Season 4: All You Need To Know Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Season 4: All You Need To Know https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/538860320326680616 |
Test Drive Unlimited Solar Crown [PC ANA KONU] #Türkçe (90. sayfa)

-
-
-
-
-
........ Wintory nin başındakini yazınca mesaj gitmiyor yeni fark ettim.
Başından beri oyun ekonomisi dedikleri şeytani plan buymuş bu mekanı açıp bir oyun fiyatına elmas satmak.
Yeni tdu konusu açtım mesaj atılmıyor diye ama bu sefer yasaklı kelimedenmiş o konudada bu kelimeyi kullanınca konu silindi.
Ama önceki mesaj gitme sorunlarında bu yasaklı kelime kullanılmadı. Konuda bir sorun var yani yeni bir anakonu açmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Temmuz 2025; 22:19:30 > -
Tamamda şimdi bu yerden alınan arabaları biz nasıl alıcaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne şimdi.
-
Yaşımız tutmuyor galiba
-
Gerçek parayla elmas satma işini getirmeseler yasak olmazdı herhalde değil mi? Ama dayanamadılar.
Biraz bakındığım kadarı ile Polonya , Avustralya ve Ukrayna 'da da durum aynıymış. Bizler kanun adamı değiliz avukat değiliz savcı değiliz maliye de çalışmıyoruz ve bu oyunu oynayanlarım büyük kısmı 20 yaş altı bu yasal işlemleri bilemezler ben de bilmiyorum . Bu firma gerçekten ahlaktan yoksun, oyunu ön siparişe koyduğunda gazino gelişmemiş ülkelerde yasak olacak diye bir uyarıya rastlamadım. Almazdım.
-
⛔ Restricted Countries
Algeria
Egypt
Libya
Mali
Mauritania
Morocco
Sudan
Tunisia
Argentina
Brazil
Cuba
Ecuador
Afghanistan
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Bhutan
Brunei
Cambodia
China
India
Indonesia
Iran
Iraq
Israel
Jordan
Kuwait
Lebanon
Malaysia
Maldives
Nepal
North Korea
Oman
Pakistan
Qatar
Saudi Arabia
Singapore
Sri Lanka
Syria
Taiwan
Thailand
Türkiye
United Arab Emirates
Vietnam
Yemen
Bosnia and Herzegovina
Czech Republic
Greece
Iceland
Montenegro
Poland
Portugal
Serbia
Slovakia
Slovenia
Ukraine
Oceania
Australia
Fiji
Papua New Guinea
Samoa
Tuvalu
Test Drive Unlimited Solar Crown hayallermizi canlandırmayı başaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 26 Temmuz 2025; 10:9:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X