Bildirim
Test Drive UNLİMİTED kaldırır mı bu sistem arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dalga mı geçiyorsun?? -
adam artist beyler dağılın -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
dalga mı geçiyorsun??
Ne konuda dalga eğer çok kötü kaldırmaz anlamında diyorsan doğrudur bişey diyemem , ama rahat kaldırır tabiki de dalgamı geçiyorsun anlamında diyorsan hocam internetteki oyunun capsleri çok güzel geldi baya ağır oyun sandım bende -
Hiç zorlama kaldırmaz elbette... -
daha neler kaldırır bu sistem bi bilsen.... -
sistemin unlimited 2 yi de kaldırır rahat olur.adamın sucu yok beyler sadece bilmiyor.dalga felan geçmiyodur -
Bu siteden hangi oyunu oynamak istiyorsan onu seç kaldırıp kaldırmayacağını sana söyler...
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ -
ona gerek yok hacı zaten hayvani sistem -
quote:
Orijinalden alıntı: madaxee
sistemin unlimited 2 yi de kaldırır rahat olur.adamın sucu yok beyler sadece bilmiyor.dalga felan geçmiyodur
Sağolasın kardeşim bilmıyorum oyunun görüntülerine baktım internetten zaten çok oyun oynamam arada cod oynarım bazende böyle yarış beğendım güzel grafiklerden ağır oyun sandım indireyim o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Algos34
İntel Core i5 2.53 GHz
6 GB RAM
1 GB NVIDIA GeForce GT 320m
test drive unlımıted oyununu kaldırır mı kasmadan sorunsuz ?
BOŞUNA YÜKELEME KALDIRMAZ -
codun hangisini oynuyon hacı -
quote:
Orijinalden alıntı: madaxee
codun hangisini oynuyon hacı
6 oynuyorum şuan -
Konu açılmışken bende soram benm sistm kaldırı mı?canurun dan sordum ama ona güvenilmiyor.768 ram ,1.87 işlemci,pentium 4 1.60 ? -
quote:
Orijinalden alıntı: makul
Konu açılmışken bende soram benm sistm kaldırı mı?canurun dan sordum ama ona güvenilmiyor.768 ram ,1.87 işlemci,pentium 4 1.60 ?
kaldırmaz dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X