Şimdi Ara

testosteron hormonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın başından beri ciddi şekilde kilo aldım ve nedense kızlara ilgim azaldı (gaylikle alakası yok) cinsel isteklerim ise köreldi internetten baktığımda fazla kilolu olunca testosteron hormonu azalırmıymış bitermiymiş östrojen hormonumu çoğalırmış garip garip şeyler olurmuş o yüzdende cinsel istekte azalma ve kızlara ilginin azalması meydana gelirmiş diyorlar yaşadıklarıma göre doğru birşey spora başladım bugün salonada gidemediğim için hem evde yapabileceğim hareketleri yapıyorum hemde 1 saat koşu yapıyorum testosteron hormonunda artış olurmu cinsel isteğim eskisi gibi olurmu

• Aynen, yağ oranı arttıkça kadınlık hormonlarını çoğaltmış oluyorsun. Ancak cinsel isteği belirleyen tek şey androjenlerin(birden fazla erkeklik hormonu var, geneline androjen denir) miktarı değil. Ayrıca merak etme, eşcinsellikle hormonların bir alakası yok. Şüphe duymana da gerek yok bu durumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olanzapine -- 7 Eylül 2015; 18:25:54 >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Kilo fazlalığı olunca azalma olabilir diyorlar hormonda ama tamamen kanda dolaşan sıfıra inmez.Alt vücudu(bisiklet) hedef alan egzersizlerle hormonu artırabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiroid Hormonları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.