Şimdi Ara

Testere - Saw denilen film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda izlediğim en aşağılık ve en iğrenç sahnlerle dolu filmdi. KESİNLİKLE korkutmuyor ancak insanlık dışı vahşet sahnleriyle beyninizin içine ediyor ve size hiç bir şey katmıyor. kişisel olarak korku filmlerini sevmem ama bu korku değil sadece paranoya derecesinde dehşet. canlı insanın midesinden kör bıçakla anahtar çıkarmak yok kızın basına ayı kapanı koymak ayagını testereyle kesmek yani ne kdr aşağlık adi şeyler varsa bu filmde. Bu film kesinlikle insanlıkla bağdaşmıyor ve 18- çocukların beyinlerini çok çok kötü etkileyebilir uyarım. Sadece vahşet ve şiddet üstüne kurulmuş tamamen basit bir film. İnsanları korkutmak kolaydır perdeyi karanlık yapın bir saniye içinde gerilim müziği+ceset gösterin herkes korkar ve bundan adrenalin artımı yüzünden zevk alınabilir. ama bu aşağılık film öle bi şiy diil arkadaşlar bütün sinirlerimi laçka etti allah bu filmi yzan senaristin ne ... varsa versin diyorum. umarım filmde gösterdiği tarz bir ölümle karşılaşır da insanların bu filmlerden ne kdr negatif elektrik alabileceğini anlar. Umarım bu filmi izleyen biri aynı psikopatlığı gösterip yönetmene yapımcıya aynı işleri yapar. Neyse tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda.

Eğer bu film hakkında bilgi istiyorsanız eskiden bi site vardı shownomercy diye gidip ona bakın aynen ona yakın sahneler var. uamrım dünya tarafından protesto edilirde böyle vahşi sahneleri olan filmleri bir daha asla yapmaya cesaret edemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberty Citizen -- 30 Ekim 2004, 3:39:01 >

• dostum saol ya şeytan la testere arasında kararsız kalmıstım ben yarın şeytana gidim en ii si:)

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

Arkadaşlar hayatımda izlediğim en aşağılık ve en iğrenç sahnlerle dolu filmdi. KESİNLİKLE korkutmuyor ancak insanlık dışı vahşet sahnleriyle beyninizin içine ediyor ve size hiç bir şey katmıyor. kişisel olarak korku filmlerini sevmem ama bu korku değil sadece paranoya derecesinde dehşet. canlı insanın midesinden kör bıçakla anahtar çıkarmak yok kızın basına ayı kapanı koymak ayagını testereyle kesmek yani ne kdr aşağlık adi şeyler varsa bu filmde. Bu film kesinlikle insanlıkla bağdaşmıyor ve 18- çocukların beyinlerini çok çok kötü etkileyebilir uyarım. Sadece vahşet ve şiddet üstüne kurulmuş tamamen basit bir film. İnsanları korkutmak kolaydır perdeyi karanlık yapın bir saniye içinde gerilim müziği+ceset gösterin herkes korkar ve bundan adrenalin artımı yüzünden zevk alınabilir. ama bu aşağılık film öle bi şiy diil arkadaşlar bütün sinirlerimi laçka etti allah bu filmi yzan senaristin ne ... varsa versin diyorum. umarım filmde gösterdiği tarz bir ölümle karşılaşır da insanların bu filmlerden ne kdr negatif elektrik alabileceğini anlar. Umarım bu filmi izleyen biri aynı psikopatlığı gösterip yönetmene yapımcıya aynı işleri yapar. Neyse tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda.

Eğer bu film hakkında bilgi istiyorsanız eskiden bi site vardı shownomercy diye gidip ona bakın aynen ona yakın sahneler var. uamrım dünya tarafından protesto edilirde böyle vahşi sahneleri olan filmleri bir daha asla yapmaya cesaret edemezler.

o desene bizim forumdaki bi çok canlı bu filme bayılacak...zırt pırt link verip dururlardı,aha şunu kestiler,yaşasın bunu biçtiler,izleyin ağzınızın suları aksın diyerekten...

