Şimdi Ara

## Testere 3 filminin Afişini Gördünüz mü? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görmeyenler için filmin korkuyu hangi aşamaya geterdğini gösderen bu afişi sizinle paylaşıyorum;

## Testere 3 filminin Afişini Gördünüz mü? ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 7 Temmuz 2006; 20:18:33 >

• Sinema bölümünde bir arkadaş açmıştı.
    Bu sefer acaba nasıl bir düzenek kuracak.Dişler fena olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 7 Temmuz 2006; 20:21:57 >
  • Dehşet-ül vahşet !!!!!!!!!!
  • süperr !!!
  • Film çok enteresan! Çok ucuza mal edildiği gibi kadrosunda(oyuncular hariç!) başka filmde çalışmış eleman yok! hepsinin ilki!
  • Hepsinin ilk ama hiç de sırıtmıyorlar film de..Ben Testere 1 ve 2 yi arka arkaya izledim..Kendime gelemedim walla sonra..
  • bir daha güzeldi ama YA İKİ BİRAZ DAHA KÖTÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir film izlemiştim.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demı ılk fılmlerı ama bellı etmıyolar oysakı bız dabbe fılmınde nasıl anlamıstık oyun yaptıklarını kameranın ıcıne bakmalar cuk garıp bı ruya gordum demeler ama neyse ben testere serısını cok begendım bunuda begenırım buyuk olasılıkla afıs mukemmel
  • ilk film konu açısından şahaneydi ikinci film ise olay kurgusu bakımından süperdi..hayran kaldığım filmlerden biri..üçüncüyüde sabırsızlıkla bekliyorum..ama takip edemedim..ne zaman geliyor bilgisi olan varsa lütfen söylesin
  • @fx57 hayırlı olsun haber editörlüğü yakışmış sana.tebrikler.devam filmleri hiç güzel devam etmiyo bence yavtesterenin de ilki çok farklıydı diğer korku filmlerinden.yeni bi bakış getirdi resmen şaştık.yıllanmış,bayatlamış,klişe,aha bak şimdi böyle olcak diye önceden tahmin edebildiğimiz Hollywood korku filmlerine resmen çalım atmıştı.ya 2. si klasiğin klasiği,klişe abidesi film olmuş.herkes lanetli yede önceden tuzakları kurgulanmış eve toplanır.sırayla ölünür.önce şişman ve gözlüklüler tabii.ölmek için zaten tuzaklara hep yakın olunur.arkadaşı fazla yormayım öldürürken diye

• Tamam da TESTERE korku filmi değil ki...
  • +100000

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Tamam da TESTERE korku filmi değil ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.