Bildirim
Test Drive: Unlimited kendi radyonu yapmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
belgerim-tdu-save mp3 diye bi klasör aç oraya at mp3 leri radyon hazır -
quote:
Orjinalden alıntı: nv gece
arkadaşlar
bildiğim kadarıyla Test Drive: Unlimited de kendi müziklerini dinliyebiliyosun ama nasıl savegame in içinde profil isminin altına mı dosya açıp mp3 leri oraya yüklüyosun? benim bildiğim bu ama profil isminin altında radio diye klasör yok normalde olması lazım değilmi?
Mesela bende şöle
Savegame\coopercrew\Radio\mp3 diye bi klasör var içinde müzikler duruyor
Not: \ klasörün içi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 26 Haziran 2007; 0:01:39 > -
ben winampı açıyorum radyo listimi yüklüyorum canlı radyo dinliyorum mp3 e ihtiyaç duymuyorum ama çok istersem gaza gelip portecho gibi grupları atıyorum -
Arkadaşlar birde ilk arabamı aldım ilk yarış yerine gidiyorum single player seçiyorum öyle mal müzik eşliğinde takılıp kalıyor daral gelmeye başladı artık birde zırt pırt new profile de cd key soruyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X