• abi ben cidden bu filmin senaryosunu paranoyak ve saplantılı buldum ya. Görseniz en adi işkence tarzı sahneleri hızlı çekim yapmışlar insanların ne kdr acı çektikleri fln neyse yatcam şimdi bide rüyama girmesin

Orjinalden alıntı: sirneo

Bu testere filmi tamamiyle saçmalık.. This is ballshit........

kasmasaydın kendini keşke,ballshit değil BULLSHIT,ayrıca türkçenin içine ingilizce sokma olayı,senin tabirinle harbiden bullshit...
  • This is ballshit ne ya hojam top mu zıçmış. Bull dediğin öküzümsü bir hayvandır benim bildiğimde bullshittir. Burun sokmayla alakası olmasa gerek Crow gayet yerinde bir düzeltme yapmış bence.
    Filme gelince ise bu tür film çekmek iş değil bence. Aklından geçen bütün psikopat ölüm yollarını bir senaryoya uygula çek seyirciye izlet. Bir de utanmadan en iyi korku filmi falan diyormuş yönetmeni. İşin ilginci Halka dan sonra en iyi ikinci film falan demiş Amerkalı eleştirmenler. Toprağı masum kanıyla dolu ve ellrinde hala masumların kanlarının olduğu bir millete bu pek bi normal gelir elbet. Bu tür filmlerin sinema çekimlerini izleme densizliğini göstermiş bir kimse varsa birisi öldüğünde adamlar ha bire gülerler komik bir şey varmış gibi.

• bilgiler için tşk ederm
    Beğenmeyebilirsiniz ama yapanlara da sövmeyin onlar sizi zorla sinemaya sokmadı değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

Arkadaşlar hayatımda izlediğim en aşağılık ve en iğrenç sahnlerle dolu filmdi. KESİNLİKLE korkutmuyor ancak insanlık dışı vahşet sahnleriyle beyninizin içine ediyor ve size hiç bir şey katmıyor. kişisel olarak korku filmlerini sevmem ama bu korku değil sadece paranoya derecesinde dehşet. canlı insanın midesinden kör bıçakla anahtar çıkarmak yok kızın basına ayı kapanı koymak ayagını testereyle kesmek yani ne kdr aşağlık adi şeyler varsa bu filmde. Bu film kesinlikle insanlıkla bağdaşmıyor ve 18- çocukların beyinlerini çok çok kötü etkileyebilir uyarım. Sadece vahşet ve şiddet üstüne kurulmuş tamamen basit bir film. İnsanları korkutmak kolaydır perdeyi karanlık yapın bir saniye içinde gerilim müziği+ceset gösterin herkes korkar ve bundan adrenalin artımı yüzünden zevk alınabilir. ama bu aşağılık film öle bi şiy diil arkadaşlar bütün sinirlerimi laçka etti allah bu filmi yzan senaristin ne ... varsa versin diyorum. umarım filmde gösterdiği tarz bir ölümle karşılaşır da insanların bu filmlerden ne kdr negatif elektrik alabileceğini anlar. Umarım bu filmi izleyen biri aynı psikopatlığı gösterip yönetmene yapımcıya aynı işleri yapar. Neyse tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda.

Waaaw süpermis film en iisi gidiim yarin tam benlikmis

• Ben de izledim. Çok iyi bir film değil ama kurgusu hoşuma gitti.
  • böyle adamların boğazının kesildiği sahnelerden haz eden arkadaşların acaba tutupta bir tavuk dahi kesmişliği varmıdır yada sadece elleriyle herhangi bir canlının kafasını koparmış yada yaşamına elleriyle son verebilmişmidir??sinek böcek öldürürken bile eliye dokunmaktan itina edip gazete ile vuran insanlar filmlerde salça görmeye bayılıyorlar aynısı yönetmen,yazar vs vs içinde geçerli acaba yukarıda saydıklarımdan birini yapmışlar mı??
  • bence bir senaryoyu illada yaşamamız gerekimiyor. eğer senin dedğin gibi olsaydı bütün filmler gerçekten alıntı olmalıydı ve buda bence tek düzelik demek...
    şimdi filme gelince bence gayet güzel bir filmdi... ve 2. side yolda...
    ve filmin kurgusuda gayet iyiydi izlediğimede değdi...
    bi de "the forgotten" diye bir film var, bruce willis'in "6.his" filminden beri yapılmış en iyi gerilim filmi diye bahsediliyor..

Orjinalden alıntı: antique

testere'yi seyretmedim, seyretmem de..
    the village (köy) diye bir film çıkmak üzere, onu seyretmeyi düşünüyorum (belki çıkmıştır)
    bi de "the forgotten" diye bir film var, bruce willis'in "6.his" filminden beri yapılmış en iyi gerilim filmi diye bahsediliyor..

+1
    "the village" ve "the forgotten" yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 5 Kasım 2004, 12:59:20 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.