.

• benim 440 puan cikti diye sevinmistim aksam ustu bida girdim. 3.maddeyi bi gordum sinir oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata359

Hayır tercihlerden sonra belli olucak çıkıp çıkmadığı mebe sordum

Eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.