Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım gayet süper olmuş.Ben buna katılırım.Hatta bunun takımımızın ismi olması için kampanya bile düzenlerim.Birden bire etkilendim isimden

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

/>

[FaSt TURK]SCREAM
    [FaSt TURK]BeısNowõmenT
    [FaSt TURK]venom800
    [FaSt TURK]Pinky_Demon
    ............. vs. vs vs.

MESELA BOYLE OLABILIR

• sabırsızlıkla bekliyoruz bu oyunun çıkacağı günü.
  • Bence SCREAM_BG arkadaşımızın önerdiği isim çok güzel.Bu isim hakkında düşünceleriniz belirtirseniz daha iyi olur.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bence SCREAM_BG arkadaşımızın önerdiği isim çok güzel.Bu isim hakkında düşünceleriniz belirtirseniz daha iyi olur.
    Saygılar

arkadaşım bence daha yaratıcı olabiliriz ama çoğunluk tamam diyorsa... banada uyar...
  • Bencede Çok alışılmış bişey
  • quote:

Bence SCREAM_BG arkadaşımızın önerdiği isim çok güzel.Bu isim hakkında düşünceleriniz belirtirseniz daha iyi olur.
    Saygılar

• [SpeedyTurkish] O.z.X nasıl olar
  • Son 1 hafta. Nefesler tutulsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Son 1 hafta. Nefesler tutulsun

Ben zaten oyunu gördüğümde nefesim kesildi

• quote:

Saygılar

Sana katılıyorum arkadaşım bencede çok güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

[SpeedyTurkish] O.z.X nasıl olar

O.z.X dostum sende çok güzel bir isim bulmuşsunArkadaşlar bence bu iki isim arasında bir seçim yapalım bu isimler gayet güzel
  • Bu nasıl arkadaşlar CRAZY_TURKISH ya da FEARLESS_TURKISH güzelmibence arkadaşlarımın buldukları daha güzel ama birde bu isimlere bakın dedimyorumlarınızı bekliyorumSAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_knight -- 23 Şubat 2007; 9:55:53 >
  • Arkadaşlar siz grup ismi içinde türk mü yoksa türkçe mi kelimesinin mi geçmesini istiyorsunuz.Eğer Türk ise niye Turkish yazıyorsunuz.Sizinde bildiğiniz gibi Turkish türkçe demek.Biraz garip oluyor.Lütfen biraz daha dikkat dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 23 Şubat 2007; 12:30:34 >
  • Yok yanlış anlamışsın dostum. Grup içinde türk isminin geçmemesini istemiyoruz gibi bir durum yok da sadece ben bir önceki sayfada acaba grup ismi türkçe olsa olmaz mı neden ingilizce yapıyoruz diye sormuştum ama sonra ingilizce olmasına karar verildi benim için sorun yok yani böyle olsun diyorsanız böyle yaparız dedim bende
  • Eee üyelerde belli mi??Şöyle bi dizilelim üstten aşağıya.
  • Ne tür aktivite yaparsanız yapın benide ekleyin1 haftamı kaldı çıkmasına?yani 10 gün sonra elimde
  • Beyler panik yapmayın, ama en kötüsüne hazırlanmakta yarar var diye düşünüyorum:

http://www.uk.atari.com/index.php?pg=product&id=148

Şu an çıkış tarihi UK'de 16 Mart olarak gözüküyor.

Ben kendimi 13 Şubat'ta çıkacağına çok inandırmıştım, arada da Mart'lı çıkış tarihleri görüyordum. Şubatta çıkmayınca hayal kırıklığına uğradım. O yüzden artık o kadar kesin bir şekilde beklemiyorum. Çıksın oynayalım, yeter ki multiplayer optimize olsun, lag olmasın, bugları ayıklasınlar şeklinde düşünüyorum.

• oyunun sitesinde pc için çıkacağı yazmıyor ama,emin misiniz pc versiyonu olacağına
  • pc için geliyor oyun nerden çıkardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

oyunun sitesinde pc için çıkacağı yazmıyor ama,emin misiniz pc versiyonu olacağına
    Nasıl yazmıyor senin gözler gitmiş.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.