Konu ciddi arkadaşlar.testisleri incelediğimde biri diğerinden küçük gorunuyo bide sanki yapısal olarakta farklılık var sagdakinin baş kısmı ile altını böyle yumurta gibi tutabiliyoeim ama soldaki sanki baş kısmı deforme mi olmuş desem böyle sagdakinin baş kısmı gibi belirgin degilmi desem anlayamadım. @Kara Komite hocam sen doktorsun anlarsın bu işlerden bı yardım et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Testislerde bir problem olduğunu nasıl anlarım?

-
-
Boyut olarak çok büyük fark yoksa birinin daha büyük olması normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam internette birkaç yazı okudum da normal değil yazmışlar ikiside eşit olması lazımmış biri diğerinden biraz daha üste olabilir buna normal yazmışlar
Bide hocam sarkmada var testisler penis ile anüs arasindeki o yola kadar sarkiyo mastürbasyon yaparken felan böyle testis torbası daraliyo testislerde sarkma olmuyo
Hocam dediğim gİbi sizde ne kadar bir boyut farkı var bilmiyorum ama bende de az miktar hacim farkı vardı. Daha sonradan araştırdım ve kendi adıma sorun olmadığı sonucuna vardım ama çok bir boyut farkı varsa ürolojiye bir uğrayın derim. Sarkma da o şekilde hocam normalde ne kadar sarkması gerekiyor bilemiyorum. Konuyu uplamış olayım belki bir bilen gelir ama çok da internete bakmayın insanı yanıltabiliyor veya panik edebiliyor. Geçmiş olsun.
birisi diğerinden büyüktür. şekle gelince testisin ust kismindan arka alt kismina kadar epididim denen yapi vardir buda sekil bozuklugu hissi verebilir. ancak yinede bir sikinti oldugunu dusunup icinizi rahatlatmak istiyorsaniz bir uroloji uzmanina gozukun elle muaynede bir sikinti varmi anlar emin olamassa ultrason ile kesin teshisde bulunur
Hocam peki sizde sol testis sağ testisten aşağıdami? Sizde mesela uzaninca bacaklarınızı birlestirdiginizde testisler bacakların arasında kaliyomu?
Yaş kaç boy kilo kaç ? Kilo fazla ve dediğiniz gibi sarkıksa yaşta fazla değilse sorun vardır .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yaş 22 boy 193 kilo 95 ağırlık antrenmanı + kardiyo yapıyorum.gobek çevresi 95 civari
Mesela uzaniyorken bacaklarımı kapattigimda testisler bacakların arasında kalıyor
Olmaz bişey değil bilemedim
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiHocam peki sizde sol testis sağ testisten aşağıdami? Sizde mesela uzaninca bacaklarınızı birlestirdiginizde testisler bacakların arasında kaliyomu?
Sol yaklaşık 1cm aşağıda. Dediğim gibi çok kafaya taktıysanız muayene olmaya gidebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 10 Eylül 2020; 0:0:50 >
Herhangi bir ağrı sızı hissetmiyorsan boşalmada işemede sorun yaşamıyorsan dert etme hocam, internetten şeylere de inanma şöyle olmalı böyle olmalı diye çünkü her insanın genetiği farklı. 8milyar insan varsa her birinde illa ki farklı özellikler vardır ama bu hastalık olacak demek değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öpüp başına koy, eğer siren sesi geliyorsa testisler bozulmuş demektir. Yazıcıoğluna götür.
em orayi anlarsin
veya
foto at.
sonucta no ss, no guven
-
Ürologa giderek
Bu ne sacma soru lan boyle bi ton problem olabilir
Bu konunun yeri burası değil CİNSEL SAĞLIK bölümüdür
-
Benim de soldaki daha büyük ve daha yukarıda gibi bi ara ağrı da olmuştu doktora gittim ultrasonla da baktılar bir şey çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X