Şimdi Ara

Test & Karşılaştırma;2014 'Car of the Year'Peugeot 308 1.6 HDİ VS VW Golf 7 1.6 TDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
370
Cevap
3
Favori
12.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sabah forum üyelerinden sevgili @ex_kuzey (Gökhan) ve sevgili @rdıesel (Fatih) ile yeni 308 i test etme imkanı bulduk.Hatta madem elimizde birde Golf 7 var kıyaslama yapalım dedik...

Öncelikle şunu belirteyim yeni 308 ''Olmuş'' diye tabir edilen cinsten,araç gerçekten bu sefer başarmış ve sınıfının gereksinimlerini fazlasıyla karşılar cinsten olmuş.Fazla yorum yapmak istemiyorum zira video da yeteri kadar açıklama yaptım.

Eklemek istediğim öncelikle bilgisinden ziyade ,efendiliği ve ilgi alakası ile bayii de bizi en iyi şekilde ağırlayan satış danışmanı Ömer bey'e sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Eğer ki eksik,yanlış veya hatalı bilgiler var ise lütfen kusura bakmayın ve konu içinde lütfen düzeltin.Eleştiriye açık insanlarız ancak hakaretvari olmaz ise.Keyifle izlemeniz dileği ile...

İyi seyirler...

Fotolar;

Test & Karşılaştırma;2014 'Car of the Year'Peugeot 308 1.6 HDİ VS VW Golf 7 1.6 TDİ

Video;

http://www.youtube.com/watch?v=CH0Yog_PxNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 3 Mart 2014; 18:28:49 >

• Eve gidince izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: has-eskey

Eve gidince izleyeceğim.

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Özer ellerine sağlık.. Güzel bir gün oldu.. Umarım 308 düşünen arkadaşlara yol gösterir..

Testi parça parça izliyorum, şu an tek partide izleme imkanım yok.

Fiyatı duyunca seninle beraber iç çektim abi

Onun haricinde konsol tasarımı ciddi anlamda hoşuma gitti.Multimedya ekranın sürücüye dönük olması elzemdi, bu detayı atlamamışlar.

Vites yolları bana bile uzun geldi, "bile" dememin sebebini anlamışsındır abi

Gösterge konumunu ve direksiyonu çok beğendim.Go-kart direksiyonu gibi dönüyor mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

Özer ellerine sağlık.. Güzel bir gün oldu.. Umarım 308 düşünen arkadaşlara yol gösterir..

Eyvallah hocam...

En azından kendilerine küçük te olsa yol gosterdigimize inaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Testi parça parça izliyorum, şu an tek partide izleme imkanım yok.

Fiyatı duyunca seninle beraber iç çektim abi

Onun haricinde konsol tasarımı ciddi anlamda hoşuma gitti.Multimedya ekranın sürücüye dönük olması elzemdi, bu detayı atlamamışlar.

Vites yolları bana bile uzun geldi, "bile" dememin sebebini anlamışsındır abi

Gösterge konumunu ve direksiyonu çok beğendim.Go-kart direksiyonu gibi dönüyor mübarek

İnsanin direksiyonu sokup alasi geliyor resmen ve saat yönünun tersine donen devir saati bence çok etkileyici ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Direksiyonu al evdeki ps ye bağla oyna dur nfs :)

Bu arada benim araç 4binli devirleri görünce daha iyi gitmeye başladı :)

• "Dizelde motor sesi" olarak Peugeot, BMW'nin açtığı yola girmiş.Umarım bu şekilde devam ederler.

Yakıt tüketimi de o kullanıma ve trafiğe göre çok çok iyi.Üstelik araçta 4 yetişkin var.Ben Ankara'da 4.5 litre yaktırırım o arabaya

Vites yolu ve fiyatı hoşuma gitmedi, onun haricinde dört dörtlük bir otomobil olmuş.Ha bi de C Segmenti HB bir otomobilde bu kadar geniş bagaj yapıp arka diz mesafesinden çalmak ne derece mantıklı bilemedim.

Ellerinize sağlık
  • 1190 kg. araç. tek kişi o değerlerin yakalanması imkansız değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

1190 kg. araç. tek kişi o değerlerin yakalanması imkansız değil

Ağırlık çok büyük etken.B Sınıfı ağırlığında resmen araba.

Daha önceki yorumlarınızdan sizin objektifliğinize inanıyorum hocam.Fiyattan tamamen bağımsız bir şekilde, elinizdeki aracı test ettiğiniz 308 ile değişir misiniz?
  • benim için güzel bir alternatif. gönül rahatlığıyla değiştiririm. bana göre araç olmuş
  • Hakkaten (dsg'siz) golfe iyi bi rakip gelmiş sonunda.Arka diz mesafesi dışında 308'de her şey olmuş sanki.

• İnceleme için teşekkürler. Gayet güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Hakkaten (dsg'siz) golfe iyi bi rakip gelmiş sonunda.Arka diz mesafesi dışında 308'de her şey olmuş sanki.

Hocam tabiri caizse fransizlar bu aracin olması için epeyce caba sarfetmis ve büyük oranla da basarmislar.

Ve eskiye baglida kalmamaislar acikcasi tamamen radikal degisiklikler ile araci bastan yaratmislar.Hani şöyle düşünsek ayni donanimli bir Golf ne kadara alınabilir

Ya klasik 95 bin

• Özer abi test sürüşü yaparken sen de arkada bi gıcırtı-tıkırtı testi yapsaydın keşke kardeşim, ne de olsa "Fransız Tenekesi"

DSG'li araç sahipleri diyor ya hani; "DSG'nin vites topuzuna eli değmemiş insanlar ahkâm kesiyor" diye.Ben de merak ettim bu arabalara "Fransız Tenekesi" diyenlerin kaçı test sürüşüne çıkmış.

Test sürüşünü geçtim, kaçı binip de incelemiş?
  • Sloganı "opel astraya tepki olarak doğdu" olmalıydı..
    Nispet yapar gibi bi konsol çıkarmışlar ortaya minimalist ve sade; maybatch havasi hâkim
    Videoya gelirsek; apacilerin köşe başlarında muzik dinlemesi gibi, telefonu kulağıma dayadim duymak için
    Panaromik bana ters aslında; sunroofu acip uzun yolda sigara icmek varken; akvaryum ambiyansinda sürüş yapmak sarmaz.. konsol alti acik renk plastikler bence ic mekani ferah gostermeye yeter..
    Torsiyonda emin misiniz?ayrica testlerde yazildigi gibi sesli mi calisiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Sloganı "opel astraya tepki olarak doğdu" olmalıydı..
    Nispet yapar gibi bi konsol çıkarmışlar ortaya minimalist ve sade; maybatch havasi hâkim
    Videoya gelirsek; apacilerin köşe başlarında muzik dinlemesi gibi, telefonu kulağıma dayadim duymak için
    Panaromik bana ters aslında; sunroofu acip uzun yolda sigara icmek varken; akvaryum ambiyansinda sürüş yapmak sarmaz.. konsol alti acik renk plastikler bence ic mekani ferah gostermeye yeter..
    Torsiyonda emin misiniz?ayrica testlerde yazildigi gibi sesli mi calisiyor?

Hocam acemilikten dolayi video da ses problemi bas gosterdi kusura bakma

aracin süspansiyonları gayet sessiz ancak bunu birde bozuk yolda uzun tecrübelerle test etmek gerek.Boyle bir sansimiz ne yazik ki yoktu

• Sıcağı sıcağına sorayim o zaman; bizim memlekete gider mi bu arac, yayla dağ bayir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.