Şimdi Ara

Test sürüşü izlenimleri ---- 60 araç test edildi --:) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.424
Cevap
82
Favori
292.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smg05
    Hacılar insignia zamanı gelmedimi artık.

Not: 508 gayet objektif olmuş saolun.....

Merak ettiğiniz noktaları sorun ben hemen kısaca cevaplayım. Asıl yazı gelene kadar.
  • Haluk abi seninle gezme sırası bende sanırsam....Beraber bir sürüşe daha çıkalım. Listemde yeni Elantra var.
  • Zevkle bekliyorum üstadım dert etme.
    Açtım TV yi hem program hemde nette dolanıyorum dert etmene gerek yok......
  • insigniayı bende merak ediyorum, showroomda yanından geçip gittim kaçkere aklımı çelcek diye içine bile oturmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse
    Bizim halk 1.5 dci ve 1.3 multijet le yatıp kalktığı, daha doğrusu bu motorlar zorla kullandırıldığı için (ah şu benzin fiyatları) Japon atmosferiğine gitmiyor gözüyle bakıyorlar...

Çok kişi de gördüm motor sesine aldanıp 2.250 civarlarında gazı köklüyorlar turbo olsaydı amenna ama biraz sabredinGerçi 4.000'i geçti mi de vay yavrum diyorlar...

Artık japonları hatim etmiş biri olarak Görkem der ki: Motor sesinin kulaklarınıza dolmaya başladığı anı beklerken, gözünüz devir saatinde olsun. 3.500 den sonra Toyota-Honda-Mitsu fark etmez kökleyin, ivmelenişi görün... Ya da durun daha kolayı var benimle beraber test edin

Ekleme: Konya'da araç test etmeyin, yollarda bırakın tepe tırmanmayı yokuş yukarı hiç bir yer yok

Yemek tavsiyesi için de teşekkürler sapultra

Biraz Flamenco da sizi rahatlatır geriye maksimum keyif ve Japon ruhu kalır

Durum sadece Japon benzinlilerinde böyle değil. Hepsinde aynı şey söz konusu. 4.000 devri geçtikten sonra çok iyi ivmeleniyor hepsi ama oğu kişi bu devirlere bile gelmeye korkuyor.

Hatta benim eski vectra da bu 3000 devirden itibaren başlıyordu.

• Haluk abi epica testide yapar msin ya
  • Mesaj içeriği Insignia test sürüşüne taşındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Haziran 2011; 1:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy
    Haluk abi epica testide yapar msin ya

Valla bindik epica'ya hatta senin kulaklarını çınlattık. Ama pek sarmadı bizi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

quote:

Valla bindik epica'ya hatta senin kulaklarını çınlattık. Ama pek sarmadı bizi. :)

Ben sadece Troy'un kulaklarını çınlattım.

Araca binmedim.

Troycum senin için yaparım tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

quote:

Ben sadece Troy'un kulaklarını çınlattım.

Araca binmedim.

Troycum senin için yaparım tabii ki.
    hahaha supersiniz ya sagolasin abim

• Mesaj içeriği Insignia test sürüşüne taşındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Haziran 2011; 1:17:48 >
  • quote:

Bu konudaki kullanıcılar: haluk 23, CrazyRomeo156, yssural, çekomastik, troy, yaman06, n a v y_35, becausefor, Ayrton_SENNA, HaManN., Wolly, deepestlove, D_E_V_I_L, XxirR, gunesser, gzlmmr, murobaskan, sipiralli
    22 kayıtlı üye, 3 misafir

Süpersiniz arkadaşlar
  • Bilgiler için çok saol haluk üstadım 2.0 motorun 300 nm torka daha fazlasını vereceğinden adım gibi emindim test edemedim 2-3 yere gittim hepsinde 1.6t var.
    Keşke ses sistemini deneyebilseydiniz çoğu kişi memnun değil çünkü birde insignia daha doğrusu opel çukur vs. şeyleri hatrı sayılır şekilde hissettirir......

Tekrar teşekkürler herşey için. Başarılarının devamını dilerim
    Ford mondeo 1.6 tdci 115 hp test etmen dileğiyle.....
  • quote:

quote:

Bu konudaki kullanıcılar: haluk 23, CrazyRomeo156, yssural, çekomastik, troy, yaman06, n a v y_35, becausefor, Ayrton_SENNA, HaManN., Wolly, deepestlove, D_E_V_I_L, XxirR, gunesser, gzlmmr, murobaskan, sipiralli

Süpersiniz arkadaşlar

Hahaha niye beni yazmamış .....
  • Ben insignia'nın performansından pek memnun kalmadım açıkcası. Daha önce de belirttiğim gibi 2 litre TDI ve DSG bundan epey üstün. Ayrıca amortisörler fazla sert. Yol tutuş diye yanıp kotarılmaya çalışılıyor ama kim trafikte o kadar üst sınırda kullanıyor arabasını? Resmen H&R ın 3.5 luk yayı var arabada.

Aracın yolcu bölümü için yazcak pek bişey yok. Koltuklar yine eğimli. Arka lastiklerden yol sesi alıyor. Klima arkaya pek etki etmiyor. 3008 bu konuda çok daha iyiydi. Ses sistemini denemedik diye hatırlıyorum ama pek umudumda yok açıkcası. :)

Hoşuma giden tarafını aradım ama... 5008 gibi başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Testler ve izlenimler harika istediğim türden hemde ellerinize sağlık

Elinize saglık gercekten emek verilmiş
  • quote:

Bilgiler için çok saol haluk üstadım 2.0 motorun 300 nm torka daha fazlasını vereceğinden adım gibi emindim test edemedim 2-3 yere gittim hepsinde 1.6t var.
    Keşke ses sistemini deneyebilseydiniz çoğu kişi memnun değil çünkü birde insignia daha doğrusu opel çukur vs. şeyleri hatrı sayılır şekilde hissettirir......

Tekrar teşekkürler herşey için. Başarılarının devamını dilerim
    Ford mondeo 1.6 tdci 115 hp test etmen dileğiyle.....

Rica ederim arkadaşım.

Test güzergahı uzun değildi ve de saat 6'ya geliyordu diye testten sonra da aracın içinde kalıp mıncıklayamadık işte.

O lastik ve jant kombinasyonu ve rijid şasi, sert süspansiyonla yoldaki küçük bir çakıl taşını bile hissettireceğini tahmin ediyorum.

Tabii en iyi kullanıcılar bilecektir.

Ama yol tutuş ve sürüş keyfi adına benim tercihim Mazda 3 olurdu.

Insignia'ya karşı bile.!!!

Mondeoyu ben de çok merak ediyorum açıkçası.

Test aracı bulursam hiç kaçırmam.

• Günün kralı benim açımdan Mazda 3 tü. Fiyat/fayda oranına bakarak;

Mazda 3>Fiat Grande Punto>Peugeot 3008>insignia>astra>5008

Haluk abi sen ne düşünüyosun?

*Gerçi RX-8 ve CX-9 diye iki yaratık vardı ama... :))
  • quote:

quote:

quote:

Süpersiniz arkadaşlar

Hahaha niye beni yazmamış .....

Tam o esnada mesaj yazıyorsan yazmıyor galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Testler ve izlenimler harika istediğim türden hemde ellerinize sağlık

Elinize saglık gercekten emek verilmiş

Katkısı olan arkadaşlarıma ve teşekkür ederek bizleri sevindiren forumdaşlarımıza da sizlerin nezdinde ben de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 23 Haziran 2011; 1:18:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